../images/Emo71.gif קדירת בשרים וירקות ביין רימונים
אפשר להחליף את יין הרימונים בכל יין אחר אדום או לבן ואפילו בירה תעשה את העבודה אבל מנסיון אני יכול להגיד שעם היין המיוחד הזה שמופק מרימונים בלבד בתהליך של יין רגיל התבשיל היה לי הכי טעים מכל השאר. בסוף הבישול התווסף עוד משהו לסיר ועליו אספר בסוף. קדירת בשרים ביין רימונים - bigjack מצרכים: 4 פרוסות אוסובוקו עגל 5-6 נתחי אסאדו (שפונדרה)טלה או בקר 2 בצל גדול חתוך לרצועות 1 פלפל חריף חתוך לעיגולים 6-7 שיני שום קצוצות גס 50 גר` שומן כבש קצוץ דק (לא חובה) 4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים באורך ככוס גזר גמדי או גזר טרי חתוך לעיגולים שמן זית 4-5 ענפי טימים 1 כף עלי אורגנו חצי כפית זרעי כוסברה חצי כפית זרעי כמון כפית שטוחה פלפל 4 עונות מלח חצי בקבוק יין רימונים ובדיעבד אפשר את כל הבקבוק מים רותחים אופן ההכנה: כותשים במכתש זרעי כוסברה+זרעי כמון+פלפל 4 עונות, מטגנים בסיר רחב אוסובוקו ושפונדרה עד להשחמה ומוציאים לכלי על השיש, מכניסים לסיר בצל, שום, פלפל חריף ושומן כבש ומאדים עד לשקיפות, מחזירים את הבשרים לסיר ביחד עם התבלינים הכתושים והטריים, מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהמים ומביאים לרתיחה טובה של 4-5 דקות, מוסיפים מים רותחים לכיסוי התבשיל ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לשעה, מורידים את הטמפ` ל-120 מעלות לעוד שעה.
מגישים עם או על אורז לבן. החציל שרואים בקדירה זה קציצות בשר שמילאתי בסנדויץ חציל ואחרי טיגון הם בילו על הרוטב בסיר בתנור.
אפשר להחליף את יין הרימונים בכל יין אחר אדום או לבן ואפילו בירה תעשה את העבודה אבל מנסיון אני יכול להגיד שעם היין המיוחד הזה שמופק מרימונים בלבד בתהליך של יין רגיל התבשיל היה לי הכי טעים מכל השאר. בסוף הבישול התווסף עוד משהו לסיר ועליו אספר בסוף. קדירת בשרים ביין רימונים - bigjack מצרכים: 4 פרוסות אוסובוקו עגל 5-6 נתחי אסאדו (שפונדרה)טלה או בקר 2 בצל גדול חתוך לרצועות 1 פלפל חריף חתוך לעיגולים 6-7 שיני שום קצוצות גס 50 גר` שומן כבש קצוץ דק (לא חובה) 4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים באורך ככוס גזר גמדי או גזר טרי חתוך לעיגולים שמן זית 4-5 ענפי טימים 1 כף עלי אורגנו חצי כפית זרעי כוסברה חצי כפית זרעי כמון כפית שטוחה פלפל 4 עונות מלח חצי בקבוק יין רימונים ובדיעבד אפשר את כל הבקבוק מים רותחים אופן ההכנה: כותשים במכתש זרעי כוסברה+זרעי כמון+פלפל 4 עונות, מטגנים בסיר רחב אוסובוקו ושפונדרה עד להשחמה ומוציאים לכלי על השיש, מכניסים לסיר בצל, שום, פלפל חריף ושומן כבש ומאדים עד לשקיפות, מחזירים את הבשרים לסיר ביחד עם התבלינים הכתושים והטריים, מוסיפים את שאר המצרכים חוץ מהמים ומביאים לרתיחה טובה של 4-5 דקות, מוסיפים מים רותחים לכיסוי התבשיל ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות לשעה, מורידים את הטמפ` ל-120 מעלות לעוד שעה.