זויות

New member
בסדר בזה סיימתי להשקיע בו את זמני

נתתי עוד תגובה אחרונה ודי. עכשיו שידבר עם מי שהכי חכם לדעתו - הוא עצמו.

gershon17

New member
הי! ההודעה נמחקה!

טוב, בפעם הבאה אני אשווה אותו לג´יהאד האיסלמי, או אולי בעצם לטליבאן עליהם השלום.

תגיד

על סמך מה אתה משווה אותי לג´יהאד ? אני רצחתי מישהו ? לא יפה מצידך. אם כבר, אני זוכר שרב´ טומי לפיד השווה בין החברה קדישא לבין החמאס-אחרי הפיגוע בדולפינריום, כשכולם עשו עליהום על החברא קדישא שכביכול לא הסכימו לקבור את הגוים מבין הרוגי הפיגוע-דבר שהתברר כלא נכון כי אז עוד היתה שבת ובכלל לא היה ניתן בכלל לשמוע מה דעתם-עובדה שהם כן קברו אותם. טוב שהזכרת לי את העניין-אז תגיד, במה אני חמאס במה ? דבר איתי אחי במה ?

gershon17

New member
מה זאת אומרת על סמך מה?

אתה והם כמעט אותו דבר. המניעים זהים פחות או יותר. נכון, אתה לא מתפוצץ, אבל גם שינוי לא שורפת כושים, ובכל זאת אתה טוען שהם ה-KKK. תתמודד.

gershon17

New member
ולא התכוונתי להתעלם ממנו לגמרי

כל פעם שמשווה אותנו לנאצים, נשווה אותו לאייטולות. כל פעם שיגיד שאנחנו כמו ה-KKK, נספר לו שהוא בעד מילת נשים ואלימות נגד נשים. זה די קל - דמגוגיה.

אני לא חוזר בי בשמץ ממה שאמרתי

שינוי לדעתי הולכת בדרכה של הקלאן, ואם את רוצה, אני מוכן לערוך השוואות בין הביטוים שלהם לבין הביטוים של המפלגה שלך. מה שכן, שמתי כבר לב שיש לך בעיה רצינית רחמנא ליצנן בהבנת הנקרא
, אבל ממש רצינית, אנא ממך, כשאת קוראת הודעה שלי ומתחילה להזיע מרוב עצבים, קיראי אותה שוב 3 פעמים-ישר והפוך, לאחר מכן נסי להפעיל את השכל
קצת, לא הרבה, ואז שיפכי כמים ליבך נוכח גיימס הטפילד, שכן, כבר הריטואל הזה שאת מוציאה את דבריי מהקשרם חוזר על עצמו יותר מדי, ולצערי אין הדבר לכבודך.

זויות

New member
פשששיו כמה אתה מחמיא לעצמך

זה בטח מאד יצער אותך לשמוע אז קח טישו לפני שתיקרא - אתה לא גורם לי להזיע מרוב עצבים. דבריך מעוררים את התנגדותי. זה הכל. אם אקרא את דבריך הפוך כהמלצתך, אולי אז ניתן יהיה למצוא בהם הגיון. אם גם אז לא, תמיד אפשר למצוא שם משהו בשיטת הדילוגים. ומה זאת אומרת אתה מוכן לעשות השוואות בין דברי הקו קלוקס קלאן לדברי שינוי? איזה קטע - לא בדקת לפני שהישמצת? אין לך השוואות בשליפה? לא יפה... נו נו נו לך!

פה היתה הודעה שלי שנמחקה על לא

עוול בכפה,כתשובה לזויות, יהי זכרה ברוך.
ועכשיו, שוב נענה לך. גברת זויות, ודאי שלצערי יש לי הרבה מה לשלוף ולכתוב לך-דברים שלדעתי דומים ביותר בין דברי הקלאן בישראל לבין דברי הקלאן בארה"ב, אני כבר כתבתי מספר דוגמאות לכך בהודעותי הראשונות בפורום, כתבתי שגם נכנסתי לאתרי הקלאן-אני מעריך שעוד לפניך, הצעתי היתה לעריכה מפורטת ומלאה של הדברים, שהרי מרובם לא אזכור הכל בעל פה, חבל ללכלך את הראש יותר מדי, ועכשיו שמת לב שאת היחידה פה כמעט שדי לא מבינה את הדברים שלי ? זה באמת כבר לא מצחיק אלא מעציב קמעא, פעם הבאה כשאכתוב לך, אני אתחשב בכך שקשה לך להבין אותי.

gershon17

New member
השערוריה היא לאו דווקא שיעור המס

(למרות שגם הוא די שערוריה, לאור זה שהוא הגבוה בעולם המערבי) אלא העובדה שלמרות הרפורמה, ולמרות המיתון המעמיק, מה שקורה זה שמעלים מיסים. שוב בעוד שנה יגלו שהמיתון לא מראה סימני התעייפות, ושוב לא יבינו למה. עוד שערוריה היא, שמכבידים את נטל המס בישראל בתקופה של לפני בחירות, ואף אחד לא שם לב. היה כלי נשק לא-חרדי לחפור בו חפור היטב בתעמולת הבחירות הבאה עלינו לטובה.

למעלה