מעב"ר

fliperit

New member
לא בדיוק שיעור...אבל רכיבה..

צריך להתחיל להכניס את פליפ חזרה לכושר...אז הייתי צריכה לעשות עליו חצי שעה טרוט..והוא היה די חמוד כאספתי אותו ועשיתי נק ריין..

ram ram

New member
היה ביום ראשון ושני...

ביום ראשון הרצתי את טריוס עוד פעם כינוס ואז רכבתי עליו במגרש... ביום שני עשיתי שיעור על דייקירי, מעגלים ועצרתי אותה מקנטר...לא עצירה ארוכה כי המגרש היה רטוב אבל זוריק אמר שזאת היתה עצירה ל-0 לפחות ואם נוסיף קצת מהירות והמגרש יהיה יבש אז היא גם תעצור הרבה יותר ארוך וגם הניקוד יהיה יותר גבוה...

מורי5

New member
שיעור ממש טובבבבבבב../images/Emo9.gif

רכבתי על אשלי.. והכל הלך מהר וחלק.. עשינו מסלול בחלקים ואז חיברנו הכל.. היה ממש טובבבבב
=]]]

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif לא שיעור, אבל רכיבה מושלמתת

טוב אני באה לחווה ומי שם עם לא, מיכי הזאת! כפרע עליך!! ואני פאקינג לא ג'מפרית!!! טוב הולכים מאכפים וזה ואז זה כזה "מיכי תחזיקי את אונטריו" אני הולכת וחוזרת... אחרי שניה "מיכי תחזיקי את אונטריו שוב" חחחח ואז מיכי חשבה שיהיה מאגניב לשים תקסדה שלי (שאגב ממש יפה עליך!) ולחשוב שהיא יכולה ללכת למנז' עם אונטריו.. חח או שלאא טוב עליתי............ עשיתי חימום הכי כיפי שיכול להיות!!! להחזיק באבזם ולטוס בטרוט ובקנטר!! אין דבר שיותר כיף מזה!!! ועוד על הנודל (שלמיכי א-ס-ו-ר לקרוא לו ככה כי רק אני ואריאלי השמנה קוראות לו ככה) זה הכי סטייל כי הוא הכי
שרק יכול להיות!!! מושלמייי
בקיצור אחרי החימום, אספתי אותו קצת... והוא הלך מה זה חמוד... למרות שהיה קטע ממש מגעיל שהוא החליט לדפוק לי איזה 4-5 באקים... אבל אני בטוחה שזה היה מתוך אהבה! קיצורר... היה ממש סבבה רכבתי איזה שעה (הוא צריך ואני צריכים להרזות... חחח) הכי כיפית בעולם!! ולמרות שאני לא יוצאת היום בערב היה לי יום אהבה הכי מצחיק וכיפי שרק יכול להיות!!! אז תקנאוווו
אה ו... Happy Valentines Day!!!

arieledaho

New member
חחח נודלית!!!!

אני אוהבת אותך!!
שמנהההה אל תתייחסו--->אורין שריד

arieledaho

New member
הא ואיך זה שאני באה ואת לא שם

ושמיכי באה את שם!!!!!!!!!
חצופה!!
נודלית

JASONisTHEgod

New member
כי אותי היא אוהבת...!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

וכן, היה כיף!! אריאל הזניחה אותנו... היה כיף לראות את עדי הצופיפניקית... חחחח... היו שם ילדים שצעקו והסוסי בצפר עשו בלאגן.. זה היה גדול.. אבל פיספסתם את זה.. אולי שבוע הבא שוב, בתקווה בלי הרועי
הקרציה שלא יודע לנהוג, והוא נוסע בצד שמאל 80 קמ"ש ולא שם לב שמאותתים לו...
היה שווה

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אל תריבו עליי!! חחחחח

מיכי אני כועסת שלא באת להגיד לי שלום היום!!! ראארארארארראראראר ואיראלי יאנודלית שלי את יודעת מה אני חושבת עלייך.. חחחחחח נודלית שמנה ומתנוענעת שכמותך!!! ישששש רואים את כולם שבוע הבא!!! FFFFUUUUNNNN!!!!

JASONisTHEgod

New member
אבל ראינו סרט!!

והייתי עם כמה חתיכים.. לא יכלתי לעזוב... היית צריכה להגיד קצת לפני כי הייתי שם... ניפגש! ותביאי אוריאו לתחרות... נשיקות

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif ככה מיכי?!

סבבה... אני יביא אוראו לתחרות אבל את תקבלי מזויף!!!!!!! נה נה נה
חחח סתם מתה לראות אותך כבררררררררר

arieledaho

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo34.gifתביאי את הג'יפ!!

עושים טיול ג'יפים בהרי יגור... מיכל: חוץ מזה בFEI אני סיימתי את האוראו המזויף! אז שקט אריאל: בנוסף, אנחנו הבאנו לך שוקולד מארומה, אז מגיע לנו אוראו אמיתי!!! מיכל: מצורף להנ"ל, עדי הקטנה עזרה לנו לקחת שוקולד פעם שעברה... אריאל: "השגנו 12"!! בשביל הפרוטוקול: את החולצות הבאות תעשו עם כיסים.. (זאת הייתה סתם יציאה מטומטמת של אריאל...) מיכל: אז תבואי ביום ראשון להגיד לי שלום, ולתת לי חיבוק גדול! אריאל: נודל תעשי לי ילד!!! (מה לעזאזל!?!?!?!)
(אריאל רצתה "כלנית"..)

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אח אריאל את פשוט מוזרה!!!

אבל אני עדיין אוהבת אותך!!! חחחח זה היה מפחיד
ובאותו הזמן מצחיק
חחח ברור שנביא תג'יפ.... למרות שאין לי מושג איך אנחנו נוסעים... ובכלל עוד לא נרשמתי... אי אי אי מה יהיה איתי?! קיצרררררר דברי איתי יאנודלית!! ואני בכיף יעשה לך נודל!!
(למה?! כי אריאל רצתה "כלנית"... חחח הרגת אותי!!)

JASONisTHEgod

New member
כדי להבהיר את הנושא!!

אני (אריאל) לא מפגרת עד כדי כך שאני אדבר לעצמי בשם של מיכל!!!! אז רק שתדעו אני ומיכל גרוס המכובדת! היינו אצל איילת והיה לנו משעמם וקצת קצת קצת התחרפנו אזז לא אין לי פיצול אישיות וזיו--> חומה! (או כמו שרוי עושה "וילון"!!) אנחנו הולכות לים!! אז... ניפגש....
(כי הפיצול אישיות אל אריאל רצה.. חחח...)
ועוד אחת בשבילי...

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אריאלי....

יש לך פיצול אישיות נקודה!!! לא משנה בשם מי דיברת!!! חחח מוזרה שלי!!! מתגעגעת ומחכה לראות אותך כבררר... !!! אה ו.....וילון עליכם!!

JASONisTHEgod

New member
אח... רייצ'...

כמה כיף לראות אותך בבי"ס... היה מצחיק איתך ועם הכפכף!! יא סתומה... נשיקות!!

שירלי317

New member
שונאת גשם!!!../images/Emo46.gif

שבוע הבא יהיה על קימי
בנתיים תקועה בבית... פיכס

למעלה