חמסה עלינו

ליטלי14

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחמסה עלינו

יש לי סיפורר ששכחתי לספר לכם...אז ככה..... לפני שנה (כיתה ח')...הייתי בשיעור אומנות...והנושא של השיעור היה פיסול...כאילו המורה הסבירה לנו שהיא מביאה לנו ברזל דק ואנחנו צריכים ליצור מהברזל צורהלא משנה של מה...לי לא היה רעיון בהתחלה עד שחשבתי וחשבתי..ובסוףף החלטתי שאני עושה חמסה
חח אחרי ריב עם הברזל נמאס לי ממנו...קיצר אני מסתכלת עליו כזה..ופתאום כזה אני רואה ראש...ראש שמוכר ליייי אלוהייםם הפכתי את החמסה וראיתי את ירמי קפלן!!!חחחחחחח אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל אני מסתכלת עליו כזה ואני רואה שפשוט יצרתי את השיער של ירמי קפלן...תבינו זה מברזל פשוט....אז קיצר אני מתלהבת ורצה לספר למורה שלי.."מורתי,מורתי...יצרתי את ירמייייי...."..חחחח בקיצור היא שפרה לי אותו קצת היא עשתה לו משקפי שמש שירמי שם לפמעיים...ואף..ופה...אממ היא לא יכלה לעשות כי זה היה קשה..חח אז בקיצור...יצא לי ירמי קפלן!!!מ--ד--ה--י---ם פשוט...אז אם יצא לי אני יצלם את זה ואני יראה לכם...מבטיחהה
אז....סתם פתאום נזכרתי בזה..נחמד לא...?
יאאלה ביי לכם יום טוב הלכתי ללמוד למבחן...מואהה

ליטלי14

New member
אני מגיבה לעצמי!

אתה רואים מה זה אתם עד כדי כך יבשים...
אני מגיבה לעצמי כי אתם לא מגיבים
אוףף...
..חחחחחחח סתם תגיבו!!! תכנסוו כול שניה תראו את הודעות שלי....מואה........

שלמונזה

New member
את כזו מגניבה ../images/Emo168.gif

סיפור מצחיק, אני נשפכתי! (המורה המורה עשיתי ירמי
) בכל מקרה: אני לפחות לא נמצאת 24 שעות ליד המחשב אז אין לי אפשרות להגיב כל הזמן... וגם החברה האחרים קצת עסוקים, אז טיפה סבלנות. ותמשיכי לכתוב הרבה, זה בהחלט עוזר!

N o l o g o

New member
חח אהבתי..:)

חח אני חייבת להודות שאת פשוט מלכה..
באמת כל הכבוד לך על כל היוזמות שלך והכל..
אל תתייאשי מהר, לוקח זמן להגיב כי אין לנו הרבה זמן.. אבל תמשיכי ככה..!!!

חחח.... ק-ו-ר-ע!!!

זה היה סיפור משעשע ביותר!!! באמת תודה לך שאת מחייה ככה את הפורום.... כל הכבוד לך!!! keep up the good work! בכל מקרה.... בקשר לזה שלא עונים לך... קצת סבלנות... אל תדאגי... תמיד בסוף מישהו מתייחס! אהה... וגם רציתי לומר שאת חייבת לצלם את ה"פסל" הזה של ירמי... או איך שאת לא קוראת לזה...

חחחחח יפה! זה מזכיר לי שאני

שיחקתי פעם, סתם- בשיעור אנגלית, עם אטב נייד כזה מברזל ועיקמתי אותו ופתאום ידיד שלי שישב לידי אומר- "יו זה כמו הסמל של מכושפות!" (הוא חולה מכושפות, חולה לגמרי חחח) אז עשיתי גם את העיגול מסביב ואל תשאלו- קראנו לו בשם (וויאט- כמו התינוק במכושפות) והוא הפך להיות כמו קמע כזה (נשבעת לכם שהוא הביא לנו מזל כמה פעמים! חחחח שוחררנו כמה פעמים ב12 הביתה וכאלה). בקיצור הוא הלך איתו תקופה בתור שרשרת (!) חחח אוי... "היו זמנים" (לפני שנה זה היה לא? חחח)

למעלה