השמועות היו נכונות!!!!! בריטני פתחה את המופע עם LIKE A VIRGIN וגם כריסטינה ומיסי אליוט הצטרפו... וואוו... היה מדהים.... מדונה התנשקה עם בריטני... צרפתית... אני בהלם מוחלט!!!!
מישהו ראה ???? ענק .. מופע פרובקטיבי ביותר אבל יפה .. הנה מה שהלך שם ... בריטני יצאה מהעוגה בשמלת כלה זנותית .... והתחלה לשיר .. ירדה במדרגות .ושרה.. לאחר מכן מהצד השני הצטרפה אליה ... כריטסינה אגילרה ..הן התחילו לזמר ביחד ונשכבו על הריצפה ואז עלתה מדונה בבגדי לוויה שחורים מהעוגה והחלה לשיר את הוליווד .. בריטני וכריסוינה הורידו את השמלה ונותרו עם בגדיים קטנטנים .. החלו לרקוד והשוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס בריטני התנשקה עם מדונה צרפתית אבל לשניהוכך גם כריטסינה .. קודם בריטני ואחרי זה כריסטינה ... גסטין היה בשוק .. לאחר מכן יצאה מיסי אליוט והצטרפה גם לחבורה ... וזהו .. היה נחמד מפתיע זנותי אבל יפה !!!!!!
ואם זה נכון אני פונה עכשיו לבריטני יא חתיכת פרוצה, לאן הידרדרת? מגעילה,דוחה. גועל נפש!תלמדי להיות אצלית כמו נינט ..(ופעם היית כזו) האמת שעכשיו אני מדבר ככה בגלל התיאורים שלכם, משום מה נראה לי שאני הראה את זה זה לא יהיה כ"כ גרוע...
אתם לא מאמינים ,אני באותו הרגע דיברתי בפלפון עם חבר שלי שהוא גם מעריץ מן השורה של בריטני ואז פתאום ראיתי בטלוויזיה אותה והיא יצאה מתוך העוגה והתחילו לצעוק ואמרתי זאת בריטני ואיי זה היה כזה מרגש ויפה והיא התחילה לשיר, ואיך היא הופיעה בצורה מדהימה ונראיתה סוף הדרך ואני לא מאמין היא הייתה על אותה במה עם כריסטינה אגילרה זה רגע נדיר ביותר שיזכר בתולדות ה-VMA...שלושת הדיוות הגדולות על אותה במה ואיך היא נתנה נשיקה למדונה היא הייתה כזאת סקסית פשוט פתיחה נהדרת לקאמבק שלה...