יום חמישי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיום חמישי../images/Emo178.gif

פתחתי שרשור בעיקר כדי להתלונן. ניסיתי לנצלש להודעה של הפורומים החדשים אבל מה מסתבר? שלחיצה על "הוספת תגובה" מובילה בעצם לאיזה דף בטוויטר. חוצפה. אז ככה. ביום שני אנחנו נוסעים לפרימיירה של "ינטל" בקאמרי (במסגרת מגמת תיאטרון כמובן). אין לי מה ללבוש, אני אשכרה (וסליחה על המילה. יצא לי) צריכה להתלבש יפה בשביל זה ואין לי בגדים יפים. בטח שלא חמים
וגם ביום שלישי שעתיים ראשונות יש מבחן בביולוגיה ואמור להיות לנו פטור מהשעתיים האלה. אבל המורה שלי לתיאטרון אמר שהוא לא רוצה שיאשימו אותו שאנחנו עושים מועד ב' אז שנישן בצהריים ונלך לישון ב-12 (נראלך שחוזרים לפני 1?). לא אכפת לי. הולכים למורה לביולוגיה לבקש מועד ב'
והיום אני צריכה ללכת לשני ימי הולדת. וכמובן שאני אפסיד את המשחק
יהיה כיף והכל אבל זה לחץ ובלאגן ומזה אין לי כוח
ומה הכי בעיה? דיברתי היום עם הרכזת התנדבות של אגודת חובבי החתולים. מסתבר שהמקום נמצא בצד השני של חיפה, בדקתי באגד וזה 3 אוטובוסים ואיזה שעה וחצי נסיעה ואז חצי ק"מ-ק"מ הליכה. להתנדב שם למרות הכל או להתפשר על מקום אחר ולסבול מכל רגע?

יובלל ג

New member
יהוודדד עוללהההההההההה יהוד עולה עולה עולה

היום היה יומגיבוש ואחר כך היה משחק עלייה של התיכון שלי [מקיף יהוד
נגד עירוני ט'[
] , שודר בערוץ הספורט בשידור חי
משחק ענק, אנרגיות טובות נצחון אחד
!! 67-61 למקיף D: רק חסר שמכבי יקחו היום ויהיה יום מושלם!!!יי

noam270

New member
יאי! סופ"ש! ../images/Emo13.gif

באמת הגיע הזמן....
היום עבר ממש מהר, וזה דבר מעולה... היה מבחן סביר בערבית, ולא נראה לי שנכשלתי... אז יהיה בסדר!
נהנהנהנהנה! הכנתי לפני כמה דקות עוגת סולת, ואז פתאום קלטתי שאופס, אין לי קמח (ודבר כזה קורה לי די הרבה
) אז שמתי קצצצת קמח מלא (כי זה לא ממש טעים) וקוואקר כזה, ואני מקווה שזה יצא אכיל...XD אני אדווח אחר כך מה יצא!

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifלדעתי תוותרי

נראה לי סיוט כל פעם עם הנסיעות.. ולא חושבת שאם תדנדבי במקום אחר "תסבלי מכל רגע"... קחי בקלות :) עכשיו החפירה שלי: היה לי שעה ראשונה גיאומטריה ואיחרתי במלא! ושנכנסתי לבניין אז הרכזת מתמטיקה או לא יודעת מי התחילה לתחקר אותי בשאלות של מי אני ומתי התחלתי ו"את יודעת מה השעה עכשיו?!@$" ומחר אני צריכה להגיע בשבע וחצי (ככה זה אצלנו אצל מי שמאחר) ואני מתחילה ברבע לתשע
. ועוד המורה שלי לגאומטריה בכלל לא כעסה ! ואז היה לנו שיעור עריכה ומי שאיתי במחשב ממש מעצבנת אבל היא עוזבת תמגמה ואז יהיה לי תמחשב לעצמי P: ובשיעור השני חילקו אוזניות למי שלא היה לו ושלי לא עבדו ואמרתי למורה אז הוא אסף את כל הילדים סביב המחשב שלי והסביר להם מה קורה "שלא שומעים כלום באוזניות" וכאילו להוציא אותי טיפשה וכולם צחקו עלי זה היה ממש משפיל
ואח"כ בכלל זה היה האוזניות שהיו דפוקות והוא ניסה לגרום לי להרגיש רע כאילו אני הרסתי אותם שבטח זה היה ככה לפני זה! ובסוף היום בבימוי והפקה המורה של עריכה "לא הרגיש טוב" [מגיע לו] אז לא התפצלנו לקבוצות ועשינו כל מיני תרגילים והיה מצחיקXD וגם היה לי מבחן הסמכה למצלמה שצריך לתפעל מצלמה ענקיסטית ועשיתי אותו עם האחראי ציוד והוא ממש נחמד ולא ניסה להכשיל והלך לי טובD: וגם התיק הפקה שלי לפרויקט הראשון שלנו בקולנוע מאושר (קיבלתי 95 יאי^^) ואני יכולה לצאת לצילומיםD:

noam270

New member
חחח בהצלחה בפרויקט!../images/Emo13.gif

המגמה שלך נשמעת ממש מגניבה

למעלה