../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחמסה עלינו
יש לי סיפורר ששכחתי לספר לכם...אז ככה..... לפני שנה (כיתה ח')...הייתי בשיעור אומנות...והנושא של השיעור היה פיסול...כאילו המורה הסבירה לנו שהיא מביאה לנו ברזל דק ואנחנו צריכים ליצור מהברזל צורהלא משנה של מה...לי לא היה רעיון בהתחלה עד שחשבתי וחשבתי..ובסוףף החלטתי שאני עושה חמסה
חח אחרי ריב עם הברזל נמאס לי ממנו...קיצר אני מסתכלת עליו כזה..ופתאום כזה אני רואה ראש...ראש שמוכר ליייי אלוהייםם הפכתי את החמסה וראיתי את ירמי קפלן!!!חחחחחחח אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל אני מסתכלת עליו כזה ואני רואה שפשוט יצרתי את השיער של ירמי קפלן...תבינו זה מברזל פשוט....אז קיצר אני מתלהבת ורצה לספר למורה שלי.."מורתי,מורתי...יצרתי את ירמייייי...."..חחחח בקיצור היא שפרה לי אותו קצת היא עשתה לו משקפי שמש שירמי שם לפמעיים...ואף..ופה...אממ היא לא יכלה לעשות כי זה היה קשה..חח אז בקיצור...יצא לי ירמי קפלן!!!מ--ד--ה--י---ם פשוט...אז אם יצא לי אני יצלם את זה ואני יראה לכם...מבטיחהה
אז....סתם פתאום נזכרתי בזה..נחמד לא...?
יאאלה ביי לכם יום טוב הלכתי ללמוד למבחן...מואהה
יש לי סיפורר ששכחתי לספר לכם...אז ככה..... לפני שנה (כיתה ח')...הייתי בשיעור אומנות...והנושא של השיעור היה פיסול...כאילו המורה הסבירה לנו שהיא מביאה לנו ברזל דק ואנחנו צריכים ליצור מהברזל צורהלא משנה של מה...לי לא היה רעיון בהתחלה עד שחשבתי וחשבתי..ובסוףף החלטתי שאני עושה חמסה