שרשור סופ"ש

../images/Emo70.gifשרשור סופ"ש../images/Emo70.gif

שיר השבוע של נירוונה: שיר השבוע לא של נירוונה: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע (אם יש): תמונת השבוע: סופ"ש רגוע לכולם

תשובות:

שיר השבוע של נירוונה: כל האנפלאגד. שיר השבוע לא של נירוונה: איפה הילד- לבן בחלום שחור, חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה, הדלתות- הלו איי לאב יו, וכל מיני שירים מתוך Blackened sky של ביפי קלירו, אין לי כוח לפרט. אלבום השבוע: Nirvana Unplugged, Biffy Clyro- Blackened Sky משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה אצל אלכס אתמול D-: משהו רע שקרה השבוע: הבחילה אחרי השתייה מהמסיבה אתמול... ציטוט השבוע (אם יש): "לדנה עומד הזין!" תמונת השבוע: אני אעלה כשיהיו התמונות מהמסיבה... סופ"ש רגוע לכולם

yoolyool9

New member
אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נירוונה: something in the way שיר השבוע לא של נירוונה: disturbed - stricken אלבום השבוע: COB - follow the reaper משהו טוב שקרה השבוע: עבדתי קצת והצלחתי להשלים את החסכונות שלי משהו רע שקרה השבוע: אתם כ"כ לא רוצים לדעת.. -.-" ציטוט השבוע (אם יש): if you wanna shoot - shoot. dont talk (הטוב הרע והמכוער) תמונת השבוע: קצת קטנה אבל..

Nightfall Queen

New member
עונה.

שיר השבוע של נירוונה:About A Girl.כי שמעתי אותו
שיר השבוע לא של נירוונה:Seether-Walk Away From The Sun אלבום השבוע:Seether-Finding Beauty In Negative Spaces משהו טוב שקרה השבוע:דודים שלי באו לחיפה :) מזמן לא ראיתי אותם. משהו רע שקרה השבוע:לא יודעת.שבוע נחמד. ציטוט השבוע (אם יש):"טוב שהם עושים תקריב לפטמה של אנג'לינה ג'ולי" תמונת השבוע:אין

אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נירוונה: lounge act אני נדהמת כל פעם מחדש כמה השיר הזה גאוני חח שיר השבוע לא של נירוונה: hanson- mmmbop, R.E.M- losing my religion אלבום השבוע: האלבום הראשון של hanson משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לידיד הכי טוב
משהו רע שקרה השבוע: שלא יכולתי להגיע למפגש ציטוט השבוע (אם יש): אמ אין תמונת השבוע: אין..

dan the man

New member
אני..

שיר השבוע של נירוונה: הרט שייפד בוקס שיר השבוע לא של נירוונה: A perfect day elise של פי ג'יי הרוי אלבום השבוע:הראשון של ארקטיק מאנקיז משהו טוב שקרה השבוע: יצא לישון הרבה.. משהו רע שקרה השבוע:נדפק לגמרי המחשב...גם עכשיו בקושי נכנס לתפוז ..

MilkShack

New member
יאללהיאללה =]

שיר השבוע של נירוונה: Heart Shaped Box שיר השבוע לא של נירוונה: Come Alive של Foo Fighters אלבום השבוע: Foo Fighters-Echoes Silence Patience And Grace משהו טוב שקרה השבוע: "המפגש" ומכרתי את המגבר P= משהו רע שקרה השבוע: מכרתי את המגבר
סתםסתם! אני אקנה חדש ויותר טוב
ציטוט השבוע (אם יש): תמיד יש, רק שאני לא זוכר... בכלל. תמונת השבוע: =][=

../images/Emo23.gif../images/Emo195.gifהו, יהיה מעניין:

שיר השבוע של נירוונה:
NONE שיר השבוע לא של נירוונה:
הו
וואקינג אפטר יו של הפייטרס
ו-יו אאוטה נואו של אלאניס
אלבום השבוע:
ג'אגד ליטל פיל של אלאניס
משהו טוב שקרה השבוע:
הרגילה הראשונה שלייייי
משהו רע שקרה השבוע:
מפגש פורום מאכזב יחסית [לא מתכוונת לפגוע פה באף אחד מאלה שבאו, אל תבינו לא נכון
] ציטוט השבוע (אם יש):
"קניתי חולצות מ-א-מ-מ-ו-ת
" הציטוט הזה נאמר על ידיי בערך 67867843 פעמים השבוע
תמונת השבוע:
אני, עם אחת החולצות המאממות [ושלא תעזו להגיד שאני נראית כמו מורה/כמו זקנה/כמו מרשעת בעלת בית יתומים, ברור
] הנה

horse 1212

New member
רק לי לא נמאס מהשביתה?

שיר השבוע של נירוונה: כל בליצ'
. שיר השבוע לא של נירוונה: כל מני של פול סיימון. אלבום השבוע: בליצ', האוסף של אליס. משהו טוב שקרה השבוע: השביתה, אח שלי התקשר מחו"ל. משהו רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה כזה. ציטוט השבוע (אם יש): "אבא, אל תעמוד מול המיקרוגל, יצמחו לך קרניים." "תדחפי לה מנורה!!!11" "אבל אחת שלא דולקת, היא תתחשמל!" תמונת השבוע: הכובע שאח שלי שלח מהודו:) סופ"ש רגוע לכולם

למעלה