שירשור זימונים

FiFi 59

New member
../images/Emo70.gifשירשור זימונים../images/Emo70.gif

לי יש זימון ב29.3 לטיפול באדם (מש"קית ת"ש/נפגעים/שיקום) בצריפין. יש בניכים עוד כאלה? נ.ב אני יודעת שזה היום של הבגרות בע"פ באנגלית אבל מיכוון שגם יש דוברי אנגלית אני שואלת. יומ טוב :]

v i o L e T

New member
לי היה אמור להיות היום זימון

למודיעין בחיל אוויר. אבל דחיתי ועוד אין תאריך. למישהו יש זימון לשם בקרוב?..

NiKi†a

New member
היום [שלישי]

למאבחנת מחקר. אבל אנלא רוצה את התפקיד הזה, אז ויתרתי על ההגעה לשם.

D lay

New member
כמה שאני רוצה זימון לזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

העדיפות הראשונה אצלי. אבל לא, קיבלתי לחינוך. רוצה להחליף? אגב, מה הקטע שאם מתקבלים לתפקיד בחיל חינוך, אי אפשר לחתום וויתור?! רק ביום הזימון, כשאני לא יודעת לאיזה תפקיד התקבלתי. ובמידה וחתמתי וויתור, איך אהיה בטוחה שאקבל זימון לחיל אחר? כלל צה"לי לא בא בחשבון, כמובן... גאד, זה מייאש. מה לעשות?

Ms UnderstOod

New member
אם את מתקבלת לתפקיד כלשהו

כבר אי אפשר לחתום ויתור.. להוציא יוצאים מן הכלל כמובן כמו לוחמה וכו'. אני למשל, מ"כית גאה, ואלוהים יודע מה אני יכולה לעשות עם זה עכשיו..

D lay

New member
אני מעדיפה להיות מ"כית...

אבל הייתה לך אפשרות לחתום ויתור על מ"כיות, לא?

Ms UnderstOod

New member
לא

אם את חותמת ויתור את חותמת על כל התפקיד (זתומרת גם להדריך..) וממש רציתי להיות מדריכת שריון

Mooa-Numi

New member
פקס לתל השומר

זה לא עזר אצלי, אבל אני מקרה אבוד. הם לא ישלחו לך לסבב הקרוב אני מאמינה, אבל את מתגייסת באפריל אז זה בסדר.

הדרדרית

New member
../images/Emo221.gifהמשכיישן..

המשך מיוני פאראמדיקים ב-5.4.06, על הבוקר בצריפין - בבוקר שאחרי הטיול השנתי
השם יעזור..

הדרדרית

New member
גל"צ מתו..

תשובה סופית במאי. אולם לאחר חשבון נפש החלטתי שלא ממש בא לי על התפקיד הזה, וזה ממש לא משנה אם אתקבל או לא- כנראה שלא אלך..
חוצמזה שהסבירות להתברג פנימה ללא קשרים היא אפסית, ככה שאני מתחילה להפרד מהמחשבה שאהיה שם בגלל שאין לי קשרים. ניחא, כל אחד נוחת ומגיע למה שצריך לקרות. עברת את הגיבוש? איך היה?

למעלה