עולם אחר

ketchuop

New member
תודה זיוה

זה יפה לראות שיש הורים שאוהבים את הילדים שלהם ללא תנאים. אצלנו במשפחה זה לא ככה, ההורים שלי נתנו לי כל כך הרבה אולטימטומים ככה שאם לא הייתי משקר הייתי מוצא את עצמי מזמן מחוץ לבית... האמת שידעתי שלהורים שלי יהיה קשה לקבל...במיוחד לאבא שלי אבל מאמא שלי ציפתי ליותר, יכול להיות שטעיתי, יכול להיות שאני סתם מנסה להאחז בתקווה היחדה שיש בזה שאני ממשיך לאהוב אותם ללא גבולות ובעצם לא מבין שיש כל כך הרבה תנאים לאהבה שלהם אליי, אבל למרות זאת זה קשה, גם אחרי כל הרוע שיצא מהם קשה לי לשנוא אותם, וכואב לי שהם שונאים אותי (לפחות ככה אני מרגיש). בכול מקרה שנה טובה שתיהיה לך ולכל משפחתך, ושאמהות כמוך רק ירבו. The Ketchup Blog

ketchuop

New member
../images/Emo70.gifעולם אחר

היי אני בן 20 שיצא מהארון וחזר אליו ובכלל לא כל כך יודע מה הוא רוצה מעצמו... בכול מקרה הסתכלתי בכמה הודעות בפורום, סתם עניין אותי לראות את התגובות של ההורים ובני המשפחה בכלל, אז אחרי שקראתי את ההודעות (המעטות יש לציין) של בני משפחה של גאים הרגשתי כאילו אני חייב בעולם אחר...כל האהבה והתמיכה, הכל נראה כיאלו הוא לקוח מתסריט לסרט טוב מידיי...מה שבטוח זה כל כך שונה מהעולם שאני נמצא בו...מההורים שלי... רק לדוגמה, כשהייתי בן 17 וסיפרתי להורים (לא מרצון, אבל זה סיפור אחר) אז ציינתי בפניהם שיש קבוצת תמיכה להורים להומואים אז הם טענו שאני זה שצריך עזרה נפשית פה לא הם, אנחנו נורמאלים אתה זה שלא נורמאלי...האמת שהיו להם עוד הרבה יציאות אבל אני לא אפרט בטח יש צינזור כלשהו בפורום... כנראה שאני מביע הכי טוב את האכזבה שלי מהם בכתיבה אז אתם מוזמנים להיכנס לבלוג שלי: The Ketchup Blog
בכול מקרה להורים מבינכם, אין לכם מושג כמה השפעה יש לכם ולתגובות שלכם כלפי הילדים שלכם, לי אישית נורא קשה עם ההרגשה שההורים שלי לעולם לא יהיהיו מאושרים ומסופקים ממני... אז תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים הכי טוב שזה לאהוב את הילדים שלכם אני מאחל לעצמי שיהיו לי הורים כמוכם, Ketchup

למעלה