היי אני דנה.. חדשה בפורום.. אממ.. זהו...
ד דנה EF New member 10/9/07 #1 ../images/Emo72.gifהיי../images/Emo13.gif אני דנה.. חדשה בפורום.. אממ.. זהו...
ד דנה EF New member 10/9/07 #4 ../images/Emo72.gifשלומי מופלא../images/Emo13.gif תגידו.. מה טווח הגילאים פה בפורום? אני מרגישה טיפה.. קטנטנה..
../images/Emo72.gifשלומי מופלא../images/Emo13.gif תגידו.. מה טווח הגילאים פה בפורום? אני מרגישה טיפה.. קטנטנה..
A Angelus New member 10/9/07 #5 תהיי בטוחה שאת לא הכי קטנה בפורום אני בן 20. טווח הגילאים בפורום נע בין 12-27 [או 34, אני לא בטוח]
ד דנה EF New member 10/9/07 #6 ../images/Emo72.gifאוקיי אז בינואר יש לי 15 [זה כדי להישמע קצת יותר גדולה..]
H hodown New member 10/9/07 #10 אני יודעת שאמרתי שאני אפסיק... אבל אני לא יכולה, זה כמו סמים אביעד. אני נורא נורא מצטערת, הנה.. מתחילות הרעידות.
אני יודעת שאמרתי שאני אפסיק... אבל אני לא יכולה, זה כמו סמים אביעד. אני נורא נורא מצטערת, הנה.. מתחילות הרעידות.
C creepy creep New member 10/9/07 #15 ../images/Emo6.gif אוקיי, אביעד, זה רשמי. אני מרחמת עלייך חחחח.
A alkai New member 10/9/07 #3 אהלן! ברוכה הבאה... אני אביעד, בן 18 עוד מעט. נעים מאוד. ספרי קצת על עצמך. בת כמה את?
R Roncha87 New member 10/9/07 #7 דנה, ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif ספרי קצת על עצמך, מהיכן את, בת כמה מה אוהבת לעשות ביומיום? אני רון נעים מאוד [בעתיד אולי תוכלי לקרוא לי רוחל'ה ]
דנה, ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif ספרי קצת על עצמך, מהיכן את, בת כמה מה אוהבת לעשות ביומיום? אני רון נעים מאוד [בעתיד אולי תוכלי לקרוא לי רוחל'ה ]
H hodown New member 10/9/07 #11 היי דנה ברוכה הבאה.... נעים מאוד: אני חיה, ואני הכי מגניבה פה. חחח אתה מוזמנת לתפוס את מקומי. אני פורשת גם ככה....
היי דנה ברוכה הבאה.... נעים מאוד: אני חיה, ואני הכי מגניבה פה. חחח אתה מוזמנת לתפוס את מקומי. אני פורשת גם ככה....
C creepy creep New member 10/9/07 #12 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני מוריה. נכון לעכשיו, את הכי קטנה בפורום. היתה עוד מישהי בת 13 אם אני לא טועה, אבל היא נעלמה חחח.
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני מוריה. נכון לעכשיו, את הכי קטנה בפורום. היתה עוד מישהי בת 13 אם אני לא טועה, אבל היא נעלמה חחח.
A Angelus New member 10/9/07 #20 לא יפה עדיף להיות צעיר מזקן כמותנו. חוץ מזה שאביעד התלהב, מספיק טוב בשבילנו
J jess r New member 10/9/07 #26 כן, איזה גיל מפוספס יש לך את האפשרות להבריז חופשי כי לא צריך אישור ביסודי, אבל אתה טיפש מידי בשביל לעלות על זה
כן, איזה גיל מפוספס יש לך את האפשרות להבריז חופשי כי לא צריך אישור ביסודי, אבל אתה טיפש מידי בשביל לעלות על זה