ה"י 23.4.11

../images/Emo72.gifה"י 23.4.11../images/Emo72.gif

עליתי היום 2 רמות ל-50 ועזבתי סופסוף את קרנינג סקוור. ניסיתי פעמיים להרוג את הבוס אחרי שעליתי ל50 אבל יש לו סקיל כלשהוא שפשוט מוריד לי את הHP במכה אחת, ככה שלא עוזר לי להיות ערנית על המד של הHP...
אני אחזור אליו כבר ברמה 55 או 60. וחוץ מזה, ישראלי טיפש אמר לי להביא לו מיליון מסוס כי הוא עני ורוצה לקנות שיקויים, ואמרתי לו שגם לי אין ממש כסף לבזבז כי הכל הולך לי לשיקויים שלי. אז לא בא לו בטוב והוא עשה לי דיפיים.
ו, החלטתי להסתובב קצת מחוץ לויקטוריה ונסעתי לאדלסטיין הזה, וגיליתי ש2 סוגי השיער האלו נמצאים בקופונים של הVIP! זה הגיוני? הם היו תמיד בEXP! ואני ממש מתה לשיער שאסוף בקוקו כשיהיה לי NX! אני ממש מקווה שזה באמת VIP עכשיו ושלא דימיינתי. ואחרון חביב-למישהו יש מושג איך אני מוצאת את עצמי בראנקינג? אני מחפשת את השם שלי והוא לא קיים שם, וגם אף פעם לא כתוב לי שעליתי בראנקינג וצברתי EXP וכו'.

מזל טוב ! וצודקת לגבי השיער

פעם הוא היה רק EXP.... אני ומיקי התחדשנו לא מזמן בדיוק ב 2 התיסרוקות האלו. אני בחרתי בזו של השיער אסוף בקוקו.

אני פשוט מתה עליו!../images/Emo99.gif

זה התכנון שלי
אני לא סגורה על זה שהצבע שיער יהיה כחול אבל 70% שכן. :)

nadavv2

New member
תחפשי בworld ranking ו

אני קונה nx מאיזה אחת ב12 בדר"כ זה 1:15 או 1:16 את יודעת כמה זה אמור לעלות כל זה?

יודעת! ../images/Emo99.gif

אני אעשה כחול ואחרי איזה חצי שנה או משהו כזה אני אעבור לוורוד...אבל הכחול פשוט מקסים. ♥ וגם את הבגדים אני ממש אוהבת. ממש התבאסתי כשחשבתי שהשיער הזה הוא רק EXP באמוריה, כי אין לי הרבה מזל ובדמות הקודמת עשיתי יותר מ9 ניסיונות לפני שהגעתי לשיער יפה-וגם זה לא היה זה שרציתי מההתחלה, אבל בסוף ממש אהבתי.
ככה שרק לקנות קופון אחד זה מעולה! ואני מתה על השיער הזה בכחול ♥

btekx

New member
בבקשה להסביר לי איזה מגילות

אני ראיתי כמה חפצים של מכונאי (שקע, מנוע, רגל מכנואי, זרוע מכונאי, וקיר מכונאי) משופר במגילות! אז איזה מגילות אפשר לשים? מגילה כאוס?

xFade

New member
../images/Emo79.gifחזרתי לשחק עם הארצ'רית שלי,

מקווה לעלות ל60 היום
אשמח אם תוסיפו אותה לגילד או לבאדי
AngelicBM

מ י ל ר

New member
מזל טוב לרועי - פלאדין - 120

תנו לו בתרועות!! (ככה רושמים את המילה?)

P o o f i

New member