חזה עוף ממולא טעייים יאמייייי
חזה עוף ממולא - ניקי ב מצרכים: 7 חזה עוף דפוקים להשרות את החזה עוף ב: 2 כפות קטשופ 2 כפות סויה 2 כפות מייפל [לא היה לי אז סתם שמתי 2 כפות דבש] למילוי: 2 בצלים חתוכים לקוביות שתי שיני שום פרוסות 200-300 ג' חזה אווז חתוך לקוביות - לא חייב 20 עגבניות שרי צנוברים מל"פ 2 ביצים טרופות פירורי לחם הכנה: להכניס את העגבניות לתנור על נייר אפיה , חום גבוה , רבע שעה. לטגן את הבצלים, שום , חזה אווז , לתבל. להוריד מהאש ולהוסיף את העגבניות. לקלות צנוברים ולהוסיף לתערובת שהכנו. [פה אני טחנתי את כל התערובת למחית כך שהמריחה על חזה העוף קלה יותר] להניח כמות מהמילוי על חזה העוף לגלגל כמו רולדה לנעוץ קיסמים שלא יפתח. לטבול את חזה העוף הממולא בביצה ובפירורי לחם. לטגן בשמן עמוק למחצה. במידה ומכינים לאירוח כדאי לחתוך את חזה העוף לפרוסות מרשים ויפה. מה שאני עשיתי, לפי הוראות ממתכון אחר שמצאתי כאן ואינני זוכרת את יוצר המתכון ועל כך מתנצלת מאוד, זה עטפתי כל רולדה בנייר אלומיניום ויצרתי צורת סוכרייה. את הרולדות, עטופות בנייר אלומיניום, הכנסתי לסיר עם מים רותחים ממולחים ועם כף אבקת מרק עוף לרתיחה של כ3 דק'. זה גורם לעוף להישאר סגור במצב מגולגל ולא ניפתח בטיגון. מה גם שהופך את הטיגון לממש קצר בגלל שהעוף כבר מוכן ונישאר בעצם רק להשחים מעט את פירורי הלחם.