עברתי

FreakOfNature

New member
../images/Emo49.gif, בשאיפה שזה יהיה המצב

שלי בפיזיקה אחרי המבחן המזעזע שהיה ביום שני
בטח יהיה ככה 70 - לא צריך יותר. זה הקורס הכי מזעזע בעולם. ואני עוד חשבתי שבגלל שבבגרות היה לי 99 אז יהיה לי קל... אז חשבתי. כל הכבוד לך
ואגב, קניתי אתמול בלילה ב- איביי את הסינגל של One Day In Your Life... בטח עוד שבועיים שלושה הוא יגיע
עלה 25 ש"ח, אחרי המשלוח.

adii1201

New member
../images/Emo49.gif צביקה

גם חברה שלי עברה היום.... בקרוב אצלי בעזרת השם
יגאלון מאמי אל דאגה יהיה בסדר, אתה מזכיר לי מאוד את אח שלי והתרגלתי שהוא חורש מאה ימים למבחן נכנס למבחן אומר שהלך חרא ואז מוציא איזה 90-100 ואח"כ גם מקבל אות כבוד של האוניברסיטה.... צריך לאחד אתכם ביחד
ו
על הדיסק... *חשה בקנאה*

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifואפרופו..

גיליתי דרך להצליח בכל האנסינים באנגלית, בלי להתאמץ בכלל
לאחרונה שמתי לב שהמורה שלנו נותנת לנו את כל האנסינים מבחינות בגרות של השנים האחרונות
אז מעכשיו, לפני כל מבחן, אני פשוט אלמד בע"פ את התשובות של כל הבגרויות בשנתיים שלושה האחרונים, ופשוט אדע את התשובות כמו תוכי
רעיון טוב, אה?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשמץ...יש לך? למה לי אין!

נראה לי שבסוף אני אצטרך לרדת ל-4 יח"ל
אפילו שיש לי מורה פרטית ושאני ממש משתדל להשקיע, זה פשוט לא הולך לי במקצוע הזה

adii1201

New member
יש לי לומר לך משו ../images/Emo3.gif

תראה, אם הולך לך בלשון, אין סיבה שלא יילך לך באנגלית. נכוןןןןןןןןןןןןן אנגלית יותר קשה ונכוןןןןןןןןןןןן אנגלית היא לא שפת האם שלך אבללללללללללללללללללללללללללללל אם הולך לך בלשון זה אומר שיש לך איזושהי קליטה מסויימת לשפות ואם יש לך את הקליטה הזו אז אין סיבה שלא יילך לך באנגלית
תשמע, אתה סתם נלחץ ופוחד מהמקצוע רציני. אני לא דוברת אנגלית ולא נעליים אבל הולך לי, גם הילה כזו... תרגע, קח תעניין באיזי תאמין לי, אם תסתכל על זה כעל משו שהוא לא כ"כ נורא ולא כ"כ קשה ולא תהיה לחוץ ממנו כ"כ אתה תבין הכל כי זה דיי פשוט ברגע שלא לחוצים מזה
בכל מקרה

../images/Emo45.gif

כך גם אני ודוד יצאנו מהמבחן שהיה לנו בפיזיקה שבוע שעבר. היום אני קיבלתי ציון 85 (לאחר שחשבתי שאני נכשלתי, אני חושב שהוא היה מאוד נדיב בנקודות) ודוד קיבל 95. כמובן שאי אפשר להשוות בכלל את רמת החומר. אגב - איזה חומר אתה לומד? אלקטרוניקה?

FreakOfNature

New member
זה לא החומר עצמו, זו הרמה הבלתי

אפשרית והמרצים הגרועים. בגדול זה מכניקה, אבל זה בכלל לא דומה למכניקה השפוטה והתמימה של התיכון. אבל יהיה טוב, אני לא דואג.

די כבר יחנונים כל היום מבחנים!!

אין לכם משהו יותר נורמלי לדבר עליו?? אהממ אנה

HilaZ1

New member
בהצלחה!../images/Emo24.gif

ו 25 זה נשמע ממש זול...אני לא ידעתי שעולה כל כך קצת לקנות סינגלים...וזה כולל את המשלוח?

adii1201

New member
כן אבל זה בגלל שהסינגל יחסית ישן

זה כמו שאצלנו בארץ דיסקים חדשים עולים משו כמו 70 ש"ח ואח"כ הם יורדים ל-50.... הסינגלים לא עולים הרבה בלי קשר...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifחיוך..הנה אתה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ואגב, לא היית צריכה לשרשר את זה לכאן
אנחנו לא בגטו מלאני סי, כך שלא כל הודעה שקצת לא קשורה לנושא חייבת להשתרשר ל

HilaZ1

New member
חחח חמוד אבל את האמת כל פעם

שאני נכנסת לכאלה קישורים אני נכנסת לכוננות ספיגה
אני פוחדת שיקפוץ לי הפרצוף הזה עם המפצלת
יש לי טראומה

למעלה