קאת´י רולז

*זינה*

New member
../images/Emo70.gifקאת´י רולז../images/Emo70.gif

שלום, אני חדשה כאן בפורום אבל לא ממש חדשה בהישרדות...
אז... רק רציתי להגיד שלדעתי קאת´י היא פשוט כלה – היא השורדת והיא הייתה צריכה לזכות!!! (פוזלת לכיוון התמונה מלאת החיצים של נליה שגרמה לה ליפול) והישרדות זה
פצצה
!!
Kathy Rulz

S h i R l e y

New member
מחזקת את דברייך!!

בדיוק כמו שתמי אמרה , מי שבאמת היה מגיע לה לקבל את הפרס זו קאת´י!! בקשר לנאום של תמי... היא שיחקה אותה וכל מילה שהיא אמרה הייתה נכונה זה פשוט היה בעיתוי לא נכון!! זה נשמע מאוד ילדותי לרדת על השתיים האלה שבכל זאת הגיעו לאן שהיא רצתה להגיע ולא הצליחה...

Gal6

New member
מה? תמי?

או נליה.. יש לי בכתה ילדה שקוראים לה נליה

*זינה*

New member
תמי...

מהסדרה, כן?
שיניתי את דעתי עליה לחלוטין אחרי הנאום שלה. היא צדקה בכל מילה ואני חושבת שאולי גם לה הגיע מקום מכובד יותר.
Kathy Rulz

Idomania

New member
אני לא!

לדעתי היא לא היתה צריכה לרדת עליהן ככה.. היא הייתה צריכה להפסיד בכבוד ואפשר לחשוב כאילו היא כמעט לא עשתה את זה.. אני דווקא תומך בוי ובנליה מאה אחוז במה שהן עשו נגד הברית של ג´ון.. הם רצו לזכות במליון אז אין מה לעשות זה או זה או שהם היו עפים! בכל זאת היא נורא הזכירה לי את סו(גם צחקו על זה בקומיקס..) מהשרדות אחד. אבל לא יודע אני אהבתי את מה שפסקל אמר! הוא היה צריך לזכות תאמינו לי....

amitooshacham

New member
היא ממש לא ירדה עליהן!

בהתחלה היא חיקתה את סו אבל אחר כך בסוף הנאום היא אמרה להן כל הכבוד כי שתיהן כאילו ניצחו אותה. "You have lied better then i did, you have monipulated better then i did, so congratiolations!" זה מה שהיא אמרה! כל הכבוד לתמי הכלה

Boran

New member
אתה לא הבנת שום דבר

איזה אמרה להם כל הכבוד ואיזה נעלים? היא אמרה להם "בתחילת המשחק אמרתי שאני אעשה כל מה שצריך כדי לנצח- אשקר, ארמה, אבגוד (...) מזל טוב, ניצחתן אותי במשחק שלי- שיקרתן יותר טוב ממני, רימיתן יותר טוב ממני ובגדתן בכולם הרבה יותר טוב ממני" אז אין פה שום כל הכבוד. והיא צדקה בכל מילה ומילה.

amitooshacham

New member
כל עוד המילה האחרונה

של תמי הייתה Congratiolations זה אומר שהיא כן אמרה כל הכבוד!

Boran

New member
דקה , דקה

אם אני אגיד למישהו "כל הכבוד לך באמת, אתה החרא הבנז*** הכי מפגר שראיתי בחיים שלי" זה אומר שאמרתי לו בעצם כל הכבוד? לא נראה לי!!!

amitooshacham

New member
ברור שהיא ירדה עליהן....

אבל כל עוד הנאום הסתיים בטעם טוב אפשר היה להבין שהיא לא אישה רעה. תמי רוקס!

amitooshacham

New member
ברור שהיא ירדה עליהן....

amitooshacham

New member
ברור שהיא ירדה עליהן....

למעלה