מעב"ר

Saint Marko

New member
לא שיעור אבל תחרות...

טוב, לא בדיוק תחרות שלי אלא תחרות בחווה של רועי לשם בקידרון.. וגל התחרתה שם ודורון הבריזה!!! חוצפנית *מלאכים אינם בוכים*... אז ככה, התחרות התחילה ב9, אני הייתי בערך בעשרה ל9.. וידעתי שהם יצתרכו רושמים אז הצעתי את עצמי בשנייה, אני מתקרב לעמדת שפיטה ולהפתעתי רואה את מלי!!! מלי שהדריכה אותי נצר, היה כל כך כיף! דיברנו והכל.. והיה פשוט נוסטלגי כל כך.. רשמתי לה 3 מיקצים והיה מעייף וחם ועפו הדברים אבל אז מה?! היה פשוט נחמד... וממש שמחתי לראות אותה.. גם שני שפטה אבל את היותר מתקדמים.. דיברנו על הרכיבה ועל איפה היא מדריכה, ואיפה אני לומד ובלע בלע וכל מיני דברים... ממש שמחתי לפגוש אותה. היא סיפרה על החווה בכפר וורבורג, צח... ואל תדאגו רק דברים טובים.. היא רוצה שאני אלך ללמוד שם אצלה רכיבה, והסבירה לי למה והכל... אז נחייה ונראה כמו שאומרים.... אמרתי שלום לנובלס החתיך!! רציתי לבוא אליו בבוקר ולהפתיע אותו.. אבל ישר שהגעתי כבר ציוותו אותי למקצה אחד והתחלתי לרשום. אבל בסוף! ראיתי את התינוק וחיבקתי אותו.... כזה חמוד!- למי שלא יודע- נובלס הוא קוורטר גזעי מסורס... והוא פשוט אין עליו! ובכלל, לקחו איתו מקום ראשון בא'... אוייש! הבאתי לו גזר, בעצם שניים, אבל את השני הבאתי לרסטי כי הוא עשה פרצוף מסכן כזה.. וגם הלכתי ופירקתי לרסטי את הצמות שלו.. מסכן.. וכל השיער שלו יצא מסולסל ומגעיל!
, כולם נראו כאילו יצאו ממספרת יופי אחרי סלסול בשיער... גל לקחה מקום שני!!!!! ובדיוק שהתחלתי לרשום את המקצה השני היא התחרתה.. בעע.. וכל כך רציתי לראות אותה =\. וזהו, מלי הסיעה אותי הביתה וככה נפרדנו... תודה וכמובן
למי שמתעניין בחיים הסוערים והפרועים שלי... זזתי לאכול.

Saint Marko

New member
את עושה בשכל רב! היא כיפית ממש!

ובהחלט אין עליה... בסוף עוד תתחרי דרסז'.

gal616

New member
((=

א. הוא לא קווטר גזעי.א.בל יש בו לא מעט קווטר!! והוא באמת חתייךךך! ב. סיווני לקחה איתו ראשון!!1 בנקודהה אחת הפרש ממני!! ררר וזהו(= אני ישים בערב תמונות בקומונת ניסווים...תכנס לראות

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifאחי מה אתה מזיין במוח??

הוא בכלל לא קווטר גזעי יש בו קווטר אבל לא גזעי הוא מקומי שמן תמונה ישנה בטירוף

TauraMan

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת! בגלל שפה"פ היא עיצור שורק, אז התחילית ת' של בנין התפעל מחליפה מקום עם פה"פ וזה שיכול עיצורים! יאי ^_^
|חבולקשות||חבולקשותמאודשלמדיותרמדילשוןהיום|

Blue Eyessss

New member
לשון..ניקוד..חפי"נ חפ"ץ../images/Emo47.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נגמר נגמר נגמר נגמר נגמר בשניה אבל בשניה המדויקת שסיימתי לכתוב את האות האחרונה בבגרות שכחתי הכל...חחח =P

Blue Eyessss

New member
דיי נווו../images/Emo47.gif

כבר דיברנו על זה שאת אוהבת אותי אז דיי להכחיש אחי

TauraMan

New member
מאיפה את מגיעה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

למסקנות מעוותות כל כך?

charliebr

New member
../images/Emo45.gif

מתכונת אחרי 3 ימי אליפות לא יכול להיות טוב הא?

למעלה