S steelwater New member 10/9/07 #28 חח כן! צודקת לגמרי לקח לי שנים להבין את הקטע של להברזי, ואז זה כבר היה עם 10%...
R r love gerard New member 10/9/07 #23 דנה!!!|חיוךפראנקי| ../images/Emo129.gif את בטח לא זוכרת אותי, כי די נטשתי, אבל אני רחלי מפורום מכ"ר.... השתלבות נעימה, מהירה וקלה....
דנה!!!|חיוךפראנקי| ../images/Emo129.gif את בטח לא זוכרת אותי, כי די נטשתי, אבל אני רחלי מפורום מכ"ר.... השתלבות נעימה, מהירה וקלה....
ד דנה EF New member 10/9/07 #24 ../images/Emo72.gifאוקיי זה רשמי, כל קומונה/ פורום שאי פעם הייתי בו פגשתי מישהו מפורום MCR ותודה לכולם על הקבלת פנים
../images/Emo72.gifאוקיי זה רשמי, כל קומונה/ פורום שאי פעם הייתי בו פגשתי מישהו מפורום MCR ותודה לכולם על הקבלת פנים
M mikmik000 New member 10/9/07 #25 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני מיכל, בת 16. שתהיה לך השתלבות מהירה, ואני מקווה שתיהי פעילה. [ככה אני כבר לא אהיה הכי קטנה בפורום חח]
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני מיכל, בת 16. שתהיה לך השתלבות מהירה, ואני מקווה שתיהי פעילה. [ככה אני כבר לא אהיה הכי קטנה בפורום חח]
® ®NuLy® New member 11/9/07 #29 ../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גלי בת 17 מאזור ירושלים. גם אני הייתי פעם בפורום מיי כמי כל רומנס.. אבל עזבתי עקב פעילות יתר שתהיה לך השתבלות נעימה
../images/Emo205.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גלי בת 17 מאזור ירושלים. גם אני הייתי פעם בפורום מיי כמי כל רומנס.. אבל עזבתי עקב פעילות יתר שתהיה לך השתבלות נעימה