מה תשתו ?

marsala

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo41.gifמה תשתו ?

הקיץ בעיצומו והחום באובר דרייב (אצלכם בכל אופן לא אצלי
...) אז הרגלי שתיה נשארים כשהיו? או שפתאום אתם מוצאים את עצמכם שותלים נענע בעציץ בשביל המוחיטו הקייצי או שאתם מפנטזים על מקרר אמריקאי עם כותש קרח בילט אין בשביל כל הערבובים שאתם הולכים להמציא בסופש הקרוב? כנסו לסקר והצביעו, אבל לא לשכוח להשאיר כאן בשרשור הודעה עם דיווח איך הצבעתם, ואם תוסיפו גם למה אז בכלל נהיה מבסוטים (מי זה אנחנו??....) שיהיה שבוע נהדר לכולם! מוש

Moonshadow

New member
הרגלי השתייה שלי משתנים בחורף

לא בקיץ. משחר ילדותי הייתי אדם של בירות... אז זה הולך יופי עם הקיץ. הבעיה מתחילה בחורף כשאני קופאת מקור, וצריכה לנסות למצוא משקאות אלכוהוליים חמימים (אני מקווה שאני לא גורמת למישהו להקיא, אבל בחורף האחרון הגירסה שלי לשוקו חם היתה כוס חלב (סויה) חם עם ליקר קקאו בהיר).

OMERTLLF

New member
יש המצאה כזאת....

קוראים לזה בגדים חמים וארוכים. שמים אותם על הגוף בחורף
ואז אין בעיה לשתות בירות

night mistress

New member
מצאתי את עצמי שותה בירה..

שזה מוזר לאללה כי אני ממש לא אוהבת את הטעם.. אבל כשכ"כ חם בחוץ הבירה מקבלת טעם שונה..

סניפטר

New member
אתמול קניתי ארגז סאן מיגל אצל רוזנר

לרגל הימים החמים הקרבים ובאים . אגב חבית בקס של 5 ליטר עולה 140 שקל (על השחיטה). קוקטייל חדש : מנה דרמבוי מנה סאוטרן קומפורט חצי תפוז חתוך לקוביות וחצי שני סחוט לכוס קרח גרוס (כתוש) קוקטייל מתקתק וארומה טובה ......

r66

New member
תודה על הקוקטייל |פאח| ואני כן,

מפנטזת על כותש קרח
מכינה המון ליקרים, מקפיאה ולוגמת לעתים קרובות. חוסר אחריות, אבל מה זה טעים

Oleg Silver

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אחרי כמה יציאות לפאבים ושתיית בירות מחבית קשה מאוד לשתות בירה מבקבוק או פחית.

1D B1

New member
מה?!?!?!?!

140 שקל?!?! לי יש חבית באקס 5 ליטר בחדר (בלי בירה, אבא וחברים שתו) שעלתה 80 שקל בטיב טעם אני חושב

rubber duck

New member
ועדיין אין על כוסית וויסקי אירי

שיושן כהלכה בקיץ אני דותה דיאט מיים שזה המשקה הרשמי של הקיץ ולפעמים מטבל אותו באיזה וויסקי או ליקר טוב בירה , נחמד אבל רק אם מדובר במשהו לא סטנדרטי איזה לך או משהו בסגנון שרון

Angel of Chaos

New member
בכל עונה אני שותה בעיקר בירה

כי זה הכי זול :) אבל מזג האוויר לא משנה את הרגלי השתיה שלי, אבל יש תקופות שונות שהם אני פתאום נמשך למשקאות שונים .... לדוגמה כשאני סינגל אני נוטה לשתות: בירה, ויסקי ובלאק ראשן. ולעשן CAMEL (זה גם קשור איכשהו להרגלי הפאבים שלי)

tula28

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

כשחם,בירה ממש קרה ויין לבן צונן במיוחד אבל אני מגוונת גם במשקאות "חורף".

amircn1

New member
אני הצבעתי ל...../images/Emo72.gif

זאת שקרה וצוננת !! אבל, ברוב הפעמים זה רק הסיפתח ואני ממשיך לוויסקי (עם כמה קוביות קרח בצד) או קוקטיילים בשייקר שמבוססים על וודקה

marsala

New member
וכשבאים חברים../images/Emo35.gif../images/Emo175.gif

מה אתם בד'כ מציעים? MOSH

Angel of Chaos

New member
הכל חוץ מבירה

בבית מסתבר שהבירה עולה יותר ופחות טעימה, אין כמו מהחבית. חוץ מזה יש כמעט הכל בבית :)

amircn1

New member
בד"כ זה...

קוקטיילים בשייקר שמבוססים על וודקה, אם זה כמה חבר'ה שמגיעים אם זה רק בן אדם אחד או שניים - וויסקי, בנדיקטין או שאני פשוט מכין ראסטי נייל אבל... אם מדובר על משחק כדורגל (ויש הרבה בזמן האחרון)

Chewbacca

New member
רק יין לבן

פירותי ומצונן, חצי יבש או יבש לחלוטין. לקראת השקיעה, במרפסת המדהימה שלי...

למעלה