תראו היום אנחנו הולכים להצגה (הכיתה שלי ועוד כיתה) והינו צריכים לשלם סכום כסף מסוים. היום התברר לנו ש5שח מזה הלכו למתנה כיתתית לאחת הילדות (שרצוי לציין שאין לי שווווום קשר אליה ואין מצב הייתי קונה לה מתנה). השאלה שלי היא: האם להגיד למורה? (כי הוא יתחיל להתעצבן ובלה בלה בלה) חוצמזה הוא מבקש כסף למתנה רק בשבילה! לעוד ילדים היה יומולדת אבל רק בשבילה הוא ביקש! בלעעעע אפליה! או הפליה!חחחחח דעתכם בבקשה )) תודה מראש-נעם
אנחנו כל כך כועסת על מורים מפלים כאלה!! אני חושבת שאם זה לא הולך לכולם אז זה לא צריך להיות! ומה זאת אומרת שזה בא בסודיות ולא אומרים לכם מראש שזה בשביל זה?!?!?! אם זה באמת חשוב לך, וזה ישנה לך משהו אז כן, חשוב שתגידי למורה ואם הוא לא יקשיב אז למישהו בעל דרגה יותר גבוהה! תעמדי על שלך!
למה מה קרה שאני אקנה מתנה למישו שאני לא אוהבת! למה מה קרה?!?!?! הם קונים לי!? לא!! אז למה שאני אקנה להם!! לא!! טוב אז אני הייתי מדברת עם המורה אני והפה הגדול שלי!! כן חן את מכירה!! חח חן את ממש שקטה! אלי ברוך הבא חזרה!! בידיוק חודשיים שלא כתבת הודעה!! יש לי יומהולדת עוד 188 יום!
למה מה קרה שאני אקנה מתנה למישו שאני לא אוהבת! למה מה קרה?!?!?! הם קונים לי!? לא!! אז למה שאני אקנה להם!! לא!! טוב אז אני הייתי מדברת עם המורה אני והפה הגדול שלי!! כן חן את מכירה!! חח חן את ממש שקטה! אלי ברוך הבא חזרה!! בידיוק חודשיים שלא כתבת הודעה!! יש לי יומהולדת עוד 188 יום!