Tai Chi Masters

../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif טרמפים לאימון דרום../images/Emo35.gif

יש לי ידידה שזקוקה לטרמפ מתל-אביב וחזרה. אני מניח שיש עוד שיישמחו לטרמפ, ממקומות שונים. מי שיכול להסיע חברות/ים לאימון דרום, בבקשה לשרשר לכאן: 1. מאיפה? 2. לאן חוזר? 3. כמה מקומות? 4. מעשן/לא מעשן?
שבת שלום!

onidin

New member
אצלי ב../images/Emo73.gif יש מקום..

..אני יוצא מת"א אוסף את הדב הלבן בטייסים\אלוף שדה ומשם ליום כייף
וחוזר לת"א, זהו.-אה כן חמוצים ומצב רוח טוב עלי
אפשר ליצור איתי באישי אשמח לעזור. אלי.

אם אין אפשרות אחרת, יש אטובוס 446

מירושלים לקרית-גת (בדרך לבאר-שבע). אם אני זוכר נכון, הוא יוצא כל 30 דקות, ועובר דרך מחלף שער-הגיא וצומת בית-שמש; מי שמגיע מתל-אביב דרך בית שמש יכול לאסוף אותך בדרך. האוטובוס ממשיך דרך צומת מסמיה (ראם), צומת קסטיה (מלאכי), צומת פלוגות, וקרית גת; מי שמגיע מתל-אביב דרך צומת אשדוד, יכול לאסוף אותך משם. אבל עדיף למצוא איזה ירושלמי עם

shirabalter

New member
כן!!!../images/Emo6.gif

ואיתי עוד שני חבר´ה מהדרום. (אגב, דוד, אחת ("אז זה´מה אני בשב´לך?!") כנראה תמשיך אצלכם בבאר-שבע...
)

../images/Emo70.gifTai Chi Masters

Tai Chi Masters - סרטון על עליפות (לא טעות) טאי-צ´י. אני אשרשר לכאן את ההודעה על אימון דרום, כדי לחסוך מקום ולשמור אותה מול העיניים עוד כמה ימים... שלא יהיו אי-הבנות - באימון הדרום יהיה רק אימון, לא עליפות כמו בסרטון ולא כמו שום דבר אחר!

../images/Emo26.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo98.gif../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

רבותי, העובדה שאין תגובות פשוט מראה שאף-אחד לא בדק את הקישור הזה... Tai Chi Masters - סרטון על עליפות (לא טעות) טאי-צ´י.

haleth

New member
למה לחשוב שלילי ../images/Emo35.gif

ראיתי, ראיתי! פשוט התעלפתי מצחוק למראה העליפות! (האמת, זה די נכון.) ואחרי שהתאשושתי, שלחתי את הלינק למאות (אם לא עלפי) אנשים. ראיתי בעלף רבתי! ואם אתה רוצה לחימה אמיתית, תכנס לשכנים בפורום טולקין,ותשאל מה דעתם על תרגום "אלף" כ"עלף". לא נראה לי שמישהו מאיתנו יעמוד בקרב שיפרוץ שם!

לא מכניס ראש בריא למלחמה מיותרת ../images/Emo13.gif

ELF = elf - אין שום אפשרות אחרת. כל מי שחושב אחרת, פשוט צריך ללמוד ענגלית...

חשבתי שאתה מהנדס, פתאום מתברר...

שאתה עורך-דין...
(שיודע איך להסיט את הדיון לתחומים הנוחים לו ע"י הצפה במידע לא-רלוונטי)

טודה, אני חושב.

אבל את מלחמת התרגום (הידוע גם כמאבק המחתרת הליבנתית כנגד הלוטמיסטים) לא אני הכנסתי לדיון הנוכחי. ושני הצדדים מעלים טענות מעניינות (אם כי לא רלוונטיות, לדעתי) לחשיבות היותו של תרגום כלשהו לעברית.

haleth

New member
מה לא רלבנטי?! ../images/Emo123.gif

אם לא היה תרגום חדש, לא הייתי יכולה לתרום את תרגומי לנהר "עורק כסף"!
תכף גם תטען שארדה לא אמיתית, או משהו כזה...

"עורק כסף"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

אני מזועזע עד עמקי נשמתי ואין אף אימוטיקון שיכול להמחיש כמה... איזה מזל שאלנדיל הקים את המפלגה השלישית!

למעלה