pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo71.gifאבל למה בלי טחינה? יבש...../images/Emo71.gif

אני מתאר לעצמי שכולכם שמתם לב שהפורום מתחיל להתייבש... יש לכם רעיונות לפעילויות לפורום? שרשרו לכאן
שיהיה לנו

Harpush

New member
יאפ משעמם פה לאללההההההה :)

אחרי החגים כולם יהיו פחות עסוקים

זה לא כ"כ קשור, לדעתי.

פשוט אין פה כ"כ מה לעשות/ להגיב עליו. ובגלל זה נפתח השרשור הזה

Harpush

New member
אוי נו אבל באמת,

יש עכשיו מה לעשות בניגוד לימים הרגילים שיש לי איזו שעה שעתיים פנויות אחרי בצפר. אני למשל מנסה להעסיק את עצמי כמה שיותר (טוב אז היום זה לא הצליח לי משהו P: )

דווקא בחופשים צריך להיות הכי פעיל

כי כולם הרבה בבית.. ואין את הלחץ של הבית ספר שאני בבית ספר אין לי כמעט זמן לנשום.. אחרי שניפגש יהיה יותר מגובש, ואז יהיה יותר פעיל

pRimaVeriTaVIV

New member
מצד שני

זה סה"כ פורום שעוסק גם בבי"ס ובמה שאנחנו עושים שם, ובנו בתור תלמידים, וכשאין בי"ס-קצת בעייתי...

How I Disappear

New member
אז תוסיפו טחינה ../images/Emo69.gif

חולה על הישראלים ! שמעתי שתהיה עונה שניה !! [אבל יכול להיות שזה סתם שמועות, לא ?
]

hadarinke

New member
רעיון לא מוצלח במיוחד:

אולי שכל יום, בנוסף לפינה היומית ,תהיה גם פינה שמישהו מביא קישור לשיר שהוא אוהב ולמילים שלו, נותן עליו כמה משפטים[מידע], ואנחנו נצטרך לדרג.. אפשר גם לעשות שרשורי המלצות על סרטים,שירים,אמנים, אחר.

Ditz 93

New member
מה דעתכם על...

פינה שבועית, של מדריך שקשור לבצפר. לדוג': איך לשמור על מחברות מסודרות, מה להביא לטיול שנתי וכו'. בעיקרון הצעתי את זה כבר לאביב אבל הוא לא התלהב. אז אם תרצו, זה יקרה. ואם לא, אז לא נורא ^^"

אני בעד ../images/Emo45.gif

טיפים איך ללמוד למבחנים, וכל זה מאוד עוזר ובקרוב יש לי טיול שנתי ואני רוצה לדעת מה להביא ומה לא!

Ditz 93

New member
אז נעשה את זה כך שזה לא יהיה משעמם...

בכל מקרה, זה פורום שקשור לבצפר.

pRimaVeriTaVIV

New member
לדעתי אולי נעשה ניסיון או שניים

תסכימו איתי שהתיאור של זה נשמע משעמם
אבל לא יודע, נראה לי שיש לזה פוטנציאל
אז מה אתם אומרים?

למעלה