סקר קצר

ST

New member
מממ... ../images/Emo29.gif

בחופש (אחרי מועד ב' במתמ'), יש לי המון סמינריונים (לפחות 2) וימי עיון (את אלו אני כבר לא סופרת)... אחרי החופש - שירות לאומי בירושלים. (נגלה לכם מתישהו איפה...)

מוצארט

New member
זה ממש לא פייר!

לי אין חופש גדול! עד מתי מרץ 02?? אני כנראה אגיע לכליזמרים, וגם לחוף המדהים בקיסריה.

טוב אז ככה:

בס"ד בחופש עצמו אין לי מושג מה אני הולך לעשות חוץ מזה שאני הולך עם השבט שלי (נבטים) למחנה וכן יוצא להכנה... בסופרלנד אני מקווה בע"ה גם להיות. לאחר החופש אני מקווה בע"ה ללכת לישיבת הסדר... (כנראה פ"ת אבל לא סגור)

lali37

New member
ליאור-אם אתה בעוז איך אתה מדריך

נבטים?? לא נכנסת בכיתה י??

ושוב אני אטול את רשות הדיבור..

היה פה הרבה מסביב, ליאור כן הדריך בכיתה י'-י"א, ונכנס עכשיו שוב לתק' קצרה כי היה מחסור והקמונרית שלו ביקשה יפה. עד לכניסה המחודשת שלו להדרכה-והפעם בסניף האם שלו- הוא היה רכז כזה של כל החניכים נו,מגיע לי 100% על בקיאות?..

שולי פ

New member
עוד יום אחד!!!

יש לי יותר מדי מה לעשות בחופש...2 מחנות (אחד של בני עקיבא כמובן!), שבועיים בחו"ל, קייטנה להדריך (שלא נראה לי שאני אעשה בסוף...) ועוד כל מיני ימי טיול למינהם...

זהו, קיבלתי תעודה סוף סוף...

זהו, כבר לא הולכים לבי"ס... ב"ה הייתה לי תעודה מעולה ממש! ממוצע 98 בול! זהו...אני אתפנה לאחיינים שלי... חחח... שבת שלום! ודרך אגב, אני לא אהיה כאן השבוע בע"ה, הודעהמפורטת נשלחה.

למעלה