סקר

daniel rubin

New member
אוקיי זה מוזר.. ../images/Emo218.gif

כלל התשובות שלך זהה בדיוק מה שאני באתי לרשום!! אבלל אין לי כוח לכתוב.. אז רק שתדעוו אני בדיייייוק כמו שלה!!

אני רוצה את שי ואור, רונהלי ורוני ב

רקדן נולד - שי המדהים!!! שופט הכי אהוב - דוד, למרות שהוא "רשע". הוא פשוט מצחיק אותי. גלגל הצלה - שא ווי ומתן אני לא יודעת לרקוד, אבל מתה על התוכנית. ואף אחד לא היה רוצה לרקוד איתי, כך שהשאלה הבאה לא נוגעת אליי. אין סיכוי שהייתי הולכת לשם, אני לא יודעת לרקוד ואני לא הייתי רוצה להתפרסם. התוכנית 10!!!

nitzan91

New member
../images/Emo205.gif עונה =]

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? אור, רוני, מאיה ושי [גם רונה לי רוקדת יפה.. אבל מאיה ורוני קצת יותר טובות]
מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? אור כחלון
איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה חמודה =] אבל לדוד יש את הביקורת הכי נכונה! אפילו שלפעמים הוא לא אומר אותה ממש יפה.. =S
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? רקדן- מתן או אמיר.. ורקדנית- רוני ש. נראלי..
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? מאווווווד!!!כשהייתי קטנה רקדתי ג'אז, אחר כך קלאסי ועכשיו פולקלור..
אם הייתם בתוכנית לאיזה משתתף הייתם נקשרים והכי רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? לא יודעת.. כל פעם מישהו אחר נראה לי חח רק לא יגאל כי הוא כל הזמן היה מועמד להדחה! חחחח
תן ציון לתוכנית עד כה: 8
אם הייתם משתתפים בתוכנית האם לדעתכם הייתם עוברים? דבר ראשון.. אני קטנה מידי חח אז בנתיים אני לא יכולה להשתתף.. ואם הייתי הולכת בטח היו אומרים לי שאני צעירה מידי או משהו כזה.. לא יודעת אם הייתי עוברת את כל השלבים =/

sukrazit

New member
עונה../images/Emo188.gif../images/Emo192.gif../images/Emo100.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) מאיה אמיתי,רוני ב ,ליאור ושי פרטוש מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? ליאור איזה שופט אתם הכי אוהבים? את הבת השנייה לא מיכל..(אונה נראה לי...) אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? את שה וואי ואת מתן דסקל. האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? פעם רקדתי עכשיו לא. אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? ליאור. תנו ציון לתוכנית עד כה: 8 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? לא אין סיכוי!

Princess Galush

New member
אנייי

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) שי
,רוני B, מאיה ולגבי הבן השני יש לי התלבטות... מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? שי :) איזה שופט אתם הכי אוהבים? עידו ואונה אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?אממ נראה לי מתן דסקל ומהבנות לא יודעת.. האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? אני אוהבות מאוווד לרקוד, ולא יודעת להגדיר כל כך את הסגנון חח אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? אין לי מושג :) זה לא שאני מכירה אותם טוב במציאות לדעת מה האישיות שלהם... תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 9 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? אין מצב חח

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)
אור, ליאור, רונה-לי, רוני ב.
מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?
אור
איזה שופט אתם הכי אוהבים?
עידו תדמור
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?
הרקדנים הכי טובים נשארו
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים?
מודרני, קלאסי, קומפוזיציה
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?
לוידעת למי הייתי נקשרת, כי זה תלוי באישיות. לפי הכישרון, הייתי רוצה לרקוד עם אור
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין
8.5
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?
לא

ronchok1

New member
עונה

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) אור, שי, רונה לי ורוני ב. מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? אור כחלון איזה שופט אתם הכי אוהבים? עידו תדמור אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? שאווי ומתן האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? לא רוקדת אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? מתן ואור תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 10 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? ממש לא...חחח. אני וריקודים זה דברים שממש לא הולכים ביחד.

ronchok1

New member
שכחתי לציין...

אם היה גלגל הצלה הייתי רוצה שגם לירן זכריה תחזור.

עונהההההה

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)יגאל ושי ורונה לי ורוני ש. מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?שי פרטוש או יגאל אלקיים איזה שופט אתם הכי אוהבים?אונה! אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?מתן דסקל האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים?אני לא רוקדת אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?יגאל כפרעליו תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.8 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?חח לא

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) אור, ליאור, רוני ב, מאיה מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? בחירה קשה.. לא יודעת
איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? אממ קשה.. לא זוכרת עכשיו האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? מאוד אוהבת
רוקדת מחול
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? נראה לי שליאור
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 9
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? פחחח בטח

סופרגל

New member
תשובות!!

1.שי ליאור רונה לי ורוני ב. 2.שיי פרטוש!!! 3.עידו תדמור 4.את אלמוג ולירן 5.אני חיי על מחול הסגנון הוא פולקלור מין מודרני כזה לא מוגדר 6.חחח עם הייתי בת הייתי מעדיף עם שיי כי הוא חזק ועם בת שהייתי רוצה היא לירןןןן 7.בהתחלה 10 ואז קצת ירד וחזר להיות 10 8.אני לא יודע כי אני לא בטוח שאני טוב הכל !!!! אבל מה שהיו מחליטים ככה היה

../images/Emo41.gifעונהההה../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) - אור כחלון, שי פרטוש,רוני B, רונה-לי מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?אמממ לא יודעת.. איזה שופט אתם הכי אוהבים?עידו תדמור אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?מתןדסקל\אמיר קרלין ורוני ש האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? אני רוקדת היפהופ,ג'אז.. וכל מיני.. אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?מממ מתן...
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 8 בגלל שמתן ואמיר עזבו מוקדם מדי..
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? אממ לא יודעת אם הייתי עוברת.. אבל אם כן לא נראה לי שהייתי שורדת את כל התוכנית.. זה ממש קשהה..

תשובות../images/Emo9.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות): אור, שי, מאיה ורוני. מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?: אור או רוני
איזה שופט אתם הכי אוהבים? עידו. אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?: בנים-מתן או אמיר. בנות- שאווי
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים?: אני רוקדת קלאסי מודרני וג'אז. אוהבת את כולם
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?: נראה לי מתן... אבל לא יודעת
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.: 7-8... מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?פחח הלוואי

תשובות

בגמר אני לא יכול לראות אותו בלי רוני בי ושי פרטוש ומצטרפים רונה לי ואור הרקדן הנולד שלי היא רוני בי מהבנות ופרטוש מהבנים אבל רוני בי יותר... השופט הכי אהוב הוא עידו תדמור ואחריו אונה... הייתי מחזיר בגלגל הצלה את אמיר קרלין שרקד באופן מושלם ומהבנות את מורן שמאוד רציתי לראות עוד ממנה אני אוהב לרקוד פריסטייל וכמובן הייתי בצוות בידור רקדתי כל מיני סגנונות מיוזיקל ומחזמר ואפילו דבקה בכראוגרפיה של עוז מורג הייתי הכי הרבה רוצה לרקוד עם רוני בי!!! כמה שיותר פעמים התוכנית מעולה סוחפת מרגשת ציון 10!!! אני חושב שהייתי מתקשה בחלק מהסגנונות אבל הייתי עובר כמה שלבים ראשונים.

הגרילה

New member
../images/Emo204.gifעונה!:)

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? רוני,אור,שי,רונה לי מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? אור או רוני:) איזה שופט אתם הכי אוהבים? א ו נ ה אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? יעל המדהימה ואת מתן דסקל המדהים האם אתם אוהבים לרקוד?אין לי חיים בלי הריקוד מה זאת השאלה הזאת בכלל? מה הסגנון שאתם רוקדים?נמ. בלט, פויינט שוס, היפ הופ, ג'אז, מודרני, פלמנקו, ובין החורים קומפוזיציה אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? לאוררררררר תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.:10 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? אין לי מושג

עונה+../images/Emo207.gif היכרות

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)-אור כחלון שי פרטוש מאיה אמיתי ורוני B מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?עוד מוקדם מאוד לבחור אבל בעיקר שי ומאיה.. איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?רוני ש!!!!! כל כך!!! וגם מתן דסקל ודקלה הברזיאלית האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? אממ במסיבות וכאלה כן...אבל אני חסרת קורדינאציה ככה שאני וכל מיני ריקודים כאלה לא הולכים ביחד אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? מתן, רוני ש, מאיה, שי.... תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.100000!!!!!!!!! מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?הכי לא......

daniel rubin

New member
עונה ../images/Emo218.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)ליאור ציוני, אור כחלון, רונה לי שמעון, רוני ב. מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? לא יודעת.. כולם מעולים.. איזה שופט אתם הכי אוהבים? עידו תדמור
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?לא הייתי מחזירה.. מי שהיה צריך לעוף, עף. האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? אממ.. אני לא כל כך אוהבת לרקוד חח.. אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? ליאור ציוני
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 9.. (אף אחד לא מושלם) מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?אממ.. בוא נחשוב.. לא!! אולי בכוכב נולד חח..

LiEllaaaa

New member
עונהההה...../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

סקר מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות): שייי אור רוני ומאיה מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? שיייי איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? ברור שמתןןןןןןןןן ורוני האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? כן היפ הופ וז'אז אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? מתןןןןןןןן ואור תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. היה 10 אבל מתן עף אז 2 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? וואלה כן!

שירן3030

New member
תשובות....

אני רוצה ששי פרטוש ו.... בת לא יודעת אהבתי את רוני.ש אני רוצה ששי ינצח ויהיה הרקדן הנולד השופט שאני הכי אוהבת זאת אונה ואז עידו הייתי מחזירה את מתן דסקל ורוני.ש אני אוהבת מאודדד לרקוד ואני מתחברת לקלאסי וגם קצת לג'אז אין לי מושג אם מי הייתי רוצה לרקוד נראה לי עם שי ומתן 8 דוד הורססס אם הייתי משתתפת אז הייתי עוברת??? אין לי מושג....

למעלה