you
The ghost

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif you../images/Emo32.gifThe ghost

חלמתי היום על מפגש פורום. וכולם הבריזו ואף אחד לא בא. :O וראיתי רק את הילה בחלום. DDDD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיןמצב אני מבריזה אם יש מפגש XD

כ"כ באלי גםאני חלמתי פעם על מפגש פורום אבל זה היה בבית של דנה והיה לה בית ע צ ו ם עם בריכה וכאלה וישנו אצלה והיה אדיררררררר D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאמת חבל XD

מ ח ר ג מ ר אני יודעת שאני חופרת לכם במוח, הכל מהלחץ ;;

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifכאב ראש,אבל כאב חיובי../images/Emo13.gif

דנטל

New member
"מרבה נכסים - מרבה דאגה"

ויש, מאידך, "כל המרבה - הרי זה משובח" ואז יש מהאידך של האידך "כל המוסיף - גורע". זו יותר מדי טרחה, אני לא רואה בזה כאב ראש חיובי. הרי בשביל מה צריך את זה? האנשים האלה שיש להם בריכה בבית - מה הם עושים יותר, שוחים בבריכה ומבלים בה, או דואגים שהיא תהיה נקיה ולא תסתם ולא תנזל ולא תביא יתושים וכו'? לדעתי, אופציה שתיים. לי יש ג'קוזי בבית. כמה פעמים בחיים שלי את חושבת שהשתמשתי בו? בגלל שהוא חלק מהאמבטיה והוא לא תופס מקום נוסף ולא כל כך דורש טיפול מיוחד, אז רציתי אותו, אבל דברים אחרים שכן דורשים טיפול מיוחד, לרוב לא שווים את זה.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifהאמת היא שאת צודקת..

אין כ"כ מה לעשות עם זה,אבל אם היה לך בית ענק בת"א אז החלום שלה היה מתגשם

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif יש לי שאלה אליכם..

יש למישהו את השיר wish you were here של pink floyd???

דנטל

New member
מילא לשאול (בדרך הזו), אבל אל תענו פה

אתם יודעים יפה מאוד שרוב ההורדות הן לא חוקיות. להוריד שירים זו עבירה על חוקי מדינת ישראל, בין היתר. לבקש שיר זה להסיט לדבר עבירה. הניסוח החכם והנכון של fireyes לא עובר על החוק, בגלל שאין פה בקשה בסגנון "תורידו ותשלחו לי", אלא שאלה תמימה לחלוטין, גם כשברור לנו שלא בהכרח היתה פה כוונה תמימה. מאידך, מי שבוחר לענות שיש לו והוא ישלח על גבי הפורום (על ההתכתבויות שלכם במסרים לאף אחד אין שליטה) בעצם כאילו הצהיר קבל עם ועדה "כן, אני עובר על החוק". אתם סתם יכולים לסבך את עצמכם. תפוז הינו פורטל שומר חוק ולכן הודעות שעוברות על החוק אמורות להמחק, זה חלק מתפקיד המנהל. אני מקפידה אפילו יותר ממה שצריך בשביל להגן על הגולשים שלי, אבל אתם צריכים גם לדעת בעצמכם שכדאי להזהר. אל תכתבו בפורומים שאתם מורידים קבצים שמוגנים בזכויות יוצרים.

fireyes

New member
דנטל,מאמי!!!

יש לי אותו,התכוונתי רק לשאול אם מישהו מכיר/שמע אותו

דנטל

New member
וענו לך שמורידים אותו בשבילך וישלחו לך

ואני מחקתי את מה שענו וכתבתי הודעת הבהרה. אני פשוט מבקשת להמנע מדיבורים על הורדות ולהיות זהירים
. את היית בסדר גמור מלכתחילה
.

hilonet14

New member
יאווו חלמת עלייייייייייי

איך נראתי!!??!?! איזה כבוד... לא חלמתי על מפגש פורום בחיים... ואני כן הייתי מבריזה חחחח היה לי מתכונת היום.. וגם מחר יש לי.. בהצלחה לי :)

למעלה