סקר

double O S

New member
../images/Emo70.gifסקר../images/Emo70.gif

האם אתם רוצים שיצאו עוד חבילות תוספות לסימס אחרי המייקין מג'יק
אני לא ממש רוצה......... אין סיכוי שההורים שלי יקנו לי כל כך הרבה משחקים...................

עמיתוש

New member
הורים?

לצערי - אני צריך להרוויח את המשחקים האלה.. מאסיפת קקי של כלבים (דוגיסיטר איכסה!) ומדמי כיס. ולי נמאס להוציא את הכסף מתרגש לקראת עוד חבילה ולגלות שביזבזתי 150 שקל סתם..
.. אז בקשר לשאלה - לא! ממש לא! סימס 2.. ועכשיו!!!!!

shirush3

New member
גם אני ../images/Emo70.gif..........

כן זה כבר נמאס זה גם עולה הרבה כסף (כל החבילות ביחד)
גם יוצא סימס 2 אז אני מעדיפה לחכות לו
לא נראה לי אני אקנה את החבילה של הקסמים

אני לא אקנה את הקסמים

הם סתם סוחטים כסף וזה כל-כך מעצבן וכל פעם אני אומרת את החבילה הזאת אני לא אקנה אבל אני לא עומדת בפיתוי. את החבילה הבאה (קסמים) אני לא אקנה. תזכירו לי...

ויקוששש

New member
יש לך את האתרים ?

עם יש לך את האתרים תכתבי ואז כולנו אבל כולנו נוכל להוריד בסדר?

double O S

New member
ייייאאאאאאאאאייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif

מוליפופ

New member
../images/Emo3.gifאני ממש לא נגד!

אני לא כל כך מבינה אתכם אתם באים עם תענות נגד מקסיס שהם מוצים חבילות הרחבה! ומקסיס לא שודדים אותנו. אף אחד לא מכריח אתכם לקנות את חבילות ההרחבה.
למרות שזה באמת נמאס אחרי זמן אבל זה שווה את זה (שזה עולה די הרבה כסף) כי זה ממש כיף לשחק בסימס. אל תקחו את מה שכתבתי אישית או משהו כזה אבל אני רק אומרת את דעתי (כי זה סקר!!!!).

לומית

New member
גם אני בעד!

מוליפופ צודקת, מקסיס לא אשמים שהם צריכים להתפרנס והם רואים שסימס זה משחק מצליח ביותר אז למה להם להפסיק? הם לא שודדים אף אחד, מי שלא רוצה שלא יקנה, זה פשוט מאוד

Stillwater

New member
זה כמו שתגידו...

למה הזמר הזה מוציא עוד דיסק? שמענו כבר פעמים, שלוש למה לשדוד אותנו שוב? הרי בהתחלה נורא מתלהבים מהדיסק (אם הוא טוב) ושומעים אותו הרבה, חורשים עליו ואז כבר נמאס לזמן מה ואחרי כמה זמן חוזרים לשמוע אותו שוב. אותו דבר משחקי מחשב!

shmulik15

New member
זה בכלל לא דומה

אם את קנית את הדיסק "האור מציון" של סרבלימינל, ממש אהבת את הדיסק אבל אם הוא יוציא לכל שיר כמה גרסאות, סינגלית ורימיקסים, זה ימאס, נכון?!?

adva g

New member
מקסיס צריכים להתפרנס?

תעשו לי טובה! מקסיס הוא תאגיד עצום שמרוויח מילארדים! לייצר את התוספות האלה, שלפי דעתי גם לא כל כך מושקעות- לא מצדיק את הסכום הענקי שלוקחים עבור התוספות. החוצפה הגדולה שלהם שמחיר של תוספת למשחק עולה בערך כמו המשחק עצמו. נכון שהם לא שודדים וכופים כלום על אף אחד, אבל לא כל אחד שרוצה להנות מהמשחק (שהרעיון שלו באמת יפה, על הביצוע אפשר להתווכח...) צריך לשבור קופת חיסכון. נכון שהסימס הצליח להם, אבל להוציא כל חצי שנה תוספת זה כבר ממש מרגיז. יש גבול כמה אפשר לחשוב על כסף! לא פלא שכמעט כולם צורבים ומורידים מהאינטרנט... מקסיס מרוויחים כל כך הרבה- אבל בתוספות הם לא ממש משקיעים לדעתי- כי כל מה שאכפת להם זה רק כסף, ולא הקונים. אני משחקת בסימס כי אני נהנת, אבל את התאגיד מקסיס אני ממש שונאת.

adva g

New member
אני לא רוצה עוד תוספות

אני מעדיפה שמקסיס ישקיעו את הכסף בפיתוח הסימס 2, שאמור להיות הרבה יותר מציאותי ויפה מהסימס המקורי. מקסיס הוא תאגיד ענקי שמטרתו להרוויח כסף. אחרי שהוציא את הסימס, הם הוציאו לו תוספת ועוד תוספת עד שזה נהיה כבר ממש מוגזם, כל פחות מחצי שנה יש תוספות חדשות. נכון שזאת המטרה של מקסיס, ונכון שתכל'ס הם ממשיכים להוציא כי זה משתלם להם- וזה משתלם להם בגלל שאנשים קונים- אבל יש גבול. סימס מג'יק נראה לי ממש דפוק ואין סיכוי שאני אקנה אותו. עד שהסימס 2 ייצא אני בטח יהיה בצבא וגם ככה אני לא אתעסק במשחק. לדעתי הם צריכים יותר להשקיע בסימס 2 ולא להוציא תוספות נוספות לסימס.

למעלה