שאלום:]

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifשאלום:]

יש לי שאלה- אני קראתי את כל הספרים בעברית. את הספר האחרון אני החלטתי לקנות באנגלית. האמת, שאין לי בעיה עם השפה, הבעיה שלי עם המילים שג'קר המציאה שאותם לא אוכל למצוא במילון רגיל... יש מקום שבוא יש תרגום או משהו כזה? ד"א אני באר (בר) אוטוטו בת 17 הייתי סמויה ואשמח להצטרף
(אני לא טובה בלהתמיד אבל אני אנסה)

עשו פה מילון מונחים לא מזמן

אפשר לחפש או לחכות שיהיה מישהו נחמד שיביא קישור

yulishit

New member
ברוכה הבאה!

בקשר למילים, ציינו בפורום משו על מילון בבילון......אני לא מכירה אותו, אבל יכול להיות שאם תחפשי בדפים הקודמים של הפורום אולי תמצאי קישור..... אה, וכמעט שכחתי, אני אופיר בת כמעט 14 מיהוד.

the fishman

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo83.gif

אני נועה כמעט בת 14. השתלבות נעימה!!

The T Shirt

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני תומר, גמכן עוד מעט בן 17. אשפוז נעים. בנוגע למילון מונחים עברי-אנגלי, היה אחד כזה בפורום לא מזמן. אם את רוצה פתרון יותר נוח, את יכולה להוריד את מילון בבילון ולהוריד לו פלאג שמאפשר תרגום מושגים של הארי פוטר (שמעתי שהוא די טוב, למרות שלא ממש ניסיתי אותו.)

ZoHaRoT

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני זוהר כמעט בת 14. תהני! ובקשר לשאלה שלך אין לי מושג...

hellofanickname

New member
../images/Emo72.gifבנוגע לבבילון

איפה אני יכולה להוריד גירסת ניסיון ללא תשלום? מישהו יודע?

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifבקשה:

http://www.babylon.com/affiliates/landing/index.php?id=CD2847&camp=315&lang=heb&WT.srch=1 סורי שזה לא לחיץ:)

Jemma7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ג'מה בת 14. התמכרות נעימה

הייתי בטוח שהגבתי לזה. ../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

יש בבילון. יש את הפורום להיעזר בו. אל תדאגי. אבי, כמעט17, יהוד. את פנויה?

the ror

New member
ברוכה הבאה...

והכי גרוע, את תמיד יכולה לשאול בשירשור הנצל"שים ושאלות קטנות לגבי דברים שאת לא מבינה, למרות שרצוי שתנסי לבדוק קודם בעצמך במקומות שהציעו לך לפני...

למעלה