Atomic Aquatics´ SplitFin

siliconarts

New member
../images/Emo70.gif Atomic Aquatics´ SplitFin ../images/Emo70.gif

שלום לכולם! אני מנסה לארגן קבוצה של קונים לסנפיר הנ"ל, בכדי להוזיל את המחיר. אם אתם מעוניינים צרו קשר. המחיר יהיה בסביבות ה580-600 ש"ח

900

New member
....

יש לך אי סי קיו או אי מייל שאפשר לדבר על הסנפיר?

siliconarts

New member
ניתן להשאיר לי הודעה במערכת ../images/Emo43.gif

עם טלפון/ICQ/אימייל ואני אחזור - מבטיח

siliconarts

New member
יש להם בסטוק - לדעתי...

אם לא, אני מניח שזה עניין של שבוע... בכל אופן, זה לא תלוי בי, אלא ביבואן.

ניב ד

New member
מה ההבדל בינו לבין הטוין ספיד של

סקובה פרו? ממה שראיתי הם נראים בדיוק אותו דבר ונראה לי שגם את הסקובה פרו תוכל להשיג במחיר שאמרת, ובארץ.

siliconarts

New member
ההבדלים...

למיטב ידיעותי (יכול להיות אי-אלו אי-דיוקים) 1) המקורי הינו של Atomic. 2) מחיר הסנפיר של ScubaPro, הלא הוא TwinSpeed בת"א הוא 680 ש"ח. 3) שטח הפנים של Atomic גדול יותר. 4) ציפתו של ה-Atomic ניטרלית, בעוד של זה של SP שלילית. 5) החומר ממנו עשוי הAtomic, רך יותר במרכז וקשיח יותר בצדדים - ולכן מאפשר תנועה קלה יותר. 6 והכי חשוב) ניתן לנסות את שנייהם ואז להחליט. את Atomic ניתן לנסות במועדון מדוזה שבהרצליה. ואת SP דרך סנפיר מוניטין שבת"א.

נוע2

New member
סנפירי אטומיק../images/Emo153.gif

שמעתי על הסנפירים אבל מה עושה אותם עדיפים על האחרים כמוכן האם ניתן לשנרקל איתם (בסוף יום צלילות )

אילוניק

New member
נוע 2

למה יש סנפיר עם נועל מערכת טילוף שאי אפשר לטלף איתו ולשנרקל אם כן אני אישית אשמח לדעת על כך שלא אפול בפח חס וחלילה וסנפיר ועוד דבר אפשר לשנרקל איתם בסוף יום צלילות אבל באמצע היום ובבוקר אי אפשר גליי לווין ויופי חזקים מפריעים להם להרטב במים אז קצת קשה אילונק היפה IHB

siliconarts

New member
לדעתי נוע2 התכוון ל...

האם הם עובדים על פני המים ולא רק במעמקים. אם אכן זו השאלה, הם אכן עובדים על-פני המים, אך חשוב לזכור לא להרימם מעל-פני המים - הם לא פועלים באוויר - כמו חלק גדול של הסנפירים. חוץ מזה - לא מומלץ לבצע צלילה חופשית לאחר SCUBA - מגדיל הסיכוי לדיקומפרסיה.

אילוניק

New member
סיליקון ארט אתה צוחק עלי או

אני מצטט את את דברך חשוב לזכור לא להרימם מעל-פני המים - הם לא פועלים באוויר - כמו חלק גדול של הסנפירים. א אל תנסה להסביר מה אחרים התכוונו ועוד לתת הסבר לא הגיוני רק חלק מהסנפירים לא פועלים באויר מהציטוט שלך עוד חלילה אני מצליח להבין שיש חלק קטן מהסנפירים שפועלים באויר אני בכוונה עניתי לנוע2 כמו שעניתי בגלל השאלה המתחכמת אילוניק היפה IHB

siliconarts

New member
כוונתי היתה...

ישנם סנפירים (כמו ה- JetFin, Avanti, ועוד כאלו שבנויים על עקרון הפדל) בהם ניתן להשתמש גם עם "בטעות" יוצאים מן המים בחלקם, כלומר (ואני מאמין שלא נצתרך להגיע למצב בו אצייר ציור), ידחפו מים גם קצוותם גולשים אל מחוץ למים. לעומת זאת, סנפירים כגון ה-Volo, SplitFin, ושאר סנפירים רכים במיוחד לא יגרמו אף לתזוזה קלה אם חלקם מחוץ למים (טוב אז אולי קלה - אבל אל עם ציוד מלא) ואיתם קשה מאוד לשנרקל או אפילו לשחות על הבטן כשהרגליים לא שקועות לגמרי במים. ויתחכמו המתחכמים חוכמות מחוכמות, אישאלה

למעלה