שאלון חדש:]]

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif שאלון חדש:]]

שאלון על הלהקה האהובה עליי: הביטלס
. מי שאוהב, כדאי לו לענת
.
דבר ראשון: מכירים את הלהקה?
דבר שני" אוהבים אותה?
תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק
:
מודים?
יופי
.
יודעים מה שם הדיסק הראשון?
ומה השם של האחרון, יודעים?
יש לכם דיסקים שלהם?
אם כן, כמה?
אם לא, למה?
יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות]
איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם?
שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם:
איך התחלתם לשמוע הביטלס?
נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב?
יש לכם במקרה את האלבום הלבן?
אם כן, כדאי לי לקנות אותו? זהו
מקווה מישהו כאן מכיר
וענבל, כוורת לא יותר טובים
מית

MiChELLey

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? כה... דבר שני" אוהבים אותה? כה..... תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: לא... מודים? יופי.
יודעים מה שם הדיסק הראשון?לא
ומה השם של האחרון, יודעים?לא
יש לכם דיסקים שלהם?לא
אם כן, כמה?
אם לא, למה?כי אני מורידה שירים שלהם בקאזה.. יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: איך התחלתם לשמוע הביטלס?הממ....חברה שלי. נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? מגניב כן, שקסי לא
יש לכם במקרה את האלבום הלבן?לא אם כן, כדאי לי לקנות אותו?אין לי..

coullette

New member
MICHELLE...MA BELLE

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? בארור דבר שני" אוהבים אותה? כן תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: הוא בסדר יודעים מה שם הדיסק הראשון? לא ומה השם של האחרון, יודעים? לא יש לכם דיסקים שלהם? יש לי דיסק כפול (האדום) יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון פול מקרטני רינגו סטאר וג'ורג' האריסון איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? יש הרבה שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: לא זוכרת עכשיו איך התחלתם לשמוע הביטלס? מאז שהייתי ממש קטנה נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? דווקא לא השיר שאני הכי אוהבת שלהם יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא

הביטלס../images/Emo11.gif כמה צפוי, עמית../images/Emo11.gif

אוקיי עונה: דבר ראשון: מכירים את הלהקה? בארורר
דבר שני" אוהבים אותה? ממממ.. כהה
תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: יאפ
מודים? יופי.
יודעים מה שם הדיסק הראשון? לא
ומה השם של האחרון, יודעים? כנ"ל
יש לכם דיסקים שלהם? לא
אם כן, כמה? -- אם לא, למה? בגלל שהם לא חדישים
אבל יש לי של כוורת עמית *אהמאהמ*
יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ממ.. ג'ון לנון!! טוב, זה היחיד שאני יודעת את השם שלו מה..
איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? "אול יו ניד איז לאב", "היי ג'וד", "הלפ" ולא זוכרת עוד
שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: אני לא מכירה את השירים שלהם
איך התחלתם לשמוע הביטלס? ממך
נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? כןןןןןןןן
את השיר הזה שמתי להורים שלי ביום הנישואים שלהם..
יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא
אם כן, כדאי לי לקנות אותו? אם את כל כך חולה עליהם, ואת כןP:

D o o S h a

New member
עונהה../images/Emo12.gif

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? כן... דבר שני" אוהבים אותה? לא! תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: או ש... לא מודים? יופי. טופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון? ממ.. שניה אני יבדוק. ב-מ-ק-רה הדיסק הזה (שהוא שלך) פה לידי. מקווה שזה הראשון ושזה יספק אותך!: please please me ומה השם של האחרון, יודעים? לא.. אבל אני ינחש, מעוד דיסק שמונח לפניי
: let it be יש לכם דיסקים שלהם? לא! לך יש, שזה אומר שגם לא.. אז נראלי יש לך.. 3? אם כן, כמה? 3! אם לא, למה? כי אני לא סובלת כבר את המוזיקה הנטחנת הזאת שאת כל היום משמיעה פה, לי ולחברות שלך!
יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון, פול מקרטני, רינגו סטאר וג'ורג האריסון.. משו כזה איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? לא יודעת שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: לא יודעת נו איך התחלתם לשמוע הביטלס? לא התחלתי. את התחלת וזה חדר לי למוח
נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? לא.. זה סתם שיר מוכר יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא, אבל הולך להיות לנו בגללך חח
אם כן, כדאי לי לקנות אותו? חח כבר קנית.. ז'תומרת אבא קנה לך. אין דרך חזרה! ט ט טטםםםםםםםם

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifהווו הביטלסס../images/Emo99.gif

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? נו ברור
דבר שני" אוהבים אותה? כןןןןןןןןןן
תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: אין לו אף ענק נוווווווו!! מודים? יופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון? אממנמנמנמנמ... פליז פליז מי?*נזכרת בעטיפה של הדיסק שיש לך בבית
* ומה השם של האחרון, יודעים? אמממ.. לא
יש לכם דיסקים שלהם? לא. אם כן, כמה? אם לא, למה? כי התחלתי לאהוב אותם לא מזמן אז לא קניתי בנתיים.. אבל אני קונה ת'אוסף ואת הלט איט בי
יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון, פול מקרטני, רינגו סטאר ו... שחכתי
איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? Help, Love me do ועוד מלא
שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: לאיודעת... איך התחלתם לשמוע הביטלס? דרכך
נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? לא הכי, אבל כן
יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא
אז מה בסוף את קונה אותו?
אם כן, כדאי לי לקנות אותו? אממ.. לא. *ראה תגובות בפורום הביטלס*

My self and i

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? ברוווווור
דבר שני" אוהבים אותה? חולללה עליהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: *אף
וכן..
מודים? יופי. כה יודעים מה שם הדיסק הראשון? לא
ומה השם של האחרון, יודעים? שכחתי
יש לכם דיסקים שלהם? כהה אם כן, כמה? 5 אם לא, למה? יש לי יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון, רינגו סטאר, ג'ורג' האריסון ופול מקרטני. איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? אול יו ניד איז לאבבבבב
, היי ג'וד
, הלפ.. וואי מללללללללללללללללללא!
שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: לא יודעת איך התחלתם לשמוע הביטלס? לא זוכרת
נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? כהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
יש לכם במקרה את האלבום הלבן? כה
אם כן, כדאי לי לקנות אותו? ברור זה אחד האלבומים הכי טובים

Guitar Girl1

New member
../images/Emo99.gifאיכות../images/Emo99.gif

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? בטח!! מגיל כל כך קטן.. דבר שני" אוהבים אותה? יאפ
תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: חחח לגמרי מודים? יופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון? לא ממש ומה השם של האחרון, יודעים? גם לא.. יש לכם דיסקים שלהם? כן יש לי דיסק אוסף כפול כלומר הוא של אמא שלי (שהיא ממש אוהבת אותם) אם כן, כמה? כי אמא אוהבת אותם מאוד ובגלל זה אני מושפעת ומכירה ואוהבת אותם מגיל צעיר אם לא, למה? ששש יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון, רינגו.. ג'ורג' האריסון.. ו... זה מה שאני זוכרת
איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? וואי יש המוןןןן שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: לא עולה לי אחד כזה איך התחלתם לשמוע הביטלס? שהייתי קטנה אני ואחי הושפענו מאמא ושמענו הרבה והופענו עם השיר "הלו" שלהם *פאדיחת ילדות* נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? נכון
יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא.. יש לנו אלבום כחול כפול כזה אם כן, כדאי לי לקנות אותו? לא יודעת מה איזה שירים יש בו
אבל תקנה!

../images/Emo203.gifתפוזבל.

דבר ראשון: מכירים את הלהקה?ברור
דבר שני" אוהבים אותה?יאפ תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק:נמנמ כן
מודים? יופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון?לא יודעת ומה השם של האחרון, יודעים?לא יש לכם דיסקים שלהם?לא.. אם כן, כמה?-- אם לא, למה?לא יודעת יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות]פול מקרטני,ג'ון לנון,רינגו סטאר,וג'ורג' האריסון(?)נראהלי איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם?לט איט בי,הלפ,הי ג'וד שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם:לא יודעת איך התחלתם לשמוע הביטלס?נמנמ ממש ממזמן..כשהייתי בת 8 נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב?חח נכון
יש לכם במקרה את האלבום הלבן?לא אם כן, כדאי לי לקנות אותו?אני חושבת שכןDD: זהו מקווה מישהו כאן מכיר וענבל, כוורת לא יותר טובים הודגש באמצעות מדגישומטיק

אמ....

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? כן דבר שני" אוהבים אותה? אממ מכירה אולי שיר אחד שלהם תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: לא ידועת איך הוא נקאה, וכותבים אף. מודים? יופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון? מאיפה לי ומה השם של האחרון, יודעים? לא יש לכם דיסקים שלהם? לא אם כן, כמה? אם לא, למה? כי אני לא קונה דיסקים וגם כי אני לא כזה אוהבת אותם יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון פול מקרטני ועוד כמה?.... איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם? מכירה אחד או 2.. היי ג'וד (אם זה שלהם בכלל) ולט איט בי שהוא ממשששששששש יפההה איך התחלתם לשמוע הביטלס? לא התחלתי כי אני לא שומעת נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב? לא יודעת מה זה יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לא אם כן, כדאי לי לקנות אותו? אין לי מושג

steelwater

New member
עונה

דבר ראשון: מכירים את הלהקה? כן. דבר שני: אוהבים אותה?כן. תודו שג'ון לנון הוא חתיכת מוכשר חתיך עם עף ענק: לא חתיך אבל מאד מוכשר, וכך גם שאר חברי הלהקה. מודים? יופי. יודעים מה שם הדיסק הראשון? לא. ומה השם של האחרון, יודעים? לא. יש לכם דיסקים שלהם? כן. אם כן, כמה?יש לי את St. Papers lonly hearts club band, The mistical magic tour, One ונראה לי שגם את Help ו - A hards day night אבל אני אל בטוחה, אולי זה שניים אחרים. אם לא, למה? יודעים מי היו חברי הלהקה? [תכללו שמות] ג'ון לנון - שירה וגיטרה, פול מקארתני - שירה ובס, ג'ורג' הירסון - גיטרה, רינגו סטאר - תופים. איזה שירים הכי יפים לדעתכם שלהם?In my life ו- While my guiter gently weeps ויש להם עוד המון שירים מעולים. שיר שממש לא אהבתם\ התחברתם: פחות התחברתי לאלבום St. Papers lonly hearts club band. איך התחלתם לשמוע הביטלס? לא זוכרת. נכון שאול יו ניד איז לאב זה אחד הכי הכי מוכרים וזה שיר שקסי ומגניב?כן. יש לכם במקרה את האלבום הלבן? לצערי לא. אם כן, כדאי לי לקנות אותו? נראה לי שכן.

למעלה