צביעת הסירה

• פותח הנושא wawo
  • פורסם בתאריך

wawo

New member
../images/Emo72.gifצביעת הסירה

שלום לכולם !!! אני רוצה לצבוע בסירה מספר מקומות לא שטחים גדולים באיזה סוג של צבע להשתמש כדי לא להבליט את ההבדל בין איזור הצבוע החדש לבין איזור הצבע "הישן"? כמו כן כיצד לטפל בסדקים ? תודה מראש!!!!!!!!!!!WAWO

wawo

New member
|בירה |צביעה

נכון חסרים פרטים היכטה מפיברגלס בת 8 שנים. ישנם מקומות שיש צורך בתיקון הצבע, (צבע לבן). וכמה סדקים קטנים באיזור החיבורים, רציתי לדעת כיצד לתקן את הסדקים ומכות קטנות בפינות, וכייצד לצבוע. אני מודה לכל המשיבים מראש . נ.ב אני צופה כמעט יום יומי של הפורום הזה ממעט להשתתף, אך "צופה" פעיל

בת ים

New member
לפני כמה חודשים היה כאן

שרשור ענק בנושא, כשאני התענינתי בתיקוני פיברגלס. אנסה ל"דלות" את השרשור מהארכיון..נקווה שאצליח.

אדם99

New member
יש צבעים על בסיס אפוקסי לצביעת

פיברגלס, הבעיה היא שקשה מאוד להתאים את הצע החדש לישןוגם אם הצלחת אחרי כמה זמן הצבע החדש ידהה וישתנה. לגבי תיקוני סדקים החומר הכי יעיל הוא מרק לפחחות מכוניות (CARKIT)

arik2000

New member
לדעתי זו שגיאה

לתקן גלקוט במרק של רכב. יש קיטים לתיקוני גלקוט ויש הוראות עבודה מדויקות ע"ג האריזה. תבדוק בחנויות שמוכרות ציוד ימי או באתר של ווסט מרין . שם תוכל למצוא גם צבעים שמתאימים.

לרוב ניתן לתקן סדקים........

בשיטות פשוטות אולם חשוב תחילה לבדוק מה סיבת הווצרות הסדק ומיקומו. יתכן והסדק נוצר כתוצאה ממאמצים ומעמסים גבוהים ואז יש לפתור את הבעיה תחילה. מומלץ על כן להתיעץ עם מומחה לפני בצוע התקון.

arik2000

New member
זה נכון אם רוצים רק קוסמטיקה

אבל אם רוצים לתקן כדי שהסדק לא יגדל צריך להיות מקצוען.

Alex33

New member
לא רצוי להשתמש בחומר תיקון לרכב...

יש חומר מתאים לתיקוני GELCOAT הנמכר בחנויות שייט.אם יש סדקים, מעבר לשטחי, יש לתקן אותם קודם ( לייבש,"לחפור", לנקות,ולסתום בחומר אפוקסי מתאים). החומר לתיקוני ג'לקוט מיועד לשכבה החיצונית בלבד.

אדם99

New member
נכון שאפשר לקנות קיטים יקרים לתיקון

גלקוט,אפשר גם לקנות ג'לקוט עם מאיץ ומקשה, למרוח על הסדק ולכסות בנייר דבק סלוטייפ כדי להשיג גימור חלק, בכל הסרטים האלה כבר היינו, אבל האמינו לי שאם אפשר לתקן תבניות יציקת גלשנים עם ג'לקוט אפשר לתקן סדקים בסירה עם אותו החומר.

למעלה