מתכון לנתחי בקר

../images/Emo71.gifמתכון לנתחי בקר

אל תהרגו אותי
אבל אני צריכה מתכון עדיף לא רזה לחתיכות בקר לאישי והוא רזה כמו גפרור..... וליעל י עשיתי את הפשטידה יצא אחלה...

ronanit

New member
להרוג?

אם תראי מה מתבשל אצלי בסירים... אני לא היחידה בבית.. אבל היחידה בדיאטה.. מבשלת מכל הסוגים.. צלי בקר מטגנים 2 בצלים גדולים מוסיפה את פרוסות הבקר וסוגרת משני הצדדים מוסיפה 2 שיני שום, 2 עלי דפנה, פלפל שחור , אגוז מוסקט, קנמון 3/4 כוס מים ומבשלת על אש נמוכה כ שעה. מוסיפה רצועות תפ"א, גזר ופטריות מתקנת תיבול,וממליחה. להגיש עם אורז לבן חם, פירה , תפ"א אפוי , ועוד..

הי רוננית

מתי את מוסיפה את התפ"א גזר פטריות? יחד עם השום ושאר התבלינים? האם זה גם צריך להיות שעה על האש? פרטי קצת יותר את מדברת עם מישהי שאין לה מושג קלוש בבישול וגם בשר החלתי לבשךל רק ממש לאחרונה...

ronanit

New member
מפורט לפי שלבים..

1. מטגנים בצל שחתוך לרצועות עד השחמה 2. מוסיפים הבקר שפרוס לפרוסות ומיובש ממים היטב (בנייר סופג) 3. "סוגרים" את הנוזלים של הבשר משני צידיו (עדיף בשלב זה אפילו להוציא את הבצל מהסיר ולהחזירו אחכ) 4. להוסיף 2 שיני שום כתושות, 2 עלי דפנה, פלפל שחור, אגוז מוסקט וקנמון, לצקת ככוס מים רותחים ולבשל על אש נמוכה כ 3/4 שעה, 5. להוסיף תפ"א, גזר , פטריות לתקן תיבול להוסיף מלח ועוד ככוס מים רותחים (כנראה שפחות מכוס לשים לב שלא הופך למרק ולבשל על אש נמוכה עוד כ 30-45 דקות

ronanit

New member
בשלב ג' מוציאים בצל

לא בשר.. מטגנים בצל וכדי שלא ישרף מוציאים לצלוחית, סוגרים (מטגנים) את הבשר בשני צידיו.. ואז מחזירים את הבצל...

למעלה