חומוסושי בע"מ

KeReN 0R

New member
../images/Emo119.gifיש לי כמה:

סושי כשר לפסח על מצה ופרות ים כשרים
סושי ברוטב עמבה ודיאט קולה
סושי במילוי חומוס טחינה וחמוצים
סושי צ'יפס ומשוואשה
נו אז מה אתם אומרים
אני ספצית לענייני בישול וטיבול
למדתי את כל המתכונים האלה כשביליתי את הילדות בכרם התימנים-שזה גם כרם ענבים
והמתכונים שם עוברים מבן לאב

shika 16

New member
איזה שטויות חומוסושי

כאילו איזה מגעיל שנפתלי אכל לעלמה את התוכים!! _____________________________________________________
מסכן,נפתלי אכל אותך.... שחר יא
מאור תנגן לאופק ב
שיר ביטון הכוכב נולד השנה!

The Halo Killer

New member
ניב בחומוסושי ../images/Emo12.gif

יצא לי להיות במסיבה בליין חומוסושי בע"מ וראיתי את ניב מקבל סטיפה נאה של כסף מאיזה צפונית אחת... מה קורה?

tzlilonit1

New member
אני גם הייתי,הצפונית שנתנה לו כסף ז

זאת אחת מהמארגנות של המסיבה,זאת ששרה ראפ אבל אני לא יודעת למה היא הביאה לו כסף

SofyTofy

New member
מי? ניב? כן, הוא כבר בחוץ../images/Emo103.gif

שון לעומת זאת מדשדש לפי מה שהבנתי.

The Halo Killer

New member
יכול מאוד להיות

בכל זאת, האירוע היה בחומוסיה בבעלות של גרשון חביה...

shir1400

New member
מה, אתם לא יודעים?

זאת שרית, היא הייתה סטטיסטית בטלנובלה של פירות אסורים, היא וחברה שלה ששרו ראפ, כיכבו יחד כאורחות בתפקיד הפלמחניקיות, למרות ששרית הייתה תפקיד אורח ובטי הייתה ניצבת. בכל מקרה הן חמודות, הייתי על הסט עם דנה באותו יום, וראיתי אותן, הן ביקשו ממנה להצטלם איתן!

shir1400

New member
אהה, ובקשר לניב...

שרית הייתה פרחה של ממש והוא עזר לה להיות צפונית, היא רצתה לכבוש את כפיר למרות שהיא לא תצליח כי הוא ודנה זה שלטון. ניבי סיפר לי אני מתאמנת אצלו בחדר כושר... אז מה אם הוא גיי הוא המדריך הכי ממי בעוולםםם!!! אבל הוא ביטל כמה שיעורים, אני לא יודעת למה, הוא אמר שזה לא זמן מתאים, הלכתי אליו הביתה לשלם לו כי הוא המדריך הפרטי שלי, והוא היה כזה עצובב מישהו יודע מה קרה לו?

מה??לא שמעת מה קרה??

דבר ראשון-הוא באמת המדריך הכי מאמי שיש!הוא כזה חמוד! דבר שני-לפני כמה ימים היה סקופ פה בפורום שאחות של ניב תפסה את ניב ואת ארוסה-שמשון לוי הידוע בשם שון לב ומאז היא לא מדברת איתו!

shir1400

New member
מה?!

הוא לא אמרר לייי אבל אני לא אדבר איתו על זה, אולי זה סודד.... איך הכל עובר פהה מ-ה-ר!

למעלה