שני בסטארס

• פותח הנושא kml4e
  • פורסם בתאריך

LeRanch

New member
וואו!../images/Emo2.gif פרק מעולה!!

הפתיחה ממש הזכירה את הפרק של תאונת הרכבת מעונה 2.. ג'נל כזאת חמודה
כמה היא מדברת! הייתי בטוח שהיא הולכת למות להם.. מזל שלא
ומהפרומו חשבתי שאבא של ג'ורג' ימות בגלל הדם על כריסטינה אבל נחכה לפרק הבא ונראה... עכשיו הקריירה של ברק בקרשים
ואלכס לא החליט שהוא עובד עם אדיסון?!

snier1991

New member
גם אני חשבתי שהוא ימות ואז כולם ירגישו אשמה

פרומו מעולה הם עשו בכל מקרה פרק מעולה(כבר ה3 העונה אולי היא לא גרועה כמו שחשבתי) וכל הפרק אמרתי מה זה הם הרסו את כריסטינה המלכה כריסטינה האמיתית בחיים לא תשתוקלכל ההשפלות כל ברק בלי תגובה והיא אכן לא שתקה והיא מאסה בו ובחוצפה שלו(מי הביאה לו עופות כדי שייחתוך ויתפור? מי עזרה לו לשקם את היד? מי כל הזמן תמכה בו? ואז הוא עוד מפיל עלייה) איך הייתי מאושר בסוף הפרק שסוף סוף היא עשתה את מה שמגיע לו ושימשהו יהרוג את איזי(זה מה שקורה שדמות מתקרבת לקרב היא נהרסת) קרב(מהר לפני שהוא יתחיל ברומן עם אדיסון ויהרוס גם אותה) ברק גריי שפרד וביילי(דמות של שטיק אחד הבנו כבר מזמן שהיא רגישה לחולים למרות שקוראים לה נאצית ייאלה בוא נתקדם) ומקסטימי שהסדרה תכיל את אדיסון כריסטינה ג'ורג' קאלי(למרות שאולי עדיף בלי ג'ורג' אבל ניתן לו עוד הזדמנות) הבוס ואישתו(בכלל צריך לתת לה תפקיד קבוע) ייצרפו את האן ויוסיפו דמוית חדשות כי אם להיות כנה הקטעים שמצליחים הם הקטעים של הדמוית האלה ולא של השאר(במיוחד גריי שפרד ולאחרונה גם איזי)

בנוגע לסיפור של ברק וכריסטינה

אתה מוזמן לחזור לראות את פרק 4. כריסטינה היא אכן זו שגררה את ברק לכל הסיפור הזה של לנתח ביחד למרות הרעידות.

snier1991

New member
כי הוא היה בדיכאון

הוא כל הזמן בירבר שהוא כלום בלי הניתוחים שהוא כמו הפסנתרן וכשהיא ראתה שהוא יודע כבר לעשות הכל(לקשור את העופות בזמן מהיר וכו...) היא אמרה שהיא תעזור לו לא בשבילה אלא בשבילו ובגלל מה שהוא הרגיש(בתור איזה לא יוצלח)

לא מדוייק

כריסטינה תפסה את ברק מתאמן על גופה, ואז היא אמרה לו "אבל למה אתה מתאמן, אתה בסדר..." ואז היא ראתה שהיד שלו קופצת. הוא התחיל להתעצבן מזה שהיא ראתה את זה, אז היא אמרה "מה אם אני אחזיק את האיבר הזה והזה והזה, אז תוכל לבצע את הקשר..." אז הם ניסו וראו שביחד הם יכולים, ואז היא אמרה לו "אף אחד לא צריך לדעת". וככה זה התחיל.

TheSegal

New member
נכון, זה היה רעיון שלה, אבל הוא לא בדיוק

התנגד... זה היה שניהם, הם פשוט התחילו לקרוס תחת הלחץ ולהאשים אחד את השני...

snier1991

New member
אבל היא עשתה את זה מתוך הדיכאון העמוק שלו

מה שאתת מפספסת זה שכריסטינה לא הרוויחה מזה כלום היא הייתה לחוצה כל הזמן היא כל הזמן הייתה צריכה ללמוד דברים קשים שהם לא בשבילה וברק לעומת זאת קיבל את היוקרה הוא חזר לעבודה הוא כבר לא בדיכאון ובזכותה הוא חזר לנתח

מדהים!!!

כל פרק 100ממם!!!!!!!.... למרות שאני חייבת לומר שהפרק הזה היה פחות מתוק מהקודמים אבל הסוף היה קורע איך שלסיטר הוציא את האקדח.... סדרה מדהימה...

ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ררל-רלל איך הוא קרע אותי כשהוא אמר את זה
פרק מצחיק

LeRanch

New member
הסוף של הפרק היה ענק../images/Emo6.gif

איך הוא הוציא ת'אקדח יואו
ובכלל כל החקירה הייתה מגניבה כזאת
במיוחד כששון חשף את האיך קוראים לו שרימה בקלפים

LeRanch

New member
פרק יפה!../images/Emo6.gif

ראיתי אותו כבר אתמול בצהריים
היה ממש מצחיק כשדייב ירד על ויקי (לא בקטע שהוא החליף ת'בקבוקי יין - בקטעים שהוא פשוט "רמז" שהיא אלכוהוליסטית
) וואי והמגפי ג'סיקה סימפסון היה מצחיקXDD

פרק חמוד!!!!

אהבתי במיוחד את הקטעים שהוא אומר שהווטקה והג'ין מקנאים... ושהוא הקניט אותה על היין... וגם הקטע עם זאת בת 88 היה חמוד...

למעלה