תזכורת

ThE RhythM

New member
הקפצונת

שאלות 3, 10 ותשובה נוספת ל6 נשארו פתוחות לקהל הרחב. אה, ועכשיו כשאני מסתכל על זה, אף אחד עוד לא ענה תשובה מלאה לשאלה 9! אז למה את מחכים! עוד מאמץ קל

ThE RhythM

New member
../images/Emo41.gifתשובות וניקוד באיחור קל../images/Emo41.gif

אני מקווה שיסלחו לי הרבבות שחיכו בכליון עיניים לתוצאות החידון, לא הייתי בביתי בסוף השבוע הזה. 1. באיזה סרט השתתפו גם מיק ג'אגר וגם אניטה פאלנברג, אישתו לשעבר של קית' ריצ'ארדס? -Preformance 2. איך נקרא ספיישל טלוויזיוני שאירגנו האבנים ובו השתתפו אריק קלפטון, ג'תרו טאל, ג'ון לנון, המי ועוד? - The Rolling Stones Rock N' Roll Circus 3. הספיישל לא שודר בסופו של דבר, מי יודע למה? -מיק ג'אגר חשב שההופעה של המי היתה טובה יותר משל הסטונס 4. באיזה שיר של הסטונס שרים לנון ומקרטני קולות רקע? - We Love You 5. הסטונס ביצעו שיר כלשהו בתכנית של אד סאליבן ונאלצו לשנות את שמו של השיר ולשיר אותו עם מילים שונות, מכיוון שלטענת הרשת היו בוטות מדי. מה היה השיר וכיצד הם הפכו את שמו ל"חינוכי" יותר? - "Lets Spend the Night Together" שהפך ל-"Lets Spend Some Time Together" 6. באיזו להקה היה מיק לפי האבנים? - Blues Incorporated 7. תחת איזו האשמה נעצרו הסטונס במרץ 1965? -השתנה בציבור 8. איזה שיר ניגנו הסטונס בזמן שאנשי ה-Hell's Angels רצחו מעריץ בהופעה הטרגית באלטמונט? -Under my Thumb 9. מי הם אמני האורח שניגנו ושרו בשיר She's a rainbow? -ג'ון פול ג'ונס והביטלס (מה לעשות- אני רשע. אף אחד לא כתב גם את רינגו וג'ורג'
) 10. איזה שיר הוקלט בשעות לילה מאוחרות כשרוב חברי הלהקה הלכו לישון, ורק מיק וקית' נשארו ערים, כשהם נעזרים במפיק ועוזרו לנגן בשאר הכלים? -Play With Fire 11. על מי נכתב השיר Midnight Rambler? -הרוצח הסדרתי Albert DeSalvo, "החונק מבוסטון" 12. איך נקרא בית הספר בו נפגשו ג'אגר וריצ'ארדס? -בית הספר היסודי בדרטפורד 13. מי היה המתופף במופע הראשון שלהם? ולאיזו להקה בריטית גדולה אחרת הוא הגיע בסופו של דבר? -מיק אייבורי מהקינקס 14. באיזו ארץ הוקלט רוב האלבום Goat's Head Soup? -ג'מייקה 15. איזה ריף מפורסם מבית היוצר של הסטונס בא לקית' ריצארדס בחלומו? -Satisfaction
ניקוד:
ובמקום הראשון ציףציף1000 הרבה מעל כולם עם 8 נקודות. אחריה SickAgain עם 2 נקודות ואחרונה חביבה ליידי עם נקודה אחת בלבד השבוע. זהו זה, אתם מוזמנים להעיר הערות לתקן תיקונים וכו'

תורידו לי נקודה

טעיתי בתשובה לשאלה 6. התבלבתי בין ג'ון מאייאל לבין אלקסיס קורנר. כמובן שג'אגר שר עם הלהקה של קורנר, לא של מאייאל. מיק טיילור, לעומת זאת, היה גיטריסט אצל מאייאל. מאידך, הייתי שמחה לדעת מה המקור לתשובה לשאלה 4 (למה לא שודר Rock'n'roll Circus). כל המקורות שבידי מצביעים על בעיות משפטיות הקשורות לזכויות על הסרט, שלא היו בידי הסטונס בכלל. כ"כ, השיר Midnight Rambler מזכיר אמנם את "החונק מבוסטון" במילים, אך הוא איננו, למיטב הבנתי, עליו.

למעלה