mordillogirl
New member
../images/Emo71.gifיום חמישי../images/Emo178.gif
פתחתי שרשור בעיקר כדי להתלונן. ניסיתי לנצלש להודעה של הפורומים החדשים אבל מה מסתבר? שלחיצה על "הוספת תגובה" מובילה בעצם לאיזה דף בטוויטר. חוצפה. אז ככה. ביום שני אנחנו נוסעים לפרימיירה של "ינטל" בקאמרי (במסגרת מגמת תיאטרון כמובן). אין לי מה ללבוש, אני אשכרה (וסליחה על המילה. יצא לי) צריכה להתלבש יפה בשביל זה ואין לי בגדים יפים. בטח שלא חמים
וגם ביום שלישי שעתיים ראשונות יש מבחן בביולוגיה ואמור להיות לנו פטור מהשעתיים האלה. אבל המורה שלי לתיאטרון אמר שהוא לא רוצה שיאשימו אותו שאנחנו עושים מועד ב' אז שנישן בצהריים ונלך לישון ב-12 (נראלך שחוזרים לפני 1?). לא אכפת לי. הולכים למורה לביולוגיה לבקש מועד ב'
והיום אני צריכה ללכת לשני ימי הולדת. וכמובן שאני אפסיד את המשחק
יהיה כיף והכל אבל זה לחץ ובלאגן ומזה אין לי כוח
ומה הכי בעיה? דיברתי היום עם הרכזת התנדבות של אגודת חובבי החתולים. מסתבר שהמקום נמצא בצד השני של חיפה, בדקתי באגד וזה 3 אוטובוסים ואיזה שעה וחצי נסיעה ואז חצי ק"מ-ק"מ הליכה. להתנדב שם למרות הכל או להתפשר על מקום אחר ולסבול מכל רגע?
פתחתי שרשור בעיקר כדי להתלונן. ניסיתי לנצלש להודעה של הפורומים החדשים אבל מה מסתבר? שלחיצה על "הוספת תגובה" מובילה בעצם לאיזה דף בטוויטר. חוצפה. אז ככה. ביום שני אנחנו נוסעים לפרימיירה של "ינטל" בקאמרי (במסגרת מגמת תיאטרון כמובן). אין לי מה ללבוש, אני אשכרה (וסליחה על המילה. יצא לי) צריכה להתלבש יפה בשביל זה ואין לי בגדים יפים. בטח שלא חמים