מעב"ר

שירלי317

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo178.gif../images/Emo191.gif

יום רביעי שעור על זוהרה
היה קשה.. מייאש.. אבל טוב! חח.. בדרך חזרה מהמנז' היא עשתה לי פסז'.. זה היה מגניב..חח (מטורפת הסוסה הבטטה הזאת) מחר שעור או על זוהרה או על סוסה פלמינו (פעם ראשונה שלי עליה) שקוראים לה גולדה..חח.. כמה מקורי... נקווה לטוב!
ואני רואה את קימי מחררררר =)))))))) ובעוד איזה שבוע שבועיים אני ארכב עליה סופסוףףףףףףףףףףףף תרנגולת?!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifכלכך מאושרת../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

היה קפיצות על אהוב ליבי, שינצי.
היה ממש מעולה.. היה שיעור עם אקשן
וקרן מחמל נפשי נפלה משבת, והיה ממש מצחיק כי לקח שנים עד שתפסו אותה
וואה, קפצתי איתו^^ ~לא להתייחס~

A z a r o

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo203.gif

אממ שיעור נחמדדד..... רכבתי על רדבול רק שקצת עבר עליו משהו....הוא רץ לא הקשיב ובקפיצותתת שיהיה בריאאאא כמה מרץ יש לסוס הזההה!!!
חח אבל חוץ מזה היה כייף

fliperit

New member
הייתה רכיבה נחמדה

רכבתי על וויסקי...שהוא אפלוסה ענק ושמן..והוא גם די צעיר אז הוא עוד לא יודע הרבה..הייתי צריכה לחמם אותו עד שהוא נרגע (לא לקח המון זמן..הופתעתי לטובה), ואז לעבוד על תנועות לצדדים ופירוק...גאאאאאאאד כמה שהסוס הזה חזק! ממש כאבו לי הידיים ממנו..אבל הוא היה די חמוד רוב הזמן..

חחח.....

נסענו לבני ציון.... לקאיה והלכנו לעצור קצת ובעיקר לעבוד עם ירדנוש על הספינים. היה מגניב לאללה חוץ מזה שהיה לי קצת סחרחורת. ובשיעור לפני הייתי מוכשר ועשיתי תאונה נתקענו ירדן ומיסי אחת בשנייה, אני והרוכב השני כבר צולעים שבוע. חוץ מה היה טיול שנתי שבגללו לא רכבתי שלושה ימים.

fliperit

New member
שיעור נחמד...

בהתחלה רכבתי על גזר (לא בשיעור) והוא התנהג יפה...חמוד.. אח"כ היה לי שיעור על וויסקי, שאמרו לי שהוא סוס ממש מגעיל וקשה..אבל הוא היה הכי חמוד בעולם...ממש נהניתי ממנו... ואגד בני ****! בדרך חזרה הנהג לא עצר לנו אז היינו תקועות בצומת כנות...בסוף אבא שלי בא לקחת אותנו..

למעלה