כמה דברים שמתמיהים אותי

Haad Yao

New member
שלי יודעת לעשות אחלה חביתה

אבל בלי שום מתכון, בכלל. גם לחתוך צלחת פירות
 

lb22

New member
למה זה כ"כ מפריע לך

שאנשים מסוגלים לאפות בלי מתכון. קורה שאת לא יכולה זה לא משהו רע .... גם אני לא מסוגל לאפות בלי מתכון מדוייק וגם עם מתכון זה קשה לי , אבל תני משהו לבשל ויצא לי משהו מדהים...
 

n o g a m o o n

New member
זה לא מפריע לי, זה רק מסקרן

כי הם נראים כלכך בטוחים בעצמם כשהם מדברים כאילו יש להם כבר מסעדה או שהם מורים לבישול.☺ לאפות עם מתכון אין לי בעיה וגם לשנות את המתכון אח"כ אין לי בעיה גם (רק תמיד אני רושמת מה עשיתי כדי שלא אשכח) אתה מוזמן ד"א לבקר בבלוג האוכל שלי, יש לי שם גם טעויות מתוקנות. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=nogafood מזמן לא כתבתי שם באמת ☺
 

lb22

New member
חחח עכשיו הצחקת אותי ...

הקטע של התיקון טעויות , משעשע , לי אישית זה לא יעזור אינ חושב :) ד"א אני מקווה שלא עוזרים למתמודדים כי אחרת זה שקרים.... והרבה .. לא יצא לי לראות עוד את הקטע הזה של אפייה אבל שאני אראה את זה אוכל להביע דעה יותר מהמינה ... ומה נסגר עם הבלוגי אוכל? את האדם ה5 שמציע לי לקרוא / אני קורא בבלוג שלו שקשור לאוכל , אני ממש מרגיש שאני היחיד שלא כותב בלוג על האוכלים שהוא עושה....(ממש מרגיש ריטרטד...)
 

n o g a m o o n

New member
להעלות חיוך על פניו של מישהו זה כיף ☺

אין שום קטע עם בלוגי אוכל. מי שיש לו מה לכתוב על אוכל כותב. בזמנו הפרדתי את האוכל מהבלוג הראשי שלי. לא זוכרת כבר למה, וכך זה נשאר. בעבורי הבלוג הזה הוא מחברת שבה אני שומרת חלק מהמתכונים שלי שיהיו נגישים לי כשאני לא בבית ומחפשת משהו משלי. בנוסף זה המקום היחיד שבו אני יכולה לכתוב מה שאני רוצה על אוכל. לפרט ולשים כמה תמונות שאני רוצה. אם יש לך מה לכתוב על אוכל, פתח בלוג ☺ אתה לא חייב לכתוב מתכונים, גם רשמי הביקור שלך יכולים להיות רשומות נחמדות . הקטע של תיקון הטעויות הוא להראות למי שנתקע שאפשר לסדר/לתקן כמעט כל מתכון.
 

peporain

New member
חחחח לעצבן אותך?

אני אהיה בן אדם שישי - בבלוג שלי כבר ביקרת? :)))))) בלוגי אוכל הפכו לטרנד של ממש... סוג של תרבות שפע...
 

juspan

New member
אבל היא לא הודחה במשימות המדורה ושות'

היא הודחה תכנית לאחר מכן במשימת החושך. אז למה זה בעצם זה מוזר שהיא עדיין היתה בתכנית שצולמה נניח יום לפני זה והזכירו רק את מה שעשתה במדורה? (הנה, אילן לא היה באמת שם בסדנה, כי הוא הודח במשימה שהזכרת). ואגב, אחלה תכנית בימי שישי, תקועה בשעה בעייתית לגמרי. בינתיים ראיתי רק את התכנית עם חיים כהן ואת זו עם רושפלד, ועכשיו במקרר שלי מחכה הפטיבייה שלימד להכין, מרוח בביצה ומחכה שאחרוץ בו קשתות כשיחזור לי הכוח אח"כ.
השקעתי בבפנוכו שלו לחלוטין, למרות שלא מצאתי אתמול עדיין את המתכון במאקו ואלתרתי כמויות לפי מה שהגיוני לי ולפי טעמי (אולי כבר התפרסם המתכון, טרם בדקתי שוב). והקלצונה סביח שלו גם ינוסה בטוח בקרוב, מינוס הבמיה הירוקה, שלטעמי האישי מיותרת והיא בדיוק מה שיכול להרוס לי ת'הנאה הגדולה.
 

n o g a m o o n

New member
וואלה

לא שמתי לב אפילו שאילן לא נמצא
חשבתי שהוא גם היה שם. האמת שחשבתי שאת הצילומים עושים בשישי בבוקר. טוב אני הולכת לפינה להתבייש
 

peporain

New member
גם אני חשבתי על זה

בתור אחת שאופה לא מעט (עוגות בעיקר, לא לחמים - לזה אין לי סבלנות) אני משנה ומאלתרת תוך כדי, אבל חייבת שיהיה לי מתכון בסיסי לבצק. גם אם זאת קלתית לפאי שהכנתי כבר עשרים פעמים, אני אקרא את המתכון שוב לפני האפייה כי זה דבר הרבה יותר מדוייק מבישול. מקבלת את ההסבר של haad שכנראה הם למדו בעל פה כמה מתכונים בסיסים בבית / במחנה אימונים ועליהם מתבססים
 
למעלה