סוגרת את היום

../images/Emo71.gifסוגרת את היום

בוקר - רבע של הרבע של בגט עם ממרח חצילים צהריים - סלט תירס, אשכול קטן ענבים, אגס וחצי אפרסק. ביניים - 8 קרקרים קטנים עם כל מיני גבינות ערב - ירקות בתנור ללא תיבול, מרק עם אטריות וקיינדלך אמורה לצאת להתעמלות עם בעלול הערב בדיוק למתקנים שסיפרתי עליהם. ליד בעלול לא מתביישת רק כשאחרים רואים אותי.

jesie12

New member
סגרתי מזמן....

בוקר: 4 פרוסות לחמקל עם טחינה וסלט ירקות ונס(השקעתי הבוקר
) צהריים:עדיין בהפרדה, איטריות וסלט עגבניות חריף ערב: שוב, לחמקל עם טחינה ונס במהלך היום 2 נקטרינות ו2 מישמשים יוצאת לרקוד לשרוף קלוריות חחח מכורה

גם אני סוגרת

יום מוטרף לחלוטין, רק לפני שעה נכנסתי הביתה, והדבר היחיד שמפנטזת עליו הוא המיטה
אבל על שום ארוחה לא ויתרתי
בוקר - לחמניה ארוכה רגילה [ריקה] 2 קפה+חלב דל צהרים-כוס וחצי ספגטי +גבינה מלוחה 5% +מעט צ'אדר מרוסקת מעל. 10 שקדים ערביים - חטיף אנרג'י קפה +חלב דל ערב - ציפס אפוי בתנור סטייק [יחידה עגולה] בגריל ועכשיו פותחים אבטיח
ולא יכולה לעמוד בפיתוי
אז נשתה 2 כוסות מים לפני

חוזרת לסכם את הימים והפעם בנקודות!

בוקר: תה צמחים+2 כפיות סוכר=1 נקודה. 4 פרכיות (17 קל' לאחת)+כף דבש=1.5 נקודות בינים: קערה ענקית עם כרוב במלח ולימון=0 נקודות. יוגורט יופלה דיאט=1 נקודה. צהרים: נס קפה(חלב דל)+ 2 כפיות סוכר=1.5 נקודות. 4 פרכיות (17 קל' לאחת)+כף דבש=1.5 נקודות אחה"צ: אגס=1 נקודה. בערב יצאתי לבית קפה עם חברה. היו שם המון פיתויםאבל אני מרגישה שעמדתי בזה. סנדביץ מלחם קל(פרוסה דקה)+חצי אבוקדו+ירקות=4.5 נקודות חצי טוסט מלחם קל עם גבינה קשה וירקות קלוים= 4 נקודות. סלט עם קצת רוטב וינגרד=2 נקודות. הפוך בלי סוכר-0.5 נקודה. המון המון מים. סה"כ: 19 נקודות!

ליאת 0212

New member
בעלי ואני יצאנו לדייט../images/Emo23.gif

אמא-יקרה-לי באה לשמור על הילדים ואנחנו יצאנו למסעדה איטלקית. היה מפוצץ
כי הכל ממש מלא בגבינות שמנות כאלה|גבנצ| אח"כ הלכנו לטייל קצת בים משל היינו זוג בתחילת דרכו, ונזכרנו שכשבאמת היינו בתחילת דרכנו היינו הולכים לשם להתמזמז והבעל היה חוזר הביתה עם כאבי ביצים
אח"כ חזרנו הביתה, ומכאן לא אפרט
בגדול היה יום ממש מעפן בגלל כל האפיה והטעימות של הרוטב/תערובת וכו', אבל יאללה, דפדפתי.

למעלה