By Popular Demand - סיכום

LadyG

New member
קראתי גרימבל

וכמובן שלא הופתעתי. דבר ראשון תודה גדולה כי זה היה כייף והוסיף הרבה צבע לפורום. ודבר שני, אני חושבת שמישהו צריך להרים את הכפפה ולארגן עוד משחק כזה, רק כדי שאתה תוכל גם כן להשתתף. בטח תעשה במשחק הזה שמות כמו שעשית לחידון השבועי. אז מי מרים את הכפפה?

Grimble Grumble

New member
ליידי, מי כמוך יודעת

כמה אני גרוע במשחק הזה
אני מזכיר, עד כה הרקורד שלי בביי פופולר דימנד זה מקום 16 מ17 פעם אחת ובנוכחי שאני משחק בו מקום 9 מ16...

LadyG

New member
ובמחשבה נוספת....

אולי פסק זמן יעשה לנו רק טוב? יהיה למה להתגעגע?

Grimble Grumble

New member
מילות סיכום ותודה

זהו, נגמר המשחק... תודה לכל המשתתפים, היה נחמד (לדעתי...) ועכשיו רק צריך מתנדב שיארגן עוד משחק של By Popular Demand... אני מוכן לעזור בכל הנושא הארגוני, אבל אני: א. רוצה גם לשחק ב. אין לי כוח או זמן לארגן עוד אחד בעצמי

Rubycon

New member
מכיוון שיש בי עדיין שרידים של

פרפקציוניזם אני נמנע מלשחק משחקים של לוחמה פסיכולוגית כי זה כנראה הצד הכי פחות מפותח במוח שלי. יש למישהו התנגדות שאני אארגן?

giba70

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

רק מפני שבמשחק הקודם לא הייתי מהתחלה, והוא די משעשע. האמת די נחמד גם הסגנון של ציטוטים מתורגמים לעברית מתוך שירים, אז אפשר גם להכניס את העניין הזה.

John LennonS

New member
אני עושה כבר טוניריים של תרגומים

משירים. אנגלית מתורמת לעברית. השבוע לא יצא לי אבל שבוע הבא תתכוננו. יום רביעי 18:00 אני מקווה שזה יסתדר לי.

קיר קמט

New member
לעזאזל עם הELP האלה.

למה בחרתי אותם, מוכנים להסביר לי? אני לא מכיר מספיק שלישיות, אפרנטלי. ואתה... היית חייב לבחור דבש ?! הייתי יכול להיות סולו נקודה כמעט בכל השאלות
טורניר הבא אני אלך על המקום הראשון באמת. בתקווה שלא יהיו הרבה שאלות של צפרדעים.

Grimble Grumble

New member
אם היית מכיר את צליל מכוון

אז גם היתה לך תשובה לשאלה על קלפטר וגם היתה לך שלישיה שאף אחד לא בחר...

Jam Head

New member
../images/Emo24.gif !

כל הכבוד ! היה טורניר מעולה ! תמשיך לעשות כזאת עבודה מעולה !

למעלה