סקר

oshrib7

New member
../images/Emo70.gifסקר../images/Emo70.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)
מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?
איזה שופט אתם הכי אוהבים?
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים?
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?

SHIREL15

New member
עונה../images/Emo70.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) - ליאור, שי, רונה-לי ורוני מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? - שי איזה שופט אתם הכי אוהבים? - מיכל גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? - אלמוג ולירן האם אתם אוהבים לרקוד? - כן מה הסגנון שאתם רוקדים? - ג'ז אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? - שי... תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. - 8 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? - לא...

אני

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? זה ברור שליאור ואור ואממ מאיה ורוני. הרקדן הנולד? או אור או מאיה או רוני. איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה אם היה גלגל הצלה את מי הייתם מחזירים? מהבנים או את אמיר או את מתן. מהבנות את מורן אביטל ואת שא-ווי המקסימה ביותר ! (וגם את לירן בקטן כי לא היה לה מזל בזוגות) מה הסגנון שאני רוקד? קלאסי עם מי אהייתי רוצה לרקוד? עם מאיה ללא ספק.. תנו לתוכנית ציון! אממ 8

IריקושI

New member
../images/Emo9.gifעונההההה

מי אתם רוצים שיעלה לגמר?! שי ואור ורונה לי ואמממ מאיה/אור - אבל רונה לי בטוח... איזה שופט אתם הכי אוהבים?! ע-י-ד-ו מי הייתם מחזירים?! מתן מה הסגנון שאתה רוקד?! לא רוקדת עם מי היית רוצה לרקוד?1 שי/אור - מדיהימים ומקסימים
ביוששש---->ריקוש

תשובות

אממ בגמר אני רוצה את מאיה אמיתי רוני B ליאור ציוני ואור כחלון אני רוצה שליאור יהיה הרקדן הנולד אממ הכי אוהבת את עידו תדמור פשוט פצצה של שופט הייתי מחזירה או את מתן לתוכנית או את אמיר קרלין שניהם מעולי אממ אני אוהבת לרקוד ומעבר לזה אני רוקדת 12 שנה כבר והסגנון שאני הכי רוקדת זה מודרני...למדתי גם קלאסי עד לפני שנה ואני לומדת ג'אז אממ הייתי נקשרת הכי או לאלמוג או למתן וגם איתם הייתי הכי רוצה לרקוד אממ אני נותנת לתוכנית ציון של 9 היא ממש טובה אבל לפעמים צפויה כבר אממ האמת שאני חושבת ללכת לאודישנים של העונה הבאה ואני ממש מקווה לעבור

LuLuLu iT

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) מאיה, רונה-לי, שי ואור.
מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? יא, זה קשה. שי פרטוש, ניראלי.
איזה שופט אתם הכי אוהבים? הביקורת של דוד הכי נכונה וטובה, עידו הכי נחמד.
אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? ניראלי שלכל מי שהלך הגיע ללכת.
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? בטח אוהבת.
רקדתי ג'אז כמה שנים, ועכשיו אני רוקדת מעין פולקלור וקלאסי.
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? ניראלי רונה-לי, למרות שאני בת.
היא מתוקה.
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין.: 8.
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? אני קטנה מדי, א. וב, לא.
אולי עוד כמה שנים, וגם זה לא לשלבים המתקדמים.

just dana

New member
עונה ../images/Emo26.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות)
רונה לי ורוני בי מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד?
רונה לי איזה שופט אתם הכי אוהבים?
אונה אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית?
רוני ההיא שירדה האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים?
היפהופ!! אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים?
רונה לי מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים?איזו שאלה....חחחחחחחח "אין איש יודע"...

ע(א)ונה-../images/Emo6.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? תשובה:-שי פרטוש,רוני .ב. אור כחלון ואני מתלבטת בין רונה לי למאיה..ממ..תנו לי לחזור אליכם אחר כך.. מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? תשובה:-אור כחלון איזה שופט אתם הכי אוהבים? תשובה:-אונה!אונה!אונה!אונה! זה לא ברור?? אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? תשובה:-אממ..אמיר ומורן.. האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? תשובה:-אוהבת לרקוד..אבל בחפיף..אני לא משקיעה בזה או משהו..לפעמים זזה..חח..אני יותר בקטע של שירה..
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? תשובה-שי פרטוש ורונה לי..אבל הכי הייתי נקשרת לאונה..! מה שקורה עכשיו בעצם..חחח
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. תשובה:-8 מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? תשובה:-לאא חיחיחיחיחיי

צחי9פיל

New member
עונה:

1. אור ושי מאיה ורוני 2. אור או מאיה 3. דנה ואמיר 4. לא רוקד 5. מאיה אמיתי 6. 9 7. עובר את הכביש אולי...

נשמע לי קצת מצחיק

שאני בינתיים היחידה שאמרה שרוצה ללכת לאודישנים של העונה הבאה אם תהיה וגם אומרת שיכול להיות שאני יעובר זה פשוט תלוי...

צחי9פיל

New member
אני מאחל לך הצלחה

אין מילה רעה על התכנית הזאת ולדעתי אין סיבה שלא תהיה עוד עונה...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאאאאאאאאני../images/Emo9.gif

מי אתם רוצים שיעלה לגמר? (שני בנים ושתי בנות) שי, רוני, ליאור ורונה-לי מי אתם רוצים שיהיה הרקדן הנולד? שי
איזה שופט אתם הכי אוהבים? אונה:] אם היה גלגל הצלה, איזה רקדן ואיזה רקדנית הייתם מחזירים לתוכנית? אמיר קרלין
האם אתם אוהבים לרקוד? מה הסגנון שאתם רוקדים? אני נורא אוהבת לרקוד, רוקדת ג'אז היפ הופ בלט ומודרני
אם הייתם בתוכנית, לאיזה משתתף הייתם הכי נקשרים והייתם רוצים לרקוד איתו ברוב הפעמים? שי
תנו ציון לתוכנית עד כה: 1- חלש מאוד! 10-מצוין. 10
מה דעתכם, אם הייתם משתתפים בתוכנית, האם לדעתכם הייתם עוברים? לאדעת
אע אני לא מספיק גמישה
ליל"ט

YAACOVM6

New member
תשובה

לפי דעתי הרקדן הנולד הוא אור! הרקדניות האוהבות עלי הן רונה לי וליטל אטיאס והרקדנים שי פרטוש וליאור אני מאוד אוהב לרקוד אם היה גלגל הצלה הייתי מחזיר את דנה ומתן!

YAACOVM6

New member
תשובה

לפי דעתי הרקדן הנולד הוא אור! הרקדניות האוהבות עלי הן רונה לי וליטל אטיאס והרקדנים שי פרטוש וליאור אני מאוד אוהב לרקוד אם היה גלגל הצלה הייתי מחזיר את דנה ומתן!

sweetdreams

New member
תשובותיי..

מי אני רוצה שיעלה לגמר? אור, ליאור, רוני, רונה-לי. אבל אני ממש לא סגורה על זה וזה נתון לשינוי. מי אני רוצה שינצח? ללא ספק בכלל- אור! איזה שופט אני הכי אוהבת? עידו תדמור
למרות שאני חייבת לציין גם את דוד דביר, שבימים כמו היום, שהוא משאיר את הגישה הצינית שלו בבית, הוא השופט שאני הכי מעריכה את הביקורות שלו. נראה שהוא היחיד שלא שכח בשביל מה הוא נמצא שם, ופשוט מקצועי נטו. זה קצת חסר לי אצל האחרים. אם היה גלגל הצלה, את מי הייתי מחזירה? מהבנים- מתן ואמיר. לאמיר אני חושבת שלא נתנו צ'אנס להראות את מה שהוא יודע, והדיחו אותו בשלב מוקדם מדי (שלא בצדק, כי גם הדואט וגם הסולו שלו היה מצויינים). ומתן, פשוט כדי להמשיך ולראות אותו רוקד, הוא מדהים! בנות- אם זה כולל את התוכנית הנוכחית, אז את שא-ווי. מתוכניות קודמות, היחידה שאני מצטערת עליה שהיא הלכה היא מורן אביטל, שאני לא מבינה למה לעזאזל הדיחו אותה!!!! האם אני אוהבת לרקוד, ואיזה סגנון? אני מאוד אוהבת לרקוד. אני אוהבת בעיקר ג'אז והיפ-הופ. אם הייתי בתוכנית, עם מי הייתי רוצה לרקוד? טוב, אני מן הסתם בוחרת בנים- אור כי הוא רוקד הכי טוב והוא מתוק לאללה. מתן כי למרות שהוא ילדון ואני חושבת שתהיה לנו בעיה עם גובה, הגישה שלו נראית לי מעולה, והוא פשוט מהפנט. אז אם תהיה לי הזדמנות לרקוד איתו, אני לא אפספס. ואמיר כי הוא נראה לי הבחור הכי חמוד שם, וגם כי הוא לא כבר לא ילד, וגם כי משהו בו מראה לי שהוא בנאדם שנורא כיף לעבוד איתו.

sweetdreams

New member
אה, ושכחתי לתת ציון לתוכנית

אני חושבת שהפורמט מצויין, הם בחרו מתמודדים איכותיים ומקסימים שקל להתחבר אליהם, השופטים בכלל גונבים את ההצגה, וגם נחמד לראות שהפיקו כמה לקחים מאז כוכב נולד בקשר להצבעות (מצביעים רק פעם אחת, ולזמן מוגבל אחרי שרואים את כל הריקודים. זה מראה שמתייחסים לתחרות באופן מיקצועי, בניגוד לתוכנית ריקוד אחרת שהיתה פה באיזור..) ובכל זאת, יש לי כמה הערות קטנות לשיפור. אז אני חושבת שציון 8 מאוד יספק אותם! על השאלה האחרונה אני לא עונה, זה ברור שלא!

למעלה