צהובון 1 ויחיד
New member
../images/Emo70.gifA must-see episode ../images/Emo58.gif
מסיימים את חודש מרץ במלוא המרץ. כל שוחרי ג'ק ופיליס מוכרחים להוריד את הפרק של ה-31 במרץ. סצינות שלא מהעולם הזה.
חוצמזה: -איזה חרמנית היתה לורן על מייקל... בוטיק שמוטיק, זו המנטליות שלה, לא צריך למצוא סיבות
- ג'ון איכזב אותי. איזה רע הוא היה, ציפיתי שיקבל את זה בקצת יותר הבנה. אבל עדיין הוא לא גירש את גלורי מהבית, אז יש תקווה (ואיזה מהומה הולכת להיות בפרק הבא - סצינה רבת משתתפים: ג'ק, אשלי, קווין, גלוריה, ג'ון ואולי מייקל/לורן). -היתה לי תחושה שהפרק ייגמר כשויקי תחזור. ויקטור חשף את פרצופו האמיתי (דקה לסיום) כשאמר לניקי שהוא מתוסכל שהוא לא יכול לשלוט על חיי ילדיו. זה מה שהוא אוהב, לשלוט על חיי אחרים. ניקי מבינה שהם צריכים מרחב מחייה, לעשות מה שהם באמת רוצים. אגב כשהוא הוציא את התסכול על שק האגרוף המסכן, הוא נשמע ממש כמו כלב נובח ששומר על החווה הגדולה מפורצים, נכון? -דרוסילה הרגה אותי. ויקטור מפקפק (בצדק) ביכולותיה, שואל אותה מה האסטרטגיה שלה לשנה הקרובה, והיא ממהרת להתחנף ולהגיד לו שהתמונת דיוקן שלו מאוד יפה
קטנות: -מייקל שם את הפלאפון על מצב שקט כשהוא צילצל, נכון? איזה קטע -הצמיד הצהוב של דניאל (למען הסרטן) כבר יצא מכל חור. בכל מקום אנשים הולכים עם זה, חייבים גם בטלוויזיה?
מסיימים את חודש מרץ במלוא המרץ. כל שוחרי ג'ק ופיליס מוכרחים להוריד את הפרק של ה-31 במרץ. סצינות שלא מהעולם הזה.