NEWS

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאנג'לינה האישה הסקסית ביותר

בעולם
10 הנשים הסקסיות בעולם 2005 בסקר השנתי שערך בלייזר בשיתוף ynet השתתפו 90 אלף גולשים, שבחרו את האישה הכי סקסית מתוך 200 מועמדות. הנה העשירייה הפותחת.
אנג'לינה ג'ולי
- 30, שחקנית, והאשה הסקסית בעולם בפעם השלישית ברציפות, מה שנקרא ת'ריפיט - או, אם אתם חנונים, ת'ריפיו. - מקום בשנה שעברה: 1. - קולות במוקדמות: 34.36%. - קולות בגמר: 21.42%. - אם הפרטים מאוד חשובים לכם, אז בגמר היא קיבלה פי שלושה קולות ממירי בוהדנה שממוקמת מיד אחריה, ובמוקדמות היא קיבלה פי 98 (!) קולות מהמועמדת שסגרה את הרשימה. - עוד לפני זה היא הספיקה לקבל אזרחות קמבודית היישר מידיו של מלך קמבודיה. - היום היא כנראה מקבלת מבראד פיט, אבל זה בכלל לא משנה: שוב ושוב, בלי שום תחרות של ממש, אתם מכתירים את אנג'לינה ג'ולי לאישה הכי סקסית בעולם.

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifכמובן שהמספר 1 ליד השם של אנג'

שומרת על הכתר משנה שעברה

Im The Sun

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אהבתי את התגובה הזאת: "צריך להיות אדיש ואפטי לחוש כוסיות... בשביל לחשוב שנינט טייב היא בכלל תחת הגדרה של כוסית היא בעצם צריכה להגיד תודה שמגדירים אותה פיזית כבחורה... "

Im The Sun

New member
עוד תגובה שאהבתי../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif

"המעריצות של נינט מעוררות רחמים, חסרות חיים וחסרות השכלה ככה קורה שפרחות משתלטות על סקר ומצביעות כמו עדר פרות ללא שימוש במוח. בעצם, אין להם את האיבר הזה אז אין למה לצפות. לגבי נינט היא בדיחה עצובה שבשביל הרבה גברים בארץ הפכה לקוריוז כבר מזמן. לכל המעריצות של נינט תשתמשו במילון כדי להבין את משמעות המילה שכתבתי שתי שורות למעלה."

Im The Sun

New member
התגובות עצובות ../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

נייייננננננננננטטטטטטטטטטטטטט

crazy4AJ

New member
מה שאני לא מבינה זה

למה לעזאזלך 99 מהתגובות שם הן על נינט??? מה זה, גם לטובתה וגם לרעתה, מה הולך?! זה לא סקר על נינט! וזה שהיא זכתה בצדק או לא במקום רביעי לא מהות העניין פה! אני הייתי יותר מתפלאת על מה מירי בוהדנה עושה במקום שני איכסה... מוריד לי את כל הטעם שאנג'לינה זכתה במקום ראשון אם נותנים למישהי כמו מירי בוהדנה מקום שני

Im The Sun

New member
אני לא מבין רק משהו אחד...../images/Emo42.gif

למה גיל ריבה לא מופיע בסקר?

Im The Sun

New member
ראסמי 3 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אהה רגע, אני אמרתי את זה לא? טוב מינוס ראסמי 1.

FIRE GODDESS

New member
נינט

בחורה יפה אבל היא בהחלט לא סקסית
יש הבדל בין יופי לסקסיות... קטרין זיטה ג'ונס במקום 10 (
) ועוד נינט ומירי בוהדנה גברו עליה? בוללללללללללללללללללללשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט היא צכה לקבל מקום שני

למעלה