תוצרת בית...

redbaron

New member
../images/Emo72.gif תוצרת בית...

אחרי חיפוש באינטרנט, ראיתי שיש ערכות להכנת בירה. מיד קפץ החשק... בירור קצר בארץ הביא אותי להישתהות... המחירים... בחו"ל קופסא שיכולה להפיק 20 ליטר עולה כ5-6 יורו... היקרות מאוד עולות 10-13... בארץ לא מצאתי פחות מ150 ש"ח (לזול). בנוסף יש את עניין הכלים. גם כאן, המחירים יקרים להחריד ופרוייקט "בירה ביתית" עשוי להיסתיים בכ-800 ש"ח כסכום התחלתי... אני בטוח שאני לא ממש צריך את הכל. ואני די בטוח שניתן להשיג את הכל יותר בזול. ואולי לאלתר חלק מהדברים... עצות ותובנות יתקבלו בברכה
גילי

tirnanog

New member
מהבירורים שלי בעבר (לפני חצי שנה)

גיליתי ש: 1. הציוד עולה 430 ש"ח (אצל גדי תבירו). 2. התמצית עולה באמת 150-200 שקל. זה נובע (כמו שכבר אמרו פה) מביקוש נמוך, וממחירי ייבוא. איך הגעת ל- 800 ש"ח?

tirnanog

New member
גדי הוא ממקימי מועדון הבירה בארץ.

וכמו כן, הוא מוכר ציוד להכנת בירה (אגב, אני לא בטוח בשם משפחתו. ייתכן שהתבלבלתי בזה). תשלח לו אימייל לכתובת: [email protected] ותבקש פרטים נוספים.

rashif25

New member
אתה יכול לבנות את הציוד לבד

אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולקבל הסברים, איך הגעת ל800 ש"ח? לגבי המחיר - שאתה קונה חומרים ב150 ש"ח העלות שלך היא 7.5 ש"ח לליטר בהנחה שאתה עושה 20 ליטר (אפשר גם 23). זה יותר זול מאשר לקנות בירה רגילה - לכן אני לא מבין למה אתה אומר שזה יקר. אני מוכר ערכה של חומרים ב150 ש"ח בערכה זו אתה מקבל לתת אבקתי, כישות בנפרד וגרעיני לתת, החומרים האלה הרבה יותר איכותיים מקיט. [email protected] www.homebrewing.co.il

marsala

New member
גב,גם בחו'ל ערכה איכותית

עולה כסף,חומרים טריים אפשר להשיג וגם הם עולים כסף אין פה הנחות כי זה תוצרת בית. אבל שיהיה בהצלחה ,ידיד שלי מקיבוץ בצפון (אנגלי במקור) מביא איתו מביקורי מולדת קיטים ומתסיס לעצמו בירה אנגלית בישראל. מוש

למעלה