חזה עוף

../images/Emo71.gifחזה עוף

צריכה רעיונות לחזה עוף חוץ משניצלים רעיונות התקבלו בברכה יאלללה תתחילו לשרשר ערב קסום לכולנו!!

כמה וכמה מתכונים ורעיונות

צרפתי לך שלושה כיוונים ממש שונים. אם יש שמהו את אוהבת במיוחד - אני יכולה להמשיך ולחפור

מילי56

New member
../images/Emo21.gif חזה עוף::

ירקות מאודים + חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות לערבב ביחד במחבת. שיפודים עם חתיכות בצל ועגבניה מושרה ביחד עם רוטב של האש לילה שלם ויאללה על האש (חשמלי, בתנור, או הכי טוב אמיתי) שניצל ממולא להכין שניצל לשים באמצע מילוי לדוגמא אורז לגלגל ולטגן (לא הכנתי אבל אכלתי)

myangel108

New member
חזה עוף בשומשום

חזה חתוך לרצועות , מושרה כשעתיים בשמן זית ,רוטב סויה ,רוטב צ'ילי ,מעט דבש מלח ,פלפל שחור ופפריקה . מגלגל את הרצועות בשומשום או רק זורה את השומשום מעל תלוי בכמות הציפוי הרצויה. לתנור ב200 מעלות עד שמזהיב ,לגלגל מידי פעם כדי שיוזהב בצורה אחידה. הוגש בתוספת צלי תפוחי אדמה בקארי

../images/Emo71.gifחזה עוף מוקפץ- פירגה

מקור:פירגה עד קילו פרגיות/חזה עוף חתוך לרצועות 3 כפות סוכר חום ---או 3 כפות סילאן 4 בצלים חצויים ופרוסים דק 4 כפות שמן קנולה גזר מקולף פרוס לפרוסות כף פפריקה מתוקה מרוקאית - נהדרת לצבע קורט קינמון כף כורכום כף קטשופ מלח ופלפל לפי טעם אחרי טעימת הרוטב (מי שרוצה יוסיף במקום מלח כפית מרק עוף) כף רוטב צ'ילי מתוק – לא חובה בערך 4\1 כוס מים התוספות לפי בחירה: אורז------ נודלס---- פטריות שמפיניון גדולות חצויות קשיו----בטטה---מיני תפוחי אדמה----ברוקולי-----כרובית-----אפונה---שעועית ירוקה/צהובה----פירות יבשים מגולענים. את הירקות לחתוך קוביות ולבשל לפני הבישול/ההקפצה. מוסיפים אותם בסוף לדקותיים וזהו...... אורז / נודלס לבשל שיהיו מוכנים הכנה: מטגנים את הבצלים בשמן עד הזהבה חומית. מוסיפים סוכר/סילאן ומערבבים. מוסיפים את הגזר והתבלינים ומטגנים דקה . בוחשים כל הזמן. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך הקפצה 2-3 דקות - לזרזף מעט מים - מדי פעם--- במידה והרוטב יבש. מוסיפים את התוספות שבחרתם ומקפיצים הכל ביחד כדקה דקותיים---- לקבלת צבע אחיד לכל התבשיל להגיש מיד בקישוט של עלי פטרוזיליה טרייה ולהנות

חזה עוף ממולא טעייים יאמייייי

חזה עוף ממולא - ניקי ב מצרכים: 7 חזה עוף דפוקים להשרות את החזה עוף ב: 2 כפות קטשופ 2 כפות סויה 2 כפות מייפל [לא היה לי אז סתם שמתי 2 כפות דבש] למילוי: 2 בצלים חתוכים לקוביות שתי שיני שום פרוסות 200-300 ג' חזה אווז חתוך לקוביות - לא חייב 20 עגבניות שרי צנוברים מל"פ 2 ביצים טרופות פירורי לחם הכנה: להכניס את העגבניות לתנור על נייר אפיה , חום גבוה , רבע שעה. לטגן את הבצלים, שום , חזה אווז , לתבל. להוריד מהאש ולהוסיף את העגבניות. לקלות צנוברים ולהוסיף לתערובת שהכנו. [פה אני טחנתי את כל התערובת למחית כך שהמריחה על חזה העוף קלה יותר] להניח כמות מהמילוי על חזה העוף לגלגל כמו רולדה לנעוץ קיסמים שלא יפתח. לטבול את חזה העוף הממולא בביצה ובפירורי לחם. לטגן בשמן עמוק למחצה. במידה ומכינים לאירוח כדאי לחתוך את חזה העוף לפרוסות מרשים ויפה. מה שאני עשיתי, לפי הוראות ממתכון אחר שמצאתי כאן ואינני זוכרת את יוצר המתכון ועל כך מתנצלת מאוד, זה עטפתי כל רולדה בנייר אלומיניום ויצרתי צורת סוכרייה. את הרולדות, עטופות בנייר אלומיניום, הכנסתי לסיר עם מים רותחים ממולחים ועם כף אבקת מרק עוף לרתיחה של כ3 דק'. זה גורם לעוף להישאר סגור במצב מגולגל ולא ניפתח בטיגון. מה גם שהופך את הטיגון לממש קצר בגלל שהעוף כבר מוכן ונישאר בעצם רק להשחים מעט את פירורי הלחם.

למעלה