איפה הן הבחורות ההן?

../images/Emo72.gifאיפה הן הבחורות ההן?../images/Emo72.gif

העובדה שאין בפורום בנות אלא רק בנים מוכיחה שוב שהבנים בתל"ם מוערבים יותר ורציינים יותר. מה לעשות. הנה שיר של סבלימינאל שמסביר את דעתי על נשים: בנות, זה רק אני, אל תתרגשו מדי הסמל-מסחרי שלי זה "בואי תשבי עלי" קלטתי אותך ליד הבאר, יותר נכון את הרגליים בואי לא נבזבז זמן, יש לי רק ת'שעתיים, כן עברה דקה או שתיים, כבר נכנסים לעניינים במחשבה שקופה קלטתי ת'עניין כבר בלי בגדים עוצם את העיניים, נוסטלגיה רצה לי בראש מרים בקבוק קריסטל, לוקח שלוק, לא מפסיקה לצעוק מה אתם יודעות, תגידו לי מה אתם רוצות הקנאה שלכם אוכלת אתכם, בנות נגד בנות אבל אני, כן, אני תמיד יוצא נקי תמיד אני מוצא שהבנות בסוף רודפות אותי יש לי אחת, קוראים לה מירי, היא נראית כל כך תמימה אחרי שבועיים שהייתה איתי יצאה מדעתה תמיד היא עוקבת אחרי, רוצה אותי רק לעצמה בסוף היא גילתה ונשרפה בלב שאני עם אחותה. נ.ב אל תיקחו את יותר מידי ברצינות...

הנה הן הבחורות ההן

אז אולי אני הבחורה הראשונה בפורום, אבל האיכות קובעת לא הכמות. וחוץ מזה יונתן תרגיע את הפוביות השוביניסטיות שלך!

הידעת?

סאבלימינל, אותו אתה כל-כך מהלל, יש לו חברה כבר מספר שנים (ענבל). חוץ מזה אם כבר שוביניזם תמצא להקות ושירים הרבה יותר מוצלחים מהחיקוי העלוב הזה לראפר, מצואיסט, לאומני... האמת שעמית רצה שאני אמחק את ההודעה, אבל הגיבוב מילים הזה הוא כל-כך אידיוטי שאני לא מתכוון אפילו להשקיע את המאמץ ולהכנס דרך אתר המנהלים ולמחוק אותו.

../images/Emo58.gifשוב חוסר הומור!!!../images/Emo58.gif

אולי זה פער הגילאים? או אולי זה אני? אבל קחו את החיים באיזי. מה אתם כל כך לחוצים? זה היה רק חלק משיר, לא צריכים להפוך כל דבר לדרמה. בנוסף לכך הוספתי את השיר רק בגלל שהוא מצחיק (לדעתי). אני כן חושב שיש משהו שרק בנים משתמשים בפורום, אתה לא רואה מדריכות שמשקיעות כל כך בתל"ם כמונו. הייתי רוצה לראות את חווי"ה השנה בלי חבורת הבנים מירושלים (אני, מייקי, בנג'י, אמיתי, חנו' ואפילו רועי). אני לא אומר שאנשים אחרים לא לקחו חלק באירגון המחנה או בכלל בפעילות של תל"ם, אבל כן יש השקעה רבה יותר של בנים בנוער תל"ם. אם מישהו רוצה לטעון אחרת בבקשה...

לדעתי הבעיה היא אחרת../images/Emo132.gif

על כמות ההשקעה אני לא רוצה להכנס, כי אין לי שום נתון לכל כיוון. חווי"ה יתקדם וימשיך כי השנתונים מתחלפים ואנשים יקחו או יקבלו אחריות. הבעיה שלי היא שחבורת הבנים לא יצרה דור המשך
תראה לי מד"צ/ית שאומר בפה מלא: "אני רוצה להיות צוות טכני!" אין אווירה של צוות טכני, אין טירוף של צוות טכני (החולצה עם התמונה של פלייבוי זה ממש לא צוות טכני)

יותר מזה...

אתה חושב שמדובר רק בצוות טכני? עשינו הרבה יותר מרק צוות טכני! למי אתה חושב עמית ושרון פנו השנה בשביל הפלייר החדש של חוויה? צוות טכני זה רק חלק קטן מי מה שעשינו מי אתה חושב בנה עם שרון את הסניף בירושלים? כמובן שהיו עוד שותפים, חס וחלילה, שלא יבינו אותי לא נכו. היו עוד אנשים אבל, הגרעין הקשה שלקח על עצמו לממש את החזון והחלומות שהיו לו ולרכזת שלו. הוא אותו גרעין שפועל קשה עד היום לממש את החזון שיש ךו כלפי התנועה. אני באמת מקווה שנוכל להותיר מאחורינו יורשים. אני אוהב לראות אותי ואת מייקי כדור ההמשך של "בוב וקבוב" (הכינויים של יאיר ומתן המדריכים האגדיים של תל"ם). בנוספ לכך, חשוב לי לציין, שאני מסכים לחלוטין "שהכנופיה הירושלמית" זקוקה ליורשים ואף יותר מזה יותר נוער תל"ם זקוק ליורשים שלנו.

הנה הבנות ועוד איזה בנות!

רק להוכיח לך שגם הבנות מעורבות (רק חבל שאנחנו לא מדריכות) הנה לך שתי בנות שלא שייכות למנהלים (אהמ... רויטל)

ענת ושיר שלום!

ברוכות הבאות לפורום. סוף סוף חניכות שלא צריכות חיתול! נ.ב תשכחו מזה!!! (אתן יודעות למה אני מתכוון)

יונתן חש מושפל

יאללה תירגע, אז השפילה אותך ילדה בכיתה ח'. האמת שאתה פשוט הפלת את עצמך לכל המלכודות שאתה בעצמך הצבת. תירגע, תבלע את הגאווה שלך ותמשיך הלאה.

למעלה