Tai Chi Masters

haleth

New member
אין לי זמן להזהר, אני

בדיוק מציירת כבשה
(נגיד שזאת תיבה)

כבשה? מה הבעיה?

הנה:
אה, רגע... הנה:
אופס, שניה... עכשיו:
אוף, לא יוצא לי... רגע, אני מתרכז...
מתרכז...
(מה הוא עושה כאן
) אההה.... אמממ... אני קופץ רגע לפורום אמנות....

elendil

New member
יקירתי, את פוסעת על קו עדין....

בואי נשאר במסגרות הדיון התרבותי ולא נגרר לדיונים שבסופם אני אעמוד מבוייש ואת תעמדי בארבע פינות שונות של החדר.... אגב דוד, מסתבר שקבוצת הפיוריסטים הולכת וגדלה...

Elendil, טוב לראותך איתנו../images/Emo70.gif

ואני כבר התחלתי לחשוב שאתה עסוק כל הזמן עם רשתות... אבל... למה מבוייש?

elendil

New member
מבוייש כי היא תעמוד בפינות שונות..

בו זמנית..... סתאאאם, מלחמת התרגומים היא באמת דבר מיותר ומרגיז לדעתי. ומאיפה הבאת את הרשתות??? מה לי ולמחשבים??? בלי העלבות. אני מקווה להגיע מחר, אבל היום עוד ארוך. בכל מקרה, תהנו! ד"ש לכולם.

4 פינות שונות בו זמנית?

אז מה הבעיה? אני כבר שנים מנסה להבין איך עושים את זה... (דרך-אגב, נתת לי רעיון ליוהו, למחר...
) אני אמרתי מחשבים? אמרתי רשתות, כמו "רשתות דייגים", כאילו DUH
דרך-אגב, אני מביא כמה ארגזים עם ספרי מד"ב למכירה, בעיקר באנגלית, 10 ש"ח לספר (אינפלציה...). ואני עוד צריך להחזיר לך את האחרון של קינג... בקיצור, תגיע!

עזוב את שרדינגר, הוא סתם שונא

חתולים. צער בעלי חיים עוד יגיעו אליו, תזכור מה שאני אומר לך...
(מה יש, הם רעבים...)

bizhar

New member
מכיוון שידוע איפה הוא ../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif

ובאיזה מצב צבירה
לא הייתי מאחל לצער בעלי חיים להגיע אליו.

haleth

New member
דוד, איזה ספרים?

חסרים לי כמה שלמענם אני מוכנה לעמוד בהמון פינות בו זמנית. אם יש לך זמן, אנא שלח לי מסר עם מעט פרטים?

רשימה? בשביל לעשות רשימה אני צריך

להסתכל עליהם, ואז אני מתחיל (שוב...) לחשוב ש"את זה אני רוצה לקרוא שוב", וגם "על זה אני לא יכול לוותר", ופתאום הערימה של הספרים למכירה ממש מצטמקת...
(אין לי עותק נוסף של האבן, אם לזה את מתכוונת...
)

haleth

New member
חבל, העותק הקודם כבר התבלה...

לא באמת. אני שומרת עליו מאוד. אבל אם יש לך עוד של היינליין או פרמר (אני מנסה בקדחתנות להזכר מה עוד חסר לי) או וינג´.... או כל מה שאתה חושב שעשוי לעניין אותי

היו לי ספרים של שלושתם, אבל אני לא

זוכר כבר מה מכרתי, מה החלטתי לשמור, ומה עדין לא נמכר... ואיך אני יכול לדעת מה עשוי לעניין אותך, אם הספר היחיד שאני יודע שקראת הוא "האבן"? אבל אם מד"ב "קשה" זה לענין, יש לא מעט. בעצם יש גם פנטסיה. ויש גם מתח. וגם... לא מוכר
את זה אני לא מוכר
(סטירה)
סליחה, נרגעתי...

amir_aikido

New member
לא מצליח לראות ../images/Emo10.gif

כנראה שאין לי תוכנה מתאימה או שיש איזשהו מחסום (firewall) כאן בעבודה שחוסם את הסרטון
אמיר

למעלה