Pagra Baleben

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אני יודעת שזה נורא מוקדם, והפורום לא קיים הרבה זמן ואין הרבה אנשים והכל, אבל.. עכשיו סוכות.. ויש חופש.. וזה החופש האחרון להרבה זמן.. אז חשבתי.. אולי.. סתם מחשבה.. אולי נעשה איזהשהוא מפגש קטן.. סתם מפגש..
אז תשרשרו

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להעליב אבל, אני לא יודעת את השמות של אף אחד מפה חוץ מאלה שבפורום חברים:| אז ככה שמפגש לא ממש יצליח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

Pagra Baleben

New member
וואלה

רעיון טוב
למרות שנראה לי שבסוף זה יהיה רק של פורום חברים..

ariela88

New member
מממ לא נראה לי שיש פה מישו../images/Emo87.gif

שהוא לא בפורום חברים גם ככה שזה לא משנה.......... אם יש אז אני טועה...

snowwight

New member
../images/Emo42.gif

הייתי מעלה אותו אבל אני ממש חדשה שם ובוקשי מכירה אנשים חחחח
סורי

double O S

New member
עזבו... לארגן מפגש ב"חברים"../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif

חה
הצחקתם אותי
ייקח לנו לפחות 15 שנה להחליט רק איפה... נעשה מפגש כשהפורום יתבגר
ולא צריך לערב את זה עם פורום חברים, עדיף מפגש לבד

aieeoh

New member
תראו אני בכל אופן

לא כותבת בפורום חברים כי פעם הייתי מעריצה ממש שרופה (עידו זלצברג שהוא ידיד ממש טוב שלי יכול להעיד על כך) וממש הייתי במלא פורומים שלהם והכל ודי פתאום נאמס לי וגם את העונה העשירית אני לא מורידה אבל למת'יו עדין יש לי הערצה כבדה! אומנם לחברים כבר פחות למרות שהיא סידרה שולטת אבל 24 קצת יותר...פשוט חרשתי כבר על כל הפרטים שיכולים להיות לחברים... בגלל זה אני לא בפורום...בקיצור אם עושים מפגש פורום אז עדיף שיהיה רק של מת'יו כי בכל אופן זה הפורום של מת'יו ולא של חברים ואם עושים את המפגש צריך להמתין עוד קצת כדי שיהיה קשר יותר הדוק ונתגבש ונתקרב ונכיר אחת\ד את השני\ה, אולי אפשר לעשות בחנוכה...אני מאמינה שעד אז כבר נתגבש.

snowwight

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

את לגמרי לגמרי צודקת!!
אפשר לעשות מפגש בחנוכה!
ואגב: את רואה 24? אני מכורה לעונה הראשונה והשנייה ולא מפסידה פרק!
חשבתי שאני היחידה!!

aieeoh

New member
נו, אז מה אתם אומרים../images/Emo35.gifחנוכה../images/Emo35.gif

וכן אני ממש מכורה!!!!חולה על הסידרה הזאת!!דרך אגב יש לה פורום... אני לא ממש כותבת בו כי אני בסוף העונה עושה מרתון אני לא רואה את כל הפרקים כמו בערוץ 10...ואז אני עלולה לקרוא ספוילרים... אני מקליטה או משכירה DVD ועושה מרתון מטורף...פעם קודמת לא ישנתי לילה שלם וראיתי את המרתון זה היה בסוף החופש הגדול....לא ישנתי איזה 32 שעות ברציפות...זה דווקא היה נחמד...ראיתי 24 באיזה 17 שעות כי עד פרק 7 ראיתי לפני (כמובן שזה בלי פרסומות זה פחות משעה משהו כמו 45 דק'...)ואז לא הלכתי לישון אז הייתי ערה 32 שעות...מטורף אבל אני לא אשכח את זה לעולם
סורי שבלילבתי לך\ם את השכל..

snowwight

New member
וואו!!!!!! גדול!!!!!!../images/Emo132.gif../images/Emo42.gif

יו איזה גדול!!! נשמע שיא הכיף!!!!
בינתיים אני היחידה שאני מכירה ואוהבת מאד את הסדרה הזאת!! אני לא מפסידה פרק... ואני לא יכולה להקליט כי אין לי דיוידי, ומתי שבן דוד שלי הקטן היה פה הוא שפך על הוידאו מים ואז הוא גם נפל ונשבר...
אפשר לעשות מתישהו מרתון ביחד חחחחחח
ואני לא כ"כ רוצה להצטרף לפורום 24 זה כבר יותר מידי חחחחחחחחח
ואל תדאגי לא בילבלת לי את השכל, ואני שמחה לדעת שאני לא היחידה שרואה את זה! חחחחחחח

aieeoh

New member
כן זה מעלה את האדרינלין בגוף

בצורה לא נורמלית לראות ככה את כל הפרקים ברצף ובלי פרסומות.. איזה באסה עם בן דוד שלך..

למעלה