שירשור זימונים

glebRa

New member
אני לא חושב שצריך להיות כל כך

ספקניים. עדיף להיות בראש פתוח יותר ואופטימי. אז מה אם הסבירות לא גדולה להתקבל ליחידה X? בין אם זה תפקיד שרוצים או לא, לא כדאי לפסול אותו לחלוטין. בייחוד שמדובר בתפקיד מאוד מיוחס (הכוונה לגל"צ, כן?!). אני מאחל לך ומאמין שאם וכאשר תתקבלי, תדעי לעשות את הדבר הנכון (בעינייך). בהצלחה.

Mooa-Numi

New member
תשובות עוד חודש וחצי

לא שזה באמת משנה לי, כי אם אני אתגייס ליחידה קרבית זה לא יהיה דרך זה. ככה שיותר הלכתי לשם בשביל הכיף (כי אין דבר כיף יותר מלפתוח את המרפקים שלך, כמובן) ולראות איך זה, ככה שזה לא משנה אם אני עוברת או לא, אני כנראה אסיים בקרקל.

Mooa-Numi

New member
אוף איתך כבר

זה שאלה של בחירה, ואת מתייחסת להכל כמו גורל. "היא ככה וככה וככה אז בטוח שהיא תגיע לפה ולשם". אם אני אבחר לצאת, אני אגיע לשם. אבל יכול מאוד להיות שאני לא אצא לחוות הכשרה. לא שכרגע יש לי בדיוק אפשרויות בחירה (ואני יכולה להגיד לך שזה גורם מאוד משפיע), אבל הבחירה לא תעשה מתוך זה. ולא, שימרית, העובדה שאני פלצנית לא קשורה לזה. כי אתה יכול להיות פלצן גם בהרבה מקומות שהם לא התנועה. זה הכל, באמת, עניין של בחירה. ברור שאת לוקחת את מה שאמרתי עכשיו גם בתור פלצנות, אז הנה, היא יוצאת לשנת שירות, אבל לא. יש לי המון מה להגיד לך, אז תפני לי זמן כבר כדי להגיד לך אותו. ואין פה שום הצגה טובה או רעה. את יודעת איפה לחפש (אני עדיין שמורה תחת ת'?)

glebRa

New member
../images/Emo160.gifמתישהו במאי. ירפ"א ב'.

אני שונא את מדור צ"א.

אשכול מבצעים בחיל האויר 26.3

פקחית טיסה, מפעילחת לוחמה אלקטרונית מוטסת, עובדת חדר מבצעים וכו'...

Ms UnderstOod

New member
חחח קה.. קיבלתי באמת צו גיוס חדש

21.10.2007 אבא שלי כמעט חטף שבץ כשהוא שמע את התאריך אתה חושב שהם מתכחשים??

glebRa

New member
לא יודע מה אצלך, אצלי השלימו עם

העובדה שאני בבית לפחות לשנה הקרובה. "תצא לעבוד או תצא מהבית!"

מה זה משנה להם?

אם אתה בשנת שירות או שאתה חייל עדיין ההורים שלך יראו אותך בערך באותה תדירות. אם אני אחליף לבגדים אזרחיים לפני שאני אחזור הביתה מהש"ש והצבא ההורים שלי לא ישימו לב שנגמרה שנת השירות...

למעלה