OMG כנסו כנסו

the 4th

New member
../images/Emo70.gifOMG כנסו כנסו

השמועות היו נכונות!!!!! בריטני פתחה את המופע עם LIKE A VIRGIN וגם כריסטינה ומיסי אליוט הצטרפו... וואוו... היה מדהים.... מדונה התנשקה עם בריטני... צרפתית... אני בהלם מוחלט!!!!

RAZOSH

New member
ההופעה של בריטני VMA2003

מישהו ראה ???? ענק .. מופע פרובקטיבי ביותר אבל יפה .. הנה מה שהלך שם ... בריטני יצאה מהעוגה בשמלת כלה זנותית .... והתחלה לשיר .. ירדה במדרגות .ושרה.. לאחר מכן מהצד השני הצטרפה אליה ... כריטסינה אגילרה ..הן התחילו לזמר ביחד ונשכבו על הריצפה ואז עלתה מדונה בבגדי לוויה שחורים מהעוגה והחלה לשיר את הוליווד .. בריטני וכריסוינה הורידו את השמלה ונותרו עם בגדיים קטנטנים .. החלו לרקוד והשוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס בריטני התנשקה עם מדונה צרפתית אבל לשניהוכך גם כריטסינה .. קודם בריטני ואחרי זה כריסטינה ... גסטין היה בשוק .. לאחר מכן יצאה מיסי אליוט והצטרפה גם לחבורה ... וזהו .. היה נחמד מפתיע זנותי אבל יפה !!!!!!

Polyphonic

New member
הופעה מדהימה ו"פתיחה" טובה לקראת

האלבום החדש לבריטני!
אגב, שמתם לב שאחת המצלמות צלמה את ג'סטין וראו שכמעט יש לו דמעות בעיניים
Cry me a river מותק
מעניין אם בריטני עדיין רוצה לקנות טבעות למדונה (ולכריסטינה)

Golden apple

New member
איזה שקרנים!

ואם זה נכון אני פונה עכשיו לבריטני יא חתיכת פרוצה, לאן הידרדרת? מגעילה,דוחה. גועל נפש!תלמדי להיות אצלית כמו נינט ..(ופעם היית כזו) האמת שעכשיו אני מדבר ככה בגלל התיאורים שלכם, משום מה נראה לי שאני הראה את זה זה לא יהיה כ"כ גרוע...

i4britney

New member
ואייי זה היה פצצה...

אתם לא מאמינים ,אני באותו הרגע דיברתי בפלפון עם חבר שלי שהוא גם מעריץ מן השורה של בריטני ואז פתאום ראיתי בטלוויזיה אותה והיא יצאה מתוך העוגה והתחילו לצעוק ואמרתי זאת בריטני ואיי זה היה כזה מרגש ויפה והיא התחילה לשיר, ואיך היא הופיעה בצורה מדהימה ונראיתה סוף הדרך ואני לא מאמין היא הייתה על אותה במה עם כריסטינה אגילרה זה רגע נדיר ביותר שיזכר בתולדות ה-VMA...שלושת הדיוות הגדולות על אותה במה ואיך היא נתנה נשיקה למדונה היא הייתה כזאת סקסית פשוט פתיחה נהדרת לקאמבק שלה...

9XXXxxxXXX9

New member
הוא עמד לבכות

הוא עשה פרצוף מצחיק מחוסר ביטחון כשהן התמזמזו אבל אחרי הנשיקה הוא עמד לבכות ואל תגידי לי שלא כי זה מוקלט לי תודה

Polyphonic

New member
מממ שימי לב לתמונה הזאת../images/Emo26.gif

עשיתי צילום מסך לקליפ
כאן רואים די בבירור שיש לו עיניים קצת מבריקות (ולא משמחה
) ואדומות

RAZOSH

New member
ושוב האם טי וי לא איכזבו....):

ושוב בריטני לא זכתה

i4britney

New member
ממש לא איכזב אותי...

זה היה ברור שאמינם הולך לזכות, הוא הרי זכה עם השיר הזה באוסקר אז למה חשבתם שהוא לא יזכה בטקס הזה , אבל שנה הבאה עם האלבום החדש בטוח היא תזכה ... :)

למעלה