A must-see episode

../images/Emo70.gifA must-see episode ../images/Emo58.gif

מסיימים את חודש מרץ במלוא המרץ. כל שוחרי ג'ק ופיליס מוכרחים להוריד את הפרק של ה-31 במרץ. סצינות שלא מהעולם הזה.
חוצמזה: -איזה חרמנית היתה לורן על מייקל... בוטיק שמוטיק, זו המנטליות שלה, לא צריך למצוא סיבות
- ג'ון איכזב אותי. איזה רע הוא היה, ציפיתי שיקבל את זה בקצת יותר הבנה. אבל עדיין הוא לא גירש את גלורי מהבית, אז יש תקווה (ואיזה מהומה הולכת להיות בפרק הבא - סצינה רבת משתתפים: ג'ק, אשלי, קווין, גלוריה, ג'ון ואולי מייקל/לורן). -היתה לי תחושה שהפרק ייגמר כשויקי תחזור. ויקטור חשף את פרצופו האמיתי (דקה לסיום) כשאמר לניקי שהוא מתוסכל שהוא לא יכול לשלוט על חיי ילדיו. זה מה שהוא אוהב, לשלוט על חיי אחרים. ניקי מבינה שהם צריכים מרחב מחייה, לעשות מה שהם באמת רוצים. אגב כשהוא הוציא את התסכול על שק האגרוף המסכן, הוא נשמע ממש כמו כלב נובח ששומר על החווה הגדולה מפורצים, נכון? -דרוסילה הרגה אותי. ויקטור מפקפק (בצדק) ביכולותיה, שואל אותה מה האסטרטגיה שלה לשנה הקרובה, והיא ממהרת להתחנף ולהגיד לו שהתמונת דיוקן שלו מאוד יפה
קטנות: -מייקל שם את הפלאפון על מצב שקט כשהוא צילצל, נכון? איזה קטע -הצמיד הצהוב של דניאל (למען הסרטן) כבר יצא מכל חור. בכל מקום אנשים הולכים עם זה, חייבים גם בטלוויזיה?

Dawn12

New member

"Phyllis: "I've had the best times of my life with you... and the worst "Jack: "I've wanted to kiss you since the moment you walked in the room "?Phyllis: "What's stopping you לא יודע מאיפה להתחיל... אולי מוידוי קטן? אני לא חושב שמתישהו היה אכפת לי מזוג בטלוויזיה כמו שאכפת לי מג'ק ופיליס. זה תמיד היה נראה לי מעט טיפשי להתקבע ככה על זוגות וללכת איתם "באש ובמים", במיוחד באופרות סבון, אבל לא רק. אחרי הכל זאת בסה"כ סדרת טלוויזיה, וריאליסטית ככל שהיא מתיימרת להיות - היא עדיין רחוקה מאוד מהמציאות. הטקסטים תמיד כתובים יותר "נכון" מאשר "אמיתי" ובכלל - בז'אנר שבו דמויות בוגדות, נפרדות וחוזרות כל שני וחמישי - קצת קשה להתחבר לכל העסק. הכל היה נכון עד שראיתי את ג'ק ופיליס בארה"ב לפני ארבע שנים (ממש ארבע שנים. פסח 2001) בסצינה שמאוד הזכירה את זאת ששודרה הפרק ותגיע אלינו לארץ בעוד כמה חודשים. ג'ק התנצל על כך שהוא פגע בפיליס ושניהם הודו שהם לא יכולים להפסיק לחשוב זה על זו. לכאורה, עוד סצינה קיצ'ית שכתובה עפ"י מיטב מתכוני הסבוניות, אבל זהו - שלא. ג'ק ופיליס הם לא עוד זוג מפס הייצור של צח"מ והפרק הנוכחי רק שב ומוכיח את זה. זה הרבה מעבר לכימיה טלוויזיונית וטקסטים שנונים - את זה יש לעוד הרבה זוגות אחרים, והרבה תסריטאים עובדים על זה מדי יום. אצלם יש משהו מעבר לתסריטים, משהו עמוק יותר במבט, אותו "משהו" שגורם אפילו לאנשים ציניים (מממ... כמוני?) להשתכנע שלא הכל כאן הצגה וכן - שווה להתקבע עליהם, כי הפעם זה כן יילך. אז מה אם הם ייפרדו שוב בעתיד? ג'ק ופיליס הם הכי קרוב שיש לדבר האמיתי.

בכוונה לא הרחבתי עליהם

כי תיארתי לעצמי שאתה תעשה את זה
הייתי משאיר את הפרק עוד קצת אבל אין הרבה מקום בהארד דיסק וזה די בעייתי. אתה בטח השארת
הפרק של 1 באפריל יצא בשעה טובה, אגב. וגם אני נורא הייתי רוצה להוציא סקרין קאפס כמו שאתה עושה... אמרת לי שצריך ללחוץ על כפתור print screen אבל לא קורה כלום...

הוראות לסקרין קאפס:

PRINT SCREEN לא עובד על קבצי וידאו. תוריד BSplayer ותריץ את הפרק בתוכנה הזו, אפשר לעשות בעזרתה סקרין קאפס של וידאו. בהצלחה!
והנה סקרין קאפ של אומה היפה מתוך KILL BILL שמוכיח שזה באמת עובד

שחר... עשית לי חשק עצום לראות את

שתי הסצנות עכשיו...
אם זה באמת כזה מרגש כמו המונולוג שנתת, זה צריך להיות מקסים ביותר
ודרך אגב, ג'ק נראה טוב מתמיד בתמונה, רואים על פניו שהוא מאוהב נואשות ויכול להיות שאני מצליחה לראות דמעה קטנה בעין הכחולה והמדהימה שלו

למה 2 סצינות?

שחר שם 2 תמונות, היו יותר מ-2 סצינות איתם, מן הסתם... אני לא מבין למה את לא מורידה. הרי יש לך גישה, את פשוט מתעצלת לא? מי שלא טורח בערב שבת לא אוכל בערב שבת

taish

New member
וואו, עד כדי כך?...

אם הייתה לזה השפעה כ"כ חזקה עליך, אני כבר חוששת מאיך שאני אגיב כשהפרקים האלו ישודרו בארץ. לכאורה, אין לי מה להתלונן - שתיים מהדמויות האהובות עליי מצאו את האושר בחיים, ועוד זו עם זו... אני אמורה לשמוח עכשיו. אבל העניין הוא שממש אין לי כוח עכשיו להתחיל להיות גרופי מטורפת של ג'ק ופיליס. אתה צודק שיש משהו מעט טיפשי בלהתקבע על זוגות. אני ממש לא רוצה לראות את עצמי מזילה דמעות כל פעם שנוצר מיני-משבר ביניהם, ואני לא רוצה להתחיל לפרוץ בצהלות אושר דביליות בכל פעם שיש סצינה כ"כ "אמיתית" שלהם, משל היו אלו שחקני הפועל חיפה בעת מהלך כדורגל מבריק שהצליח להשאיר אותם בליגת העל (ואגב - לא, הפועל חיפה ממש לא הולכת להישאר בליגת העל. I guess this is too much to ask...). זה נראה לי בולשיט להתחיל להיכנס לכל הקטע הזה. למה שאני אעשה את זה לעצמי? then again, גם אתה לא חשבת שתיכנס לזה עד שראית אותם. נראה מה זה יעשה לי כשאני אראה אותם, מקווה שלא אכנס לקטע חזק מדי ואצליח לשמור על שפיות ועל ההכרה שמדובר בסה"כ באופ"ס.

../images/Emo6.gif

אין לך מושג על מה אתה מדבר. טוב, יש קצת עצלות בכל הסיפור הזה, אבל בגדול זה הולך ככה: המחשב הזה נהרס אולי 700 פעם רק מהורדות ווירוסים ו699 זה בזכותי
. בפעם האחרונה שתיקנו אותו, קוסטה (בחור נחמד ביותר) שם לנו אנטי וירוס ובכל זאת אני חוששת. אני נזק בכל מה שקשור למחשב, ובכלל, אפילו סרטים פשוטים מהאתר כשאני לא מצליחה לתפעל אני ישר עוזבת כדי לא לשמוע עוד פעם בבית את המשפט "איפה שאת נוגעת צומח רק עשב". אם זה הולך לי בקלות אז סבבה, אם לא אני ישר מרימה ידים ורק אני מפסידה מזה, אני יודעת! אבל אתה יודע מה? יום אחד אחי בן ה-12 יראה לי בדיוק "איך להוריד דברים מבלי להכחיד את המחשב" ואז אני זאת שאפתח בכותרת עם הפרקים מארה"ב...

ובקשר ל-2 הסצנות ../images/Emo44.gif

שחר דיבר על סצנה אחת שעוד מעט תגיע אלינו לא?! וה-2 היא כמובן מהפרק החדש ששניכם ראיתם.

1 באפריל

אותי באופן אישי הפרק קצת איכזב. היה פושר, וכבר הורגלתי ליותר... לויקטוריה לא היתה כ"כ דינמיקה טובה עם פיליס, אבל אולי זה רק אני. מה גם שמישל מתעלה על אמיליה ביכולות המשחק, אז אולי זה גורם לי לתחושה הזאת (למרות שסה"כ אמיליה גם די בסדר, אני פשוט רגיל לשיחות מישל-הת'ר). בכל זאת יהיה מעניין לראות את שתי הדיוות גרות ביחד, נראה איזה מתכון תרקח פיליס הפעם... (ויקי: "איך אני יכולה לדעת שאפשר לסמוך עלייך?" פיליס: "את לא יכולה לדעת".
) חבל שלא ראינו פלאשבקים לפני העזיבה. אבל בגלל שזאת לא הת'ר - לא יאה, לכן שמענו רק משפטים בראשה של ויקי, ואפילו משפט אחד שאמיליה הקליטה. אדריאן אישה מאוד צבועה. רק לפני 2 פרקים היא התלוננה לעצמה על חוסר הסימנים של דיימון. והיא עצמה לא הכי משדרת עניין, ורוצה להנות גם ממלקולם ולרקוד על שתי החתונות. זה לא עובד ככה, ליידי! make up your mind. ודיימון היה כ"כ פתטי שבארוחה ליד אדריאן הוא שואל את מלקולם אם הוא בקטע שלה, וזה לא רק הקטע שהוא שאל, אלא איך שהוא עושה את זה. הוא פשוט נראה עלוב ומסכן כזה באופן שהוא עושה את זה, לא יודע להסביר.

soapsfan

New member
אני עדיין מנסה

לשמור את הפרק של ה24-ללא הצלחה רבה
אגב,לפני כמה זמן אמרתי שגלוריה דומה לצ'אקי,אבל אז הבנתי למי היא באמת| דומה..

Dawn12

New member
אני לא ממש מסכים

בקשר לסצינות של פיליס וויקטוריה, אבל עוד לפני זה - זה עולה לי בבריאות להגיד את זה אבל אני מתחיל לקבל את אמיליה... אני לא מצליח להבין למה זה קורה כל כך מהר, וכולם יודעים שאני מת על הת'ר אבל אני חושב שזה מתחיל לעבוד וצריך להגיד את זה. מצד אחד, הייתי מאוד רוצה לראות ליהוק גרוע, משהו בסגנון השחקנית הזוועתית שהחליפה את הת'ר בפעם הקודמת. שיראו שזה לא הולך בלעדיה ויעשו את כל המאמצים להחזיר אותה לסדרה, אם לא עכשיו אז בעוד שנה. מצד שני, אין מה לעשות - אמיליה עושה עבודה טובה. יש עדיין הרבה דברים לשפר. אחד מהם (שדווקא לא קשור אליה אלא לתסריטאים) הוא המנהג המעצבן שלה לדבר אל עצמה בגוף שלישי ("ברוכה הבאה ויקי") כי לא ממש ברור את מי היא מנסה לשכנע בהיותה ויקי? אותנו או אותה? בכל מקרה, הפוטנציאל קיים והיא נראית יותר ויותר כמו שחקנית שהתפקיד הזה הולך להקפיץ אותה כמה רמות למעלה. בקשר לסצינה עם פיליס - אני מאוד אהבתי אותה. כמובן שמישל עשתה עבודה נהדרת (אהבתי שבמהלך השיחה היא פתאום עברה לקרוא לה ויקי והדגישה את זה) אבל אני חושב שזאת היתה הפעם הראשונה שראינו קצת מויקי הישנה אצל אמיליה ואני חיכיתי לזה הרבה זמן. לאורך רוב הסצינה היא סוף סוף הראתה קצת מהגישה המתנשאת והמוכרת כל כך של ויקי ("This is MY house", "I think I'm being generous here") ואולי זאת היתה הפעם הראשונה שיכולתי לדמיין את הת'ר אומרת את אותם דברים באופן די דומה. וחוץ מזה - קווין אמר בפרק הזה משפט ענק על האבוטים: "They're lucky that I'm not the same guy I used to be because the old Kevin would go to their house and burn it to the ground" מת עליו!

soapsfan

New member
פרק טוב

אחרי יומיים של הורדות הפרק ירד
סצינות מעולות עם ג'ק ופיליס.אמרתם כבר הכל,אבל היה קטע שג'ק שאל את פיליס אם היא רעבה והיא שאלה אותו למה,אתה מתכנן על להרעיל אותי? זה היה קורע,וכל יתר הסצינות בינהם היו טובות.עד שיחת הטלפון המעצבנת הזו שקטעה אותם ומי ידע שהשחקן של ג'ון יודע לשחק.הוא עשה עבודה טובה הפרק,אפילו גלוריה השתפרה
ואפילו שזה הפעם הראשונה שראיתי את ויקי החדשה,אהבתי אותה.אני לא מעריץ גדול של ויקי הנוכחית ואף פעם לא אהבתי אותה,אז לא מפריע לי לראות מישהי חדשה בתפקיד,ואני

למעלה