בשורה..

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבשורה..

נרשמתי למועד קיץ 005 (פשוט בא לי לקבל 100 בשאלון הזה) וגם למועד קיץ בהסטוריה ב', למרות שהשכבה שלי עושה את הבגרות רק שנה הבאה (ביקשתי מהמנהלת שתתן לי לגשה בקיץ, והיא איכשהו הסכימה)

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעשיתי..

אבל טעיתי בסעיף שהיה 17 נק', ויש מצב שיורידו לי את כל/רוב הניקוד, ויהיה לי ציון סופי של 92-93, דבר שממש לא מקובל עליי
05 זה יחסית שאלון די סבבה, ואני לא חושב שאני אמור להוציא בו מתחת ל-99 לפחות

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאז ככה..

דבר ראשון, הזמנתי את השאלון פשוט בשביל שתהיה לי אופציה בכלל לעשות אותו, כי אם לא הייתי מזמין, לא היתה לי שום אפשרות להתחרט בהמשך. ככה אני משאיר לעצמי את שתי האופציות פתוחות, ואני אוכל גם ביום הבגרות להחליט אם לגשת או לא. דבר שני, עוד לא הבנתי משהו-בציון הסופי מתחשבים בציון הגבוה/בציון במבחן האחרון? יש הרבה שאומרים לכאן והרבה שאומרים לכאן. אני כבר התבלבלתי לגמרי בהקשר הזה.

adii1201

New member
לא ../images/Emo12.gif

לוקחים את הציון הגבוה, תמיד... ז"א אתה יכול לגשת למיליון מועדים גם באנגלית וגם במתמטיקה ותמיד ייקחו את הציון הגבוה בגלל זה תמיד שווה ללכת למועדי ב'.... אני אומרת לך מניסיון של מספיק בגרויות...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif כן, אני זוכר..

בקיץ את נרשמת למועדי ב' עוד לפני שקיבלת את הציונים הסופיים של מועדי א' באנגלית+מתמטיקה, ואם אני לא טועה, הציונים שלך במועדי א' היו יותר ג בוהים

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאויש..עשי לי טובה

ובמתמטיקה שיפרת את הציון הסופי שלך בדיוק בנקודה אחת (מ-91 ל-92 אם אנ'לא טועה) קיצר, את סתם יצורית חרשנית כמוני
(ברוכה הבאה למועדון
)

adii1201

New member
מ-93 ל-94 כבוד בבקשע!

ולא אני לא חרשנית כי יודע כמה למדתי למועד ב'? כלום
אמרתי שיש לי ציון טוב גם ככה והמטרה שלי היא לשפר אותו אם אני יכולה ואם לא למי אכפת... בכל מקרה, נכון שיפרתי בנק' אבל זה לא מספיק לי כי המגן דופק
אגב, ידעתי את החומר מעולה

HilaZ1

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

איך אפשר לעשות את זה לעצמך איך? לרשום את עצמך למועד ב' בהיסטוריה?להתחיל עם כל החומר מחדש?
בהצלחה צביקה...

adii1201

New member
הוא לא נרשם למועד ב' הוא פשוט

עושה את כל מה שאנחנו לומדים השנה לבד... ז"א הוא עושה היסטוריה שנה קודם מכל השכבה שלו... נו אבל זה בערך כמונו כי גם אנחנו נצטרך ללמוד לבד כי זהבה מורה מעולה
(ךא יודעת אם לצחוק או לבכות...) בכל מקרה בהצלחה צביקה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif

ואגב, אתן צריכות לבוא לשעורי השלמה בפסח?

adii1201

New member
מתארת לעצמי שכן

בינתיים היא לא דיברה על משו מדוייק אבל אני חוששת שהיא תביא אותנו
בכל מקרה, זה יהיה התגבור האחרון במקצוע הארור הזה בחופשת הפסח שלי
אגב, לא הודעתי לכם אבל אני נוסעת לאילת בפסח (
) ולחו"ל בחופש

תגבורים בפסח... אין לנו חיים..

5 ימים של מתמטיקה.. מי יודע כמה ימים של היסטוריה (נראה לי אנחנו צריכים חודש תגבורים) ולשון אבל בלשון אנחנו במקום יחסית טוב..

למעלה