Could Never Hip Hop like this

LINKINBOY

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifCould Never Hip Hop like this

מישהו כבר שמע? אני שמעתי את השיר המעולה הזה מזמן! אז קיצר זה הולך ככה להקה אמריקאית די מפורסמת בשם HANDSOME BOYS MODELING SCHOOL עושה להם רמיקס שאחד השירים שלהם ומזמינים להישתתף בו מוזיקאים שונים שבניהם יש את מייק וצ'סטר היקרים לנו שם השיר המלא והמחודש הוא: Rock and Roll (could never hip hop like this ביקורת שלי:
השיר מתחיל בסקרצ'ים וסמפלים חביבים לאט לאט המוזיקה נחלשת ושומעים את מייק עושה "ששששששששששששששששששש" ואז מתחיל ראפ די עצבני שלו שבסופו של דבר אפשר לשמוע בו קללה מתוקה
הקטע של מייק מסתיים ואז שוב מתחילה אותה המוזיקה ואיזשהו איש נחמד שר לנו בערך דקה והמוזיקה נעלמת שוב לשניה ואז אנחנו שומעים קצב די מהיר ומתוק לשמיע אז מגיעות גיטרות חלשות....ואז... שומעים את צ'אזי! עם הקול המצמרר והממילים היפות שיוצאות מהפה שלו...וואי איזה קטע מהמם אני כל הזמן מעביר אחורה מעל 50 פעם ביום עכשיו כבר פחות נמאס קצת
כי הקטע הזה של צ'אזי םשוט מדהים אז הקטע נגמר ואפשר לשמוע דקה וחצי של סקרצ'ים עם קולות חלשות של אישה צועקת
חחח אני אשים לכם את הליריקס מאוחר יותר מקווה שאהבתם וקראתם את מה שרשמתי ותשמעו את השיר תשיגו אותו אתם לא תפסידו רק תרוויחו את אחד השירים המרגשים ביותר שלפחות אני שמעתי עד עכשיו בגלל הקטע הזה של צ'אזי הוא פשוט מושלם! (הקטע)

LINKINBOY

New member
הנה קישור למילים וקטע של שיר!תגיבו!

לוחצים על קטע של שמיע למעלה כשתיכוונו את העכבר עליו הוא יהיה אדום לוחצים ושמעים את הקטע הקצר של הקטע הקצר של צ'אזי ויש שם את המילים תהנו ותגיבו לי השקעתי!

ניסיתי לשמוע דרך הקישור שנתת

אבל זה ממש קצר... לא הספקתי להתרשם מהשיר בכלל. אני אנסה למצוא את השיר המלא במקומות אחרים ואז אביע את דעתי

Kido2222

New member
אני בנתיים מוריד...

מקווה שיהיה טוב כמו שאתה אומר... בנתיים אני מחכה לדיסק החדש שלהם... רק שייכנסו לאולפנים להקליט אותו כבר!

LINKINBOY

New member
תאמין לי השיר שווה ובקשר באלבום

לפי כל הציפיות הוא יצא בסוף שנה בין נובמבר לדצמבר ותן להם לנוח קצת שיקחו ת'זמן

Kido2222

New member
שמעתי את השיר... בהחלט נחמד!

אבל עדיין... ממה שאני הבנתי... הם נכנסים להקלטות בסביבות מרץ... הם היו אמורים להיכנס בנובמבר שהיה... והם אמרו שהם לא נכנסים ושהם לוקחים את הזמן... :/ אני רוצה דיסק חדש! :(

LINKINBOY

New member
אם אתה רוצה שהוא יהיה טוב תחכה

ובנתיים תגיד מה דעתך על השיר חוץ מ"נחמד"

Kido2222

New member
שיר מעולה... אבל לא מדהים...

זה באמת אחלה שיר... לצערי זה לא ייהפך ללהיט - ואני בספק אם הוא חדש... בכל מקרה... נורא אהבתי את הקטעים של מייק וצ'סטר שם... ממש קטעים טובים... כל אחד שר בסיגנון שלו... אהבתי שמתנגנת מוזיקה קלאסית ברקע... :) חחח... באמת שיר טוב... יגיע לאוטו... :)

למעלה