עדכון שבועי #3

lollapalooza

New member
../images/Emo72.gif עדכון שבועי #3 ../images/Emo72.gif

באיחור קל, ובהנגאובר כבד, קבלו את העדכון:
סיכום השבוע:
דניאל העלה שאלה לפורום: על איזה דיסק של הפפרז אתם חורשים הכי הרבה
משם זה כבר התפתח לדיון, ונראה לי שקליפורניקיישן זכה בתואר "הנטחן ביותר".
דניאל השניה (frikin shin) פתחה משחק של שירים וציורים, שאפילו הצליח לא רע הפעם.
רוני (BloodSugarCrazy) הביאה עוד תמונות של אנתוני והחברה. רוני, נראה לי שאת הפפראצי הרשמית שלנו.
ותודה.
אורי (Rock and MetaL) פתח את "שאלון אם". אני תמיד בעד שאלונים.
"החוליה החלשה" הגיע לסיבוב מס' 3, אחרי שגם Thirty Dirty Birds עף בסיבוב הקודם.
ליגת הצ'ילי פפרז
יצאה כרגע לפגרה בלתי מתוכננת, כי שחף לא יכול להמשיך אותה. תחזור, מן הסתם, בקרוב. (גיל
פרטים
)
פינת הג'ון
נכנסתי לבדוק מתי יוצא האלבום A Sphere In The Heart Of Silence, וכתוב שהוא כבר יצא ב- 16
מוזר... מה שבטוח, מחר אני בחנות.
דיסק שווה ביותר, כדאי. http://www.musicaneto.com/disk_details.asp
גיל הביא קישור לכתבה מוואלה- "מר פ"
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=44045822
פינת הצל"ש
השבוע לאנשי ליגת הפפרז, שחף וגיל, על ההשקעה הבאמת גדולה במשחק המסובך הזה.
פינת הקרצייה
הקרצייה זו אני, ואני מזכירה לכם שוב- קישורים, מאמרים, משחקים, תמונות, מה שרק תרצו- הכל יתקבל בברכה. אגב, למי שמעלה תמונות או ציורים לפורום- ממש רצוי להעלות גם לגלריות, כי אחרת זה הולך לאיבוד וחבל. עד כאן העדכון. שבוע טוב לכולם.

Shachaf D

New member
פתרון לבעית הליגה !

בסדר ... דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה רבה על הצל"ש !! עכשיו הפתרון : שיהיו 3 מתנדבים נגיד אני גיל ורוני ( סתם לדוגמא ) וכל אחד יעשה בתורו בהפרש של יומים ( כמובן) וככה זה לא יוצר עומס על אף אחד ! כי כל אחד צריך לפתוח את הליגה בערך איזה פעם בשבוע (!) אז אני מוכן להיות אחד משלושת המתנדבים .. ומה דעתכם על הרעיון ? ואם יש עוד מתנדבים ?

lollapalooza

New member
המממ

דיברת על זה עם גיל
אני מציעה שקודם תדברו ביניכם ותחליטו מי לוקח על עצמו להמשיך את המשחק, ואז תראו אם אפשר לשנות את זה. אני אישית לא בעד כמה אנשים על אותו משחק, כי לרוב זה יוצר בעיות.

backstreet girl

New member
2 דברים.

1-אני חיתכת אהבלה מטומטמת ומגעילה ובגלל זה התבלבתי. 2-מי שמגיע לא את תואר הקרצייה זאת אני כי אני חרא.

backstreet girl

New member
*מי שמגיע לא את התואר של קרצייה

את לא את זאת אני..נו..אני לא חרא..אני פוט במצב רוח רע.

גיל מ

New member
שוב

אין לי בעיה שוב ללארגן את המשחק רק אני צריך את בתים מעודכנים... ואיזה משחקים כבר היו...

frikin shin

New member
כל הכבוד על העדכון../images/Emo45.gif

המשחק יצא די עלוב
... חבל... ולא ראיתי את השרשור של קליפורניקיישן הנטחן אבל אני חייבת להגיד שזה נכון. אכן הוא השיר הכי טחון בעולם אבל הוא אף פעם אף פעם אף פעם לא נמאס עליי
החברה של אנתוני היא גבר
פינת הקרצייה צריכה להיות שייכת לי

dafnaleh

New member
BloodSugarCrazy

הפסיקה את המשחק באמצע. הוא הרבה פחות יעיל כי הוא שוקע אחרי יומיים וכבר לא מוקפץ לראש הפורום. מעצבן, זה משחק מצויין.

lollapalooza

New member
אע, דפנה

אם יש מצב להמשיך משחק, והוא עדיין פעיל אבל לא קופץ- מסר אליי ואני מקפיצה אותו גם אחרי 72 שעות.

למעלה