חברים יקרים

bambinonewyork

New member
../images/Emo72.gif חברים יקרים

שלום חברים יקרים לוטוסית גל שמנמן יאקי נחבוב פה אטלנטה אדווה לירן שירין צליל שאול רילווד לירן 1982 ולכל מי ששכחתי זהו לאחר תקופה ותחילת תקופה חדשה אני בניו יורק לאחר שלושה שבועות אני מסכם שאני מאד נהנה קיבלו אותי נורא יפה אני גר במנהטן בדירת סטודיו מקום מאד מקסים וסואן אחלה כוסיות אחלה בארים אחלה מועדונים בעבודה שלי אני אחראי על הסטיילינג והביגוד לדוגמניות בניו יורק בתחום המגזינים לאופנה אני מאד נהנה אין ספק זהו אתגר גדול עבורי אני מקווה שהכל בסדר אתכם מלך אחי לא שכחתי אותך אני אהיה איתך בקשר אני מקווה שהכל טוב איתך לוטוסית ד"שלליאן אני מתגעגע שיהיה רק טו ב ואני מאחל לכם המון כייף והנאה עכשיו בקיץ שלנו בארץ אז אני מבטיח להיות בקשר אוהב אתכם המון המון המון המון טוב הבנתם
BAMBINO

במבינוווווווווווווווווווווווווווווו

חיים שלי מה המצב שם?!!?!? הכל טוב?!?! מתגעגעת אליך המוניםםםםםםםםםםםםם מוווווווואה ברו'ש

lotusit

New member
במבינו../images/Emo24.gif

מה קורה גבר, אני שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך ושהכל הסתדר.. תעשה חיים ותשמור על עצמך.. הד"ש יגיע.. מתגעגעים אלייך המון

במבינווווווווווווווווו ../images/Emo25.gif

אז ראשית אני מאושרת בשבילך שנחתת כבר בפוח הגדול ויותר שמחה שמצאת את עצמך שם גמני געגעתי אלייך אבל יותר מאושרת בשבילך מאחלת לך רק אושר ובריאות ולא להפתות יותר מידי עם גויות <משלון גוי> אוהבת דניאל כהן אטלנה

../images/Emo6.gif במבינווווו תודה לך....

במבינו כמו שאמרתי לך בעבר.... אל תשכח את האנשים הקטנים שדחפו אותך להצלחה
.. אני שמח שלא שכחת... שיהיה לך המון בהצלחה בניו-יורק ואנחנו מקווים שתוכאל לתת לנו שידר יפהה כמו שאתה יודע לתת... מתגעגעים אלייך ואוהבים.... לירן..

liran1231

New member
בהצלחה

במבינו אחי אני מאחל לך הצלחה שם בניו יורק אני מקווה שתצא ההזדמנות ואני יפגוש אותך שם . אל תדאג לא שוכחים אותך פה ותזכור שבגללך התחלתי לשתות בירה שחורה יאללה תהנה שם מהדוגמניות אני יהנה מהכדורגל .

במבינו למרות ששכחת אותי...

תשמור על עצמיך נמה היכן שלא תהיה כפרה ד"ש מסוכר 2 חם חם מהתנור מאמי. ביי ויום נעים שיהיה לך תהנה תעשה חיים.

gal1121

New member
לבמבינו המקסיםםםםם../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אני שמחה לשמוע שאתה מרוצה שם בחו"ל
שיהיה לך המון הצלחה בהמשך
והרבה כיף
ומתגעגעים

למעלה