Honey, I'm home

Dizen

New member
../images/Emo70.gifHoney, I'm home

אהלן כולם
סוף סוף בבית! אז כן, ביום ראשון התחלתי את קורס קש"ח. עברתי כאן על שרשורים וראיתי שהיה איזשהו ויכוח לגבי קורסים למתנדבים... אז זה קיים. וזה קורס לכל דבר- לו"ז צפוף ומסדרים ולינה בבסיס והכל. צבא אמיתי
מה אני יכולה להגיד
בהתחלה, היה לי קשה. הגעתי לשם די בהפתעה, אני קיבלתי את הרושם שרוב הסיכויים אחזור הביתה עוד באותו יום... ואז התברר שלא. הסתובבתי בהלם קרב איזה יומיים... שוקיסטית או לא?
אבל עכשיו כשהתרגלתי, אני יכולה להגיד בלי להסס: טוב לי. הקורס מעניין, האנשים חמודים, הסגל מדהים, כל עניין ה"צבא" [מקלחות, שינה וכו'] ממש לא נורא ואפילו נחמד, והכי חשוב: השגתי את מה שהכי רציתי בעולם- נשק
(כמובן שבמטווחים בכיתי כמו ילדה קטנה, אבל נעזוב את זה
) תדעו שבאמת התגעגעתי, שאני חושבת עליכם המון... הייתם סה"כ ילדים טובים, אני גאה
אני סוגרת את השבת הבאה, כלומר לא אהיה פה שבועיים... סומכת עליכם.
מעיין-

Tomak19

New member
היי דיזן

למה את לא מזכירה שפגשת אותי??? *צוחק* אגב, מה עם ההתנסות?

Dizen

New member
פגשתי את תומר ../images/Emo3.gif

מה עם ההתנסות...? מה אני אעשה, אדפיס את המאמרים של דורון?
פאק, באמת יש הרבה פרויקטים...

מעיין©

New member
מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא אותך
אני שמחה שאת נהנית ושטוב לך, זה באמת הכי חשוב. ואל תדאגי- שוקיסטיות עוברת
התגעגעתי

Dizen

New member
גמני ../images/Emo25.gif

ופגשתי היום מישהי מהיחידה שלך
נשק 60 מעלות!

Dawson girl

New member
אוי אני כל כך שמחה בשבילך ../images/Emo9.gif

איך רואים שטוב לך בצבא
הגעת למקום שווה, את אוהבת את זה, אפילו נשק יש לך (אגב! איך השגת אותו?
שתפי, שתפי).. חוויה צבאית במלואה הייתי אומרת
טוב, נותר רק לאחל שימשיך להיות כזה שווה, ושתיהני בתפקיד ובשאר הקורס
ולמה בכית במטווחים?
(סליחה
)

Dizen

New member
אז ככה

נשק- לא הייתה עם זה כל כך בעיה. אין לי פטור מנשק [למרות הפטור משמירות] אז כל מה שהייתי צריכה לעשות זה להבהיר להם, שוב ושוב, שאני רוצה. וקיבלתי
לגבי המטווחים- ת'כלס סתם הייתי לחוצה מזה כי הרגשתי שלא הייתה לי מספיק הכשרה- אנשים שם עברו טירונות של 3 שבועות עם איזה 4 מטווחים, אותי לימדו 10 דקות... [ותודה ללילוש
] קיצר- סתם מהלחץ
ותודה
זה בסדר, גם אני צוחקת על עצמי

Dawson girl

New member
רגע רגע לא הבנתי משהו

חשבתי שלמתנדבים יש אוטומטית פטור מנשק.. ואם אין להם פטור מנשק, למה יש להם פטור משמירות? חחחחחח ומה, עכשיו את מסתובבת עם הנשק 24/7 וזה?

Dizen

New member
ככה גם אני חשבתי...

מתברר שלא. יש לך פטור מנשק רק אם כתוב לך בתעודת מתנדב: "פטור מנשק". הפטור משמירות הוא בתור צ'ופר, סתם משהו נחמד למתנדבים... אני הולכת עם הנשק שלי לקישוט. כמובן, גם אם לא כתוב לך פטור מנשק, אף אחד לא יגיד לך לקחת... תקבלי אם תבקשי. בבסיס- 24/7. בבית- מאחורי 2 מנעולים...
אין זמן

הפטור משמירות הוא לא "צ'ופר".

הפטור משמירות ניתן בהנחה שבתור מי שנושא בפרופיל 21/24/30/31, אינך כשירה לבצע את כל מה שצריכים בשמירות. אתן לך דוגמא - אני בקק"צ שמרתי. היה לי מקרה של מישהו שניסה להסתנן דרך הש"ג (משום מה לחיילים שמשרתים במקום יש הרגל לא להראות חוגר, ולהתעצבן כשמבקשים מהם). התגובה הראציונלית - לרוץ אחריו. לרוץ אני לא יכול, ולכן מזל שמי ששמר איתי כן יכל
. הפטור משמירות לגיטימי לחלוטין. במידה ואת חושבת שאת יכולה לתפקד בשמירות כמו כל אחד אחר, את מוזמנת לפנות לענף מיון רפואי במקרפ"ר ולבקש שיבטלו לך את הפטור.

למעלה